Basic_M napisał(a):
JUHA.. podaj mi swój nick BF2142 albo BF2 to sie przekoanmy jaka będzie kolejność... (...)
Basic_M napisał(a):
Pytam sie o serwerek... każdy ma jakieś ulubione... jak bym sie pytał o nick to bym to napisał... i gdzie jest wyszukiwarka także... nie jestem jeszcze taki tępy jak mnie oceniasz...
[Edit:] GOKU
[/edit] mnie wyreczyl

W takim razie do tego co napisalem dochodzi jeszcze w Twoim wypadku brak czytania ze zrozumieniem oraz nieumiejetnosc wyrazania tego co chcesz powiedziec badz nie umiesz tego sformulowac.
Basic_M napisał(a):
Ja ciebie nie obrażam. chce sie spotkać na polu walki...
Ja chce jedynie Tobie pokazac, ze nie zaleznie od wyniki naszej rozgrywki (jakby do takiej doszlo, ale watpie) to i tak nie zmienisz tego, ze uzywasz slow, ktorych znaczenia nie znasz i wychodza z tego glupoty. Kolejny Twoj post udowodnil mi nawet, ze znaczenia, niektorych polskich slow rowniez nie znasz.
Basic_M napisał(a):
(...) i kompletnie nie "zajefajnego" jak by sie mogło zdawać tekstu pod moim adresem.
Moj tekst w zadym wypadku nie mial byc "zajefajny" i nigdy takiego nie napisze. Moje teksty nigdy nie sa "zajefajne", bo ja zwykly czlowieczek jestem i smutas, a nie "elo ziom".