Teraz jest 21 paź 2019, 17:03

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lis 2008, 16:41 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Ehhh syndrom nowego gracza... :D

zrób ss i pokaz ze działa Ci na 5200 i 100% widoczności :]

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2008, 19:28 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2008, 17:52
Posty: 13
żal K***A mać dostałem bana a nie miałem czitów nic nie miałem włączone oprócz Gadu-Gadu ;/ jak zrobić żebym mógł grać w BF2 przez neta ?? i usunąć tego bana ??? proszę pomóżcie !!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2008, 19:56 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
A od kogo dostałeś tego bana? Od admina serwera czy PB?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2008, 21:22 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2008, 17:52
Posty: 13
od PB ;/ i nie moge na żaden server wejść a nie miałem czitów :((


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2008, 21:37 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Gdzie kupiłeś grę i jaki masz nick w grze?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2008, 21:41 
Offline

Dołączył(a): 20 lis 2008, 17:52
Posty: 13
mam pirata xD a mam nick ^WojtiQ_


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2008, 22:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Loord11 napisał(a):
mam pirata
W takim razie gorąco Cię żegnamy.Wpadnij tutaj kiedyś z orginałem Papa :lol:

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2008, 12:04 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2008, 17:37
Posty: 2
Lokalizacja: Wrocław
Orientuje ktoś czy pójdzie mi BF2142 na HP Pavillionie 1020ew?

AMD Turion 2x2.0GHz, 3 GB ramu, ATI Mobility Radeon HD3450 (256MB własnej pamięci).

BF2 chodzi na nim idealnie na wysokich/AAx2 w 1280x800.

Mowa o serverach na 64 osoby.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 gru 2008, 12:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Vanzik napisał(a):
Orientuje ktoś czy pójdzie mi BF2142 na HP Pavillionie 1020ew?

AMD Turion 2x2.0GHz, 3 GB ramu, ATI Mobility Radeon HD3450 (256MB własnej pamięci).

BF2 chodzi na nim idealnie na wysokich/AAx2 w 1280x800.

Mowa o serverach na 64 osoby.


Jeżeli BF2 działa idealnie to z 2142 nie będzie kłopotu - ten sam silnik graficzny obsługuje obje te gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL