Teraz jest 28 maja 2017, 02:51

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lis 2011, 18:38 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Ściągnij Origin.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 18:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
mam origin jestem zarejestrowany, posiadam oryginalną grę 2142 deluxe edition z kluczem mimo to po wpisaniu klucza prawym rogu "koło zębatki" tam 3 od góry opcja "kod produktu" -kod nie działa
może to nie jest ten kod??

Edit
przeinstalowałem win z visty na win7 i musiałem zainstalować bf2142 na nowo,
wcześniej grałem na obrazie gry zrobionym na alkoholu120% i odłączając fizycznie napęd dvd,
Teraz ten patent nie działa :/
Wyskakuje mi info "błąd emulacji" czy jakoś tak..?

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 17:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Lol Ludzie w wersji 1.51 gra działa bez PŁYTY!

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 19:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
raczej nie idzie..
zainstalowałem grę i przy inatalacji patcha 1,51 wyskakuje mi że jest zainstalowana nowsza wersja i przerywa instalacje łatki.
Gdy próbuję wystartować grę ze skrótu wyskakuje mi komunikat żebym do napędu wsadził oryginalną płytę z grą
??

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2011, 07:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
To cos zepsułes bo mi działa

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2013, 14:40 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2011, 03:26
Posty: 4
Up, poproszę o nowy link, ten nie działa. No chyba, że ktoś już to tutaj napisał, bo nie czytałem wszystkich 7 stron -.-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2013, 14:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Jaki link? Teraz podłączasz 2142 pod Origin i śmiga!

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2013, 15:21 
Offline

Dołączył(a): 26 sty 2011, 03:26
Posty: 4
Podpiąć dodając serial czy ścieżkę do gry ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2013, 23:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Dodając serial

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2013, 16:15 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, 16:06
Posty: 3
Witam wszystkich!
Zdecydowalam sie napisac tu bo widze ze najswiezsze watki mozna tu znalezc na tym prawie wymarlym forum, co zreszta stwierdzam ze smutkiem :(

Moze ktos bedzie mogl pomoc, otoz odkopalam w gratach battlefielda i oczywiscie z buta zainstalowalam, ta swojego czasu ulubiona gierke. Mam niestety problem z serwerami w multi, nie pokazuje sie ani jeden. Juz probowalam roznych kombinacji... najpierw sciagnelam patch 1.5 i zaistalowalam potem odinstalowalam cala gre, zainstalowalam i kolejno patch 1.4, dalej 1.5 a na koniec Pukbuster.... i nic nie zdzialalam - serwerow jak nie bylo tak ni ma :(. Pytanie - czy cos nie tak z tymi aktualizacjami czy po prostu nikt w to juz nie gra?

Dajcie znaka kto zywy tu!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2013, 20:01 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Łódź/Białystok
Po zainstalowaniu 1.5 trzeba jeszcze doinstalować 1.51. Ewentualnie ściągnąć i zainstalować grę za pomocą programu Origin.

Tutaj więcej informacji:
http://www.battlefield.pl/news-3156-Now ... lasne_nogi

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2013, 21:09 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, 16:06
Posty: 3
Baardzo dziekuje! Pomoglo, tylko teraz nie moge wbic na zaden z serwerow, ponoc moja wersja klienta jest starsza niz obslugiwana przez serwer. Co robic?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2013, 11:50 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Łódź/Białystok
Hmm, a instalowałaś "normalnie", czy przez Origin? I czy pamiętałaś o instalacji 1.51 po zainstalowaniu 1.5? Powinno działać...

PS jaki masz numerek pod okienkiem logowania? (V.xxx)


@down Proszę.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Ostatnio edytowano 4 cze 2013, 09:58 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2013, 21:34 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, 16:06
Posty: 3
Udało się! Wielkie dzieki za pomoc :*

Zrobiłam pewien błąd, ponieważ forum czytałam na telefonie i niechciało mi sie przepisywać linka do przegladarki w kompie z fonu - nie skopiowałam patcha 1.51 z Twojego linku tylko sobie wyszukałam na kompie i znalazłam tego co ważył 1.4 (co zauwazyłam pozniej ofcorse) - przez to nie działał prawidłowo (jakis stary czy cus?). Wczoraj jeszcze raz odinstalowałam cała gre, przeszłam przez wszystkie patche (matko - dzięki za cierpliwość) i zainstalowałam 1.51 z Twojego linku (miszczu! XD ) i jest dobrze!

Bardzo dziękuję


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL