Teraz jest 23 mar 2017, 14:23

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 mar 2009, 01:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
Barcel napisał(a):
czy jest crack oficjlany do wersji 1.5?
Z tego co wiem to nie ma.Ostatni był do 1.4.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009, 18:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Od kilku dni jest dostępny nocd do 1.5,sprawdzałem i działa

http://www.gamecopyworld.com/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2009, 15:04 
Offline

Dołączył(a): 3 mar 2009, 17:19
Posty: 87
Lokalizacja: Koszalin
O dzięki MK ten nodvd jest świetny.wogóle jak miałem zrobiony obraz płyty alcoholem 120% to nawet jak wyłączyłem napęd wirtualny to wyskakiwał mi błąd:nie używaj kopi (1000) czy coś takiego.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 20:57 
Offline

Dołączył(a): 7 maja 2009, 01:26
Posty: 4
Tu jest crack do Battlefield 2142 w wersji 1.5, więc ulga dla naszych płytek jak i dla nas.Dzięki GameCopyWorld :D
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2009&f=B ... .tPORt!rar


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 21:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2006, 17:18
Posty: 1165
Lokalizacja: snikont :-p
Przeciez to samo jest wyzej...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2009, 19:30 
Offline

Dołączył(a): 20 sie 2009, 16:29
Posty: 6
ale jak ja to ściągnąłem to mam plik który ma 2.4KB i nie mogę go otworzyć. Czy może ktoś mi przesłać ten crack pocztą mój email to rabako@wp.pl będę bardzo wdzięczny jak ktoś mi prześle tego cracka.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sie 2009, 22:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2004, 18:43
Posty: 593
Lokalizacja: WARSZAWA TWOJĄ STO(L)ICĄ Łazienkowska 3
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc ... attlefield 2142 v1.5 [MULTI15] No-DVD/Fixed EXE
Ściągnij do wersji 1.5.,i przeżuć do katalagu w którym masz zainstalowaną grę.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2009, 20:30 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2009, 20:21
Posty: 1
Natomiast ja mam inny problem. Sciagam ten plik do ktorego podaliscie link a nastepnie wypakowywuje.
Wypakowywuja sie 4 pliki.Wszystkie kopiuje do glownego folderu z gra.Normalnie odpalam gre i sie loguje dolaczam do serweru i tu zaczuynaja sie jaja.Nie moge wogole poruszac kursorem ani uzywac klawiszy (jedyym wyjsciem jest ctr alt delete i zakoncz zadanie). to nie wina mojego sprzetu ani ustawien sterowania.Co robie zle? Bardzo prosze o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2009, 16:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
maciex101 napisał(a):
Natomiast ja mam inny problem. Sciagam ten plik do ktorego podaliscie link a nastepnie wypakowywuje.
Wypakowywuja sie 4 pliki.Wszystkie kopiuje do glownego folderu z gra.Normalnie odpalam gre i sie loguje dolaczam do serweru i tu zaczuynaja sie jaja.Nie moge wogole poruszac kursorem ani uzywac klawiszy (jedyym wyjsciem jest ctr alt delete i zakoncz zadanie). to nie wina mojego sprzetu ani ustawien sterowania.Co robie zle? Bardzo prosze o pomoc.


Wejdź w ustawienia sterowania pewnie Ci skasowało, ta gry xD

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lis 2009, 10:12 
Offline

Dołączył(a): 9 lip 2009, 09:35
Posty: 17
Oczywiście niektóre serwery po wgraniu takiego cracka mogą uznać twoją wersję gry za zmodyfikowaną. Ja tak miałem - scrackowałem grę, włączyłem i niby mogłem grać normalnie, ale kiedy wbiłem na server knightz tam punkbuster mnie wywalił za "zmodyfikowaną wersję gry"... Teraz używam tylko płyty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2009, 05:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2009, 14:46
Posty: 40
Lokalizacja: On the battlefield
A czemu sobie nie nagracie płytki? Legalnie można nagrać sobie do własnego użytku :)

_________________
New coat sir...
You called for suppresive fire?
Hahaha: http://www.youtube.com/watch?v=VDzNR1Rm ... h_response


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 gru 2009, 11:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
Myślę, że wystarczy tylko spojrzeć na nazwę tematu, aby się dowiedzieć. Inna płytka to nie to samo co bez płyty. Zresztą znając życie pewnie jest badziewne zabezpieczenie, że kopia płyty pewnie nie będzie działać.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2010, 10:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 16:53
Posty: 76
Lokalizacja: 127.0.0.1
Pany, a po co komu kopia czy s(c)rack skoro mamy orginalną grę to wystarczy zassać takie cośik jak EA Download Manager. Zalogować się na swoje konto EA, wpisać klucz z isntrukcji (odinstalujcie sobie wersję "płytowo-pudełkową :P) i na koncie pojawi się nasza gra w wersji DOWNLOAD ! (nie trzeba kupić jej w EA Store!!!) zasysamy i gramy bez żadnych daemonów czy innych demonów ;) Ja tak gram w BF2, BF2142 czy DAO i to wszystko bez płyty 8) a i trza dodać, że taka wersja ma w sobie "zaszyty" nasz orginalny klucz, co jest przydatne gdy pies pożre instrukcję :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2010, 11:53 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2010, 14:23
Posty: 1
to działa sprawdzony sposób ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 17:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
TURB0 napisał(a):
Pany, a po co komu kopia czy s(c)rack skoro mamy orginalną grę to wystarczy zassać takie cośik jak EA Download Manager. Zalogować się na swoje konto EA, wpisać klucz z isntrukcji (odinstalujcie sobie wersję "płytowo-pudełkową :P) i na koncie pojawi się nasza gra w wersji DOWNLOAD ! (nie trzeba kupić jej w EA Store!!!) zasysamy i gramy bez żadnych daemonów czy innych demonów ;) Ja tak gram w BF2, BF2142 czy DAO i to wszystko bez płyty 8) a i trza dodać, że taka wersja ma w sobie "zaszyty" nasz orginalny klucz, co jest przydatne gdy pies pożre instrukcję :mrgreen:

zainstalowałem EA Download Manager mimo to program nie przyjmuje mojego kodu aktywacyjnego.. wpisuje bez zpacji i myślników, wpisuje na wszelkie sposoby i dalej lipa..
?

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL