Ello all !
W tym temacie chciałbym was prosić abyście mi udzielili na moje pytanie które brzmi :

Czy jest coś w stylu Titan lite II i titan_lite_2142 coś innego
Mod jest Full Wypas gdyż zajmować trzeab Silo i Flagi Są także tytany...
Wszystkie (w 80% ) prawie pojazdy są przerobione czyli np. Gunship ma podstawke działko AA z walkera <<Oczywiście ten co lata nim nie jako gunner>> A drugą broń ma rakietki po 4 w 1 magazynku o szybkim przeładowwaniu
Zredukowane są pociski walkera że nie skręcają po chwili tylko lecą prosto...
Wiele jest zmodyfikowane np Pillum ma 5 strzałów w 1 magazynku....
No ale cóż .... Wszystko co dobre wkońcu się skończy....
Po 3-4 minutach gry..........czytaj dalej
BUUUUUMMMM
Gra się nie sype

Lecz wszystkie 32 boty które są automatycznie ustawione .....wchodzą do pojazdów i ropią niezłą "Rozpierduche" Co powoduje że
Mój komp
procek 2.8 ///ram 2giga///Grafa 512//// Mięknie aż do struktury gąbki z wodą ////
Fps max = 10
O tym właśnie twórca nie pomyślał... pewnie miał z 2 rdzeniówke po 3 ghz ramu z 4 giga karte pewnie 756 lub wyżej i mu nie cieło .... a gra się napraawde miło na tym modzie jak nie tnie grafa...
Oczywiscie jest wybór mapy 16 i 48 lecz na 16 nie ma tytanów tylko podstawowa mapa z 16 a w 48 wszystko przerobione....
Proszę o Helpa czy ktoś nie wie czy jest coś innego lucz czy da się zmienic ilosc botów
Proszę mi tu nie gadać rzeczy typu "Po kiego h*** ci ten mod idz na neta i tam graj" ani innych tego typu wypowiedzi tu nie chcę słyszeć
Powód :Ostatnio przeszła burza i mi zesra*** neta.... naprawa potrwa chwile pewnie jak zwykle....CO mam robić grać na fal berlin z botami o inteligencji buta ????