Teraz jest 14 paź 2019, 21:27

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 wrz 2007, 23:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2006, 23:46
Posty: 58
Lokalizacja: Chicago
Witam szukam dobrego programu do robienia filmów w grach a dokładnie w bf2142...

do przerabiania może posłużyć windows movie maker ale mi chodzi o taki w którym będę mógł nagrywać...

szukałem na forum podobnego tematu ale nie znalazłem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:01 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
to widać, że słabo szukałeś - FRAPS

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2006, 23:46
Posty: 58
Lokalizacja: Chicago
ekhm zapomniałem dodać po za fraps...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:26 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
jeśli chcesz nagrywać z 1 osoby to niż innego nie ma , są jakieś tam badziewia ale jakoś cicho o nich , od razu odradzam GameCame'a , ponieważ PBV za niego kopie... :? , a jak chcesz z 3 osoby nagrywać to użyj BattleRecordera i BattleDirectora :) .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Tak, ale z poziomu Battledirectora nagrywa się FRAPSem bo inaczej trzeba się taplać z nagrywaniem ruchów kamery i późniejszym renderowaniem plików i jakieśtam inne bzdety.. fraps i koniec, innego nie uzywaj.

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2006, 23:46
Posty: 58
Lokalizacja: Chicago
ja chce sam ;/ ale w bf 2142 mi sie tnie jak nagrywam przez fraps a grafikę mam ustawiona na najwyższa czy to ma jakieś znaczenie ?

komp

Pentium D 3.2
GeFroce 7600 Gt / 252 mb
2.00 gb of ram


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:50 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
ustaw sobie na średnie ... :] .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 01:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2006, 23:46
Posty: 58
Lokalizacja: Chicago
innych sposobów nie ma :(?
oczywiście po za zmiana kompa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 04:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
Na dwórdzeniowcu pewnie by było lepiej.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 08:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2006, 23:46
Posty: 58
Lokalizacja: Chicago
oomg powiedziałem po za zmiana kompa, kart graficznych, procesora , ram itp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 10:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Ustaw we frapsie Half-size nagrywania i ogranicznik do 30FPS, pozatym na takim kompie granie na najwyższych i jednoczesne nagrywanie mija się z celem. Zejdź na średnie lub niskie, innej rady nie ma. Na Game Camie miałbyś to samo.

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 11:36 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2007, 16:26
Posty: 575
Przeciez Pentium D to dwurdzeniowiec :D Przynajmniej mi tak sie wyswietla w menedzerze urzadzen, a mam taki sam procek :P

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #pl4p @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 14:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Tak ale najsłabszym punktem tej konfiguracji jest karta graficzna, dlatego lepiej żeby zlazł na średnie

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 18:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2006, 23:46
Posty: 58
Lokalizacja: Chicago
ale normalnie to mi nie tnie ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 18:35 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
ale FRAPS obciąża kompa jak cholera , DOTARŁO wreszcie ? :omg: :omg: :?: .
Ustaw sobie na średnie i koniec , a jak nie chcesz to masz problem :roll: .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL