Teraz jest 17 paź 2019, 22:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 gru 2007, 15:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, 14:14
Posty: 557
Lokalizacja: Wrocław
Sprawa jest taka:

dawno zainstalowałem sobie boostera do bf2142 ale później musiałem robić format dysku

teraz chce znowu zainstalować boostera ale ea link mówi ze kod jest używany

pomóżcie

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2007, 16:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Wymiana w sklepie, albo email do EA

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2007, 17:10 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
zakualizuj konto na ea store :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2008, 12:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2007, 22:09
Posty: 838
Pfff też to mam zrobiłem aktualizację i co i nic to samo klucz jest używany !?

_________________
Obrazek
http://woombatt.mybrute.com
http://spoxtero.mybrute.com
http://spoxter.mybrute.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2008, 18:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
Trzeba było sobie nagrać całego boostera po ściągnięciu na CD/ DVD i nie byłoby problemu.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2008, 19:34 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2008, 19:20
Posty: 3
Lokalizacja: Gdynia
Arctico1 napisał(a):
Trzeba było sobie nagrać całego boostera po ściągnięciu na CD/ DVD i nie byłoby problemu.


Tu się zgodze...też mam boosterka do BF2142 i od razu po ściągnięciu zgrałem na płytkę...to samo zrobiłem z Pancernym atakiem do BF2 ale to już nie ten dział :P


Cravic napisał(a):
Wymiana w sklepie, albo email do EA

_________________
Taki zwyczajny ninja....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2008, 18:31 
Offline

Dołączył(a): 11 sie 2008, 18:27
Posty: 6
mozecie dac maila do EA ale po polsku bo po ang se rady nie daje :D:D proszę :]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2008, 19:04 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
KLIK

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sie 2008, 19:34 
Offline

Dołączył(a): 11 sie 2008, 18:27
Posty: 6
:) :* dzięki :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL