Skoro już przechodzimy do życzeń odnośnie patcha 1.50, zamieszcze też swoje (bo z tego co rozumiem tyle tylko narazie możemy
). Jeśli pojawią się jakieś konkretne informacje to prosze podawajcie
A oto co bym widział w patchu 1.50:
-Tak jak już wspominaliście: mapy CAŁKOWICIE pod infantry, żadnych pojazdów, jedynym wyjątkiem może być rosh, ale to raczej dla aspektów humorystycznych ; ) (Chodzi mi o to żeby był raczej traktowany jako eksponat którym można się od czasu do czasu pobawić, ale nie jako użyteczna broń
)
-Brak możliwości rzucania przedmiotów podczas skakania (chodzi mi tutaj głównie o rzucanie rdxów podczas bunny hopa, ale zmniejszenie zasięgu granatów - właśnie poprzez brak elementu wyskoku - też pozytywnie wpłynęło by na rozgrywke.
- Wywalić beacona (wiem, to bardzo kontrowersyjne i na 99% beacon zostanie, ale pomażyć sobie można
) Ewentualnie niech będzie widoczny z 200 metrów, jak apteczka
-rakietki (wiem, też kontrowersyjny temat) nie będę mowił żeby wywalać, bo same w sobie są ciekawym pomysłem, ale można by je ograniczyć do systemu strzelania granatnikiem. Co przez to widze? 1 strzał i reload, wtedy będzie jak granat - zabije tylko jeśli dobrze trafisz, a nie 3 pociski w jedno miejsce w krótkim odstępnie czasowym ( nie oszukujmy się, granatów tak szybko nie rzucimy ). Zresztą, przegięcia rakietek nie muszę tłumaczyć, wielu wie o co mi chodzi.
-Voss, tutaj konkretnych pomysłów dotyczących osłabienia broni nie mam, niech popiszą się panowie z EA (może mniejszy zasięg
taki obrzyn na pojedyncze strzaly.......)
Ok, to tyle, nie pisałem nic odnośnie pojazdów, bo się na nich kompletnie nie znam (wiem tylko że ich nie chce na mapach infantry
ale gdzie indziej niech się nimi jak najbardziej bawią
), niech wypowie się znawca z tej dziedziny : )
Błagam też, nie piszcie że jak marudze na rakietki to moge sobie pograć na CM 3.0 : ) Nie chce grać prO francuzami czy angolami, tylko POLAKAMI, na polskim rankingowym serwerze bez żadnych dodatków typu Clan Mod, tak aby lepsi gracze nie musieli uciekać z serwera przez pojedyncze przedmioty jak voss i rakiety ( przecież to tylko 2 unlocki, na pewno da się coś z nimi zrobić...)
Pozdrawiam, czekam na wypowiedzi innych graczy infantry, może razem coś zbudujemy i przekonamy kogoś, kto przekona kogoś, i może jak tak się przekona 20 osób (oczywiście każda ważniejsza do poprzedniej) to nasz "cichy krzyk" )(:)) usłyszy samo EA