Teraz jest 21 paź 2019, 14:44

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 paź 2008, 18:15 
Offline

Dołączył(a): 24 paź 2008, 18:10
Posty: 10
Mam pytanko chce kupic sobie battlefield 2142 tylko niewiem czy mi odpali (mam na mysli przynajmniej 30 fps :P ) moj komp to:

Procek amd athlon xp 2.0 ghz
Karta graficzna hd radeon 2600 pro 512 ram (agp)
Ram 1.5 gb sdram ...

:mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2008, 20:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Powinien dopalić ale .... google nie boli :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2008, 20:35 
Offline

Dołączył(a): 24 paź 2008, 18:10
Posty: 10
no racja nieboli :p nastepnym razem niezapomne o googlach 8) a na jakich by mi poszlo tak na oko i ile fps ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2008, 20:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2008, 13:17
Posty: 10
Zagraj w demo i sam sprawdz... nic za to nie zaplacisz 8) :roll:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2008, 10:20 
Offline

Dołączył(a): 24 paź 2008, 18:10
Posty: 10
:mrgreen: ponad 1 gb :!: 50 minut sciagania :stupid:
no ale mysle ze warto


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2008, 12:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2008, 13:17
Posty: 10
No tak, 50 minut to bardzo duzo. :lol:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2008, 19:48 
Offline

Dołączył(a): 24 paź 2008, 18:10
Posty: 10
Hehe niesmiej sie ciekawe ile bi ci ise sciagalo :twisted:
aha gralem juz w to no i nawet jako tako chodzi...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2008, 20:59 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Hmmm fake Tiger'a ? Czy moze Tiger zyje :!: ??

ps. 50 minut, to malo jak na 1 gb, jezu... u mnie z ok 2H :cry:
ps2. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl ;)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL