Blizzard_ napisał(a):
@down, w dziale BF2142 malo sie pisze, imo niech offtop bedzie, rozluznimy się. Spojz chociazby na podforum BF1942 jaka tam jest atmosfera
Ano. Dobra, zaryzykuję. Mam trochę czasu to założę taki temat. Nie wiem, czy coś takiego już było, a jeśli tak to musiało już dawno pójść do odniebytu... W końcu to żaden problem wymyślić jakiś temat do luźnej rozmowy o BFie...
Po prostu jaka jest wasza ulubiona broń w BF1242. Ale nie chodzi mi o tą, z której macie najwięcej killsów, czy którą na stronie EA Wam pokazują. Po prostu broń, która się wam podoba, z której strzelanie sprawia wam największą przyjemność. No i oczywiście podajcie dlaczego akurat ta, a nie tylko samą nazwę (choć i tak coś czuję, że najwięcej głosów zdobędzie scar/krołow...). Oczywiście w grę wchodzą tylko te podstawowe i z czwartego rzędu unlocków...
U mnie to jest Sudnik
- broń kozacka do wszystkiego. Moim zdaniem ciekawiej zrobiony od Mitchela, taki składak z doczepianym obiektywem. No i nic nie zastąpi Ruska wesoło napieprzającego palcem w ten guzik pod ekranem xD.
A tak w ogóle to brakuje mi to opcji wstawiania ankiety. Chciałem zrobić piękną ankietę z wszystkimi brońmy, można by zobaczyć statystykę, a tu dupa :/.