Blizzard_ napisał(a):
1. Powinien pójść na Twoim laptopie, ale nie ma pewności. Ea wspomina, ze gra może współpracować z laptopami,
lecz nie musi 2. Na forum psxextreme polecili Ci program xpadder, ja osobiście nigdy go nie używałem, próbowałem kiedyś dostosować pada do BF, lecz nic z tego nie wyszło (można było się iść za pomocą analogów, lecz o rozglądaniu się nie było mowy) :/
ps jesteś masochista jak uważasz ze klawą i mychą nie da się grać
http://www.psxextreme.info/index.php?sh ... 0&start=40edit: czemu mi edytowało link z forum psx na ten temat gdzie jest aktualnie ten post
?
anw już zmieniłem
chodzi o to że gram ale na singlu i automatycznie ustawiły sie prawie wszystkie utawienia na średnie (co kolwiek to znaczy..)
chodzi mi jednak o rozgrywkę online bo na forum się naczytałem ze ludzie mają z tym sporo problemów.
Co do "kolegów" z forum psx to oni pierwsi napisali ze jestem masochista jak chce grać na padzie, a dla mnie jest na odwrót to oni są masochistami z tą klawiaturą i myszką, potem ban dostałem i teraz nie mogę tam pisać.. jeden koleś wyzywa mnie od "przypadków" ale on bana nie dostanie, nawet nie mogę mu odpisać.
Nie wiem czy na tamtym forum poza Tobą i siqnap jest ktoś normalny ??
Poza tym jak będe miał taki kaprys to sobie mate do tańczenia podłącze i na tym bede grał, jak ich to w oczy kuje to niech tego nie czytają..
giermen napisał(a):
Jak masz laptopa graj na touchpadzie jesl na myszce nie chcesz
no co Ty dla mnie sterowanie za pomocą klawiaury to kosmos, równie dobrze mogę sam pod siebie granaty rzucać
qwakU napisał(a):
Co do pytania kolegi o wersję gry to radzę kupić Battlefielda 2142 samego (nie wersję deluxe).
A jeżeli chcesz dodatek to go dokupić.
W ten sposób unikniesz wielu niepotrzebnych problemów
Blizzard_ napisał(a):
Owszem, lecz kupując BF2142 + NS ustrzeżesz się wielu problemów z NS
no imasz znowu nie wiem co kupić..