Cytuj:
Myśle z ten spec ops jest tutaj najbardziej pokrzywdzony po tym "scaleniu" jednostek, a szturmowiec za mocno wypasiony.
Może w BF2 grałem z kilka razy, ale uważam, że lepiej gdy klasy są scalone i można je dowolnie modyfikować, niż gdy masz dostęp zawsze do tego samego sprzętu. Większa różnorodność.
Ja używam wszystkich broni i wszystkich unlocków (prócz wabika ^^), więc ciężko wskazać idealną konfiguracje dla mnie. W zależności od sytuacji wszystko się przydaje. Ale są rzeczy, które staram się zawsze w każdej klasie mieć, a dokładnie:
Zwiadowca - snajperka podstawowa (rzadko lamberta), IT-33 + dowolny inny unlock
Szturmowiec - Baur lub podstawka, defibrylator + dowolny inny unlock (najczęściej rakietki)
Mechanik - rakietnica podstawowa, miny + dowolny inny unlock
Wsparcie - karabin maszynowy, Enforcer + dowolny inny unlock (najczęściej DyskTec)
Cytuj:
no ale ten kamuflarz piszczy z bliska jest widzialny a do tego w tym czasie jesteś praktycznie bezbronny bo trzeba go w łapach trzymać.. a tu teleporcik, zagonili cie w kozi róg i zaraz fraga wrzucą, a ty myk i jesteś pod swoją flagą zostawiając im małą niespodziankę, taki żołnierz to dopiero zamieszanie by robił
Tylko tego brakowało... Wystarczy już, że biegają, rzucają Ci RDX pod nogi i od razu detonują... Taki żołnierz to dopiero by bana dostał...
Cytuj:
to kim gracie na conquescie?
Wsparcie, zwiadowcą, mechanikiem, a czasami nawet szturmowcem
.