Teraz jest 22 lip 2017, 03:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 maja 2009, 15:54 
Offline

Dołączył(a): 15 maja 2009, 15:48
Posty: 4
kupiłem bf 2142 deluxe edition i nie umiem zaktualizować northern strika. zainstalowałem bf'a , ściągnąłem patcha 1.50 i wszystko działa a teraz bym chciał zaktualizować northern strike, proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009, 19:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2008, 15:50
Posty: 208
Lokalizacja: Szczecin
Możesz jakoś jaśniej, bo nie rozumiem. Jak to zaktualizować? NSa nie da się zaktualizować :stupid: . Chyba, że masz problem z jego instalacją... Jakby co w przypadku instalacji NSa należy postępować w ten sposób:
Patch 1.4 -> NS -> Patch 1.4 -> Patch 1.5

Do posta poniżej:
Chyba masz jakiś problem Ciastek96 z czytaniem ze zrozumieniem ^^'.

_________________
"Magii się nie pije" (Kruk)
Obrazek


Ostatnio edytowano 15 maja 2009, 22:55 przez Ric, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009, 20:57 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2008, 22:01
Posty: 530
Lokalizacja: Piekary Śląskie
HMmm wersja Deluxe ?

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2009, 10:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2008, 12:40
Posty: 481
Pablo na myśl przychodzi mi tylko jedno...

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2009, 11:52 
Offline

Dołączył(a): 15 maja 2009, 15:48
Posty: 4
powiem jaśniej, mam bf 2142 deluxe edition, zainstalowałem to, ściągnąłem EA, ściągnąłem patcha 1.5 i zainstalowałem go i teraz niewiem jak aktywować Northern strike, to wszystko


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2009, 11:55 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2007, 20:59
Posty: 147
na pulpicie powinienes miec plik do aktywacji ns'a, wiedzialbys to gdybys uzyl opcji szukaj :roll:
ps. ZLY DZIAL

_________________
http://matura2009.edu.pl/przecieki_maturalne_2009


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2009, 13:44 
Offline

Dołączył(a): 15 maja 2009, 15:48
Posty: 4
powiedzmy ze zaczynam wszystko od początku. czyli kupuje bf'a deluxe. w jakich kolejnosciach mam to wszystko robic, proszę was, pomóżcie. ja sie zabardzo nie znam w tych rzeczach a chcialbym se pograc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 08:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2009, 15:21
Posty: 26
Instalujesz Deluxe
Robisz konto
Aktywujesz NS (będziesz miał ikonke na pulpicie)
Instalujesz Patcha 1.50

i grasz...


[Proszę bez bluzgania mi tutaj - post przeredagowany - Kobra]

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2009, 08:41 
Offline

Dołączył(a): 15 maja 2009, 15:48
Posty: 4
aha, dzięki bardzo za pomoc !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 maja 2011, 16:36 
Offline

Dołączył(a): 23 lut 2011, 13:47
Posty: 12
jam mam deluxe i jak wlanczam aktywuj nothern strike na pulpicie to mi sie wyswietla strona z battlefield 3 i nie wiem co dalej prosze o pomoc :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2011, 00:14 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Białystok
Nie musisz już aktywować NS, wystarczy zainstalować patch 1.51

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2011, 11:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Ja nie musiałem aktywować northern strike w delux. 8) Miałem go od razu.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2011, 20:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
SikoraPL napisał(a):
Ja nie musiałem aktywować northern strike w delux. 8) Miałem go od razu.

Ja kiedy kupiłem deluxe (bardzo dawno temu), nie mogłem tego NS aktywować za chole$%
Jakiś durny system aktywacji, którego nie potrafiłem ogarnąć, w NS zagrałem dopiero w patchu 1.51 :omg:

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL