Teraz jest 24 kwi 2017, 23:05

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lis 2009, 15:47 
Offline

Dołączył(a): 20 paź 2009, 17:05
Posty: 6
Lokalizacja: Stalowa Wola
Seimka mam problem Gdy inni skaczą na tytany zasięg kapsuly sie zwiększa ale jak sie skacze z tytana na kapsule tez sie leci daleko . Widziałem kilkadziesiąt osób jak skaczą z jednego tytana na drgiego przez całą mape i latają se nimi jak samolotami help też tak chce battlefield 2142 :omg:

_________________
вєк911


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2009, 17:13 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2009, 11:07
Posty: 416
a ja chcem gwiazdke z nieba
trzeba poprzestawaic w opcjach sterowania na kółko mychy ale nie jestes pewien

_________________
RIP: Battlefield Play4Free † 20. Dec. 2011


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2009, 20:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
zebek911 napisał(a):
Seimka mam problem Gdy inni skaczą na tytany zasięg kapsuly sie zwiększa ale jak sie skacze z tytana na kapsule tez sie leci daleko . Widziałem kilkadziesiąt osób jak skaczą z jednego tytana na drgiego przez całą mape i latają se nimi jak samolotami help też tak chce battlefield 2142 :omg:

A ja widziałem ludzi, którzy mają aimbota, albo strzelają przez ściany. Radziłbym nie chcieć, bo to bardziej hax, niż normalna gra.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 00:31 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2009, 20:44
Posty: 3
siemka
Jestem nowy i zastanawia mnie jak uzuć kapsuły gdy jestem już w transporterze to naciskam wszystko akatapulta jak nie działa tak nie działa jaki przycisk jest za to odpowiedzialn i czy to czodzi o dróżyne
czekam na odp
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 01:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2612
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
asior20 napisał(a):
siemka
Jestem nowy i zastanawia mnie jak uzuć kapsuły gdy jestem już w transporterze to naciskam wszystko akatapulta jak nie działa tak nie działa jaki przycisk jest za to odpowiedzialn i czy to czodzi o dróżyne
czekam na odp
Pozdrawiam


:arrow: viewtopic.php?f=47&t=30634

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 10:23 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
_OskaR napisał(a):
zebek911 napisał(a):
Seimka mam problem Gdy inni skaczą na tytany zasięg kapsuly sie zwiększa ale jak sie skacze z tytana na kapsule tez sie leci daleko . Widziałem kilkadziesiąt osób jak skaczą z jednego tytana na drgiego przez całą mape i latają se nimi jak samolotami help też tak chce battlefield 2142 :omg:

A ja widziałem ludzi, którzy mają aimbota, albo strzelają przez ściany. Radziłbym nie chcieć, bo to bardziej hax, niż normalna gra.


Dokładnie... to się nazywa podsurfing czy jakoś tak. Za to jest ban na większości serwerów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 16:30 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2009, 22:12
Posty: 202
Lokalizacja: Leszno
Ja jak zawsze grałem na Port Bavaria to wystrzeliwali się niektórzy z APC w głównej bazie EU, a lądowali w... głównej bazie PAC :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 18:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
Z tego co wiem to nie HAX, ale teraz chyba jest to już nie możliwe(na patchu 1.5) gdyż ograniczyli możliwości ruchowe podów na pachtu 1.4 jeszcze latałem na demku też się da ale teraz za ch#%@ nie mogę.

PS. By to zrobić trzeba mieć bardzo duże dpi ustawione na pewna rzecz xD

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 20:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2008, 20:06
Posty: 129
Maniek79 napisał(a):

Dokładnie... to się nazywa podsurfing czy jakoś tak.


To w końcu "dokładnie" czy "jakoś tak" :D

Obrazek - maślane


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 20:58 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
cudaks napisał(a):
Maniek79 napisał(a):

Dokładnie... to się nazywa podsurfing czy jakoś tak.


To w końcu "dokładnie" czy "jakoś tak" :D

Obrazek

cudaks dla mnie to bez znaczenia jak to się nazwywa, bo nigdy nie surfowałem po mapie;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2009, 21:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
A ja słowo "Dokładnie" zinterpretowałem jako potwierdzenie tego, co napisał _OskaR, nie do reszty wypowiedzi Mańka. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lip 2011, 00:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2008, 20:06
Posty: 129
A no faktycznie. Zwracam honor Maniek :D


Ostatnio przesunięty w górę 27 lip 2011, 00:34 przez: zebek911.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL