Teraz jest 23 mar 2017, 14:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 22 lut 2011, 16:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 sie 2005, 09:48
Posty: 643
Lokalizacja: Leamington SPA, UK
digopol napisał(a):
A moze zna ktos odpowiec , po zainstalowaniu 1.51 niemam zadnych serwerow :(

Ile waży ten patch 1.51 który ściągnełeś?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 6 mar 2011, 17:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
raz raz próba
jest nowy patch po z rok nie grałem??
mam viste nie pogryzą sie?

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 6 mar 2011, 18:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 316
Lokalizacja: Biegun Zachodni
dużo jest graczy na serwach?

ściągać, nie ściągać?

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 6 mar 2011, 18:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 112
Lokalizacja: Poznań
Serwerów mnóstwo. Raczej ściągać.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 10 mar 2011, 12:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 mar 2011, 11:10
Posty: 3
Im więcej ludzi go ściągnie tym lepiej. Na szybkim wyszukiwaniu gra widzi około 45 - 50 serwerów. Co prawda, niektóre są puste, na kilku jest po 2 - 3 graczy, ale zaraz po pojawieniu się tego patcha było poniżej 20 działających serwerów.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 10 mar 2011, 13:10 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Łódź/Białystok
ciastkoibeza napisał(a):
dużo jest graczy na serwach?

ściągać, nie ściągać?

IMO nie warto, serwerów nie dużo, a rozgrywka taka sobie. Poza tym brak rozdzielczości 1080p jest strasznie denerwujący i bardzo obrzydza granie na monitorach full hd :/

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 10 mar 2011, 16:43 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 mar 2010, 15:13
Posty: 35
Dominiko nie ********* jak nie znasz, za przeproszeniem. jak ma grac jak wszystkie serwery beda przeniesione ?

Dostałeś kolejnego warna trollu Ciastek/Kajmel. Jeszcze jeden taki wybryk a dostaniesz kolejnego bana.
Trolluj sobie gdzie indziej ...

Sokar44


Sokar nie krzycz, thx

_________________
Usunąłem sobie podpis. Cycu j*bie system ;)


Ostatnio edytowano 16 mar 2011, 18:10 przez CycuFTW, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 10 mar 2011, 19:20 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Łódź/Białystok
Czego nie znam? O.o

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 11 mar 2011, 16:39 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 mar 2010, 15:13
Posty: 35
nie znasz się *(

_________________
Usunąłem sobie podpis. Cycu j*bie system ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 11 mar 2011, 19:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 733
# Cycu
Na czym się nie zna :?: Czytam ostatnie 6 postów już chyba z 5 raz i nadal nie wiem o co Ci chodzi :)

# Dominiko
Na forum była już gadka jak zrobić rodziałkę 1920x1080 w tej grze, (czytałem ten wątek, ale nie testowałem bo narzazie mi niepotrzebne)
Proszę bardzo :) :arrow: viewtopic.php?f=52&t=36517&p=530244&hilit=1920#p530244 i nie mów że się nie da :)

Cycu może o to Ci chodziło :) ^

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 11 mar 2011, 19:49 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Łódź/Białystok
Taki sposób to i ja znam, bo to było kiedyś w BF2, tyle że nic mi to nie daje :/

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 11 mar 2011, 20:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 316
Lokalizacja: Biegun Zachodni
ja przed pathowaniem skopiowałem bfa. mam v1.4 , 1.5 i 1.51. tak nie stracę :)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 19 mar 2011, 17:56 
Offline

Dołączył(a): 19 mar 2011, 17:26
Posty: 5
Siema wszystkim osobiście pobrałem tego patcha 1.51 jest fajny... tylko że jest mało graczy pobierajcie PLZ :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 20 mar 2011, 00:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2612
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Jakie mało graczy hhehehe na pewno pobrałeś pełną wersje, a nie bete? :twisted:

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.51!
PostNapisane: 28 mar 2011, 17:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2009, 18:14
Posty: 310
kto pisał że rozgrywka jest kijowa??
Fajne nowe mapki dodali i się na nich łoi aż miło :D
Karkand pograłem i jest miodzio - to samo mam w bf paly 4 free :)
Co do serwerów to znowu jest ich lipa.. mało, coraz mniej, na weekendy sytuacja się zmienia ale i tak mało polaków gra.
Dalej żądzą mapy g.camp i suez, czasem większe pod tytany, a berlin to już prawdziwy rodzyn jak się znajdzie..
Trzeba będzie powoli kupowac ps3 i przeskakiwać na bad company3 albo innego killzona..

_________________
co było nie tak z moim wcześniejszym podpisem??


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL