Teraz jest 21 wrz 2017, 01:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 mar 2011, 19:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, 16:28
Posty: 4
W newsie dotyczącym Patcha 1.51 jest mowa o tym, że jeśli mamy patcha 1.51 ale inną wersje (z innych beta testów) to możemy zmienić wersje na starsza za pomocą rejestru Windows.
Pytanie brzmi- jak to zrobić? :?:

_________________
DaYmian
[DELUXE EDYTION]Battlefield 2- Daymian666644
Obrazek
[DELUXE EDYTION]Battlefield 2142- XxDAYMIANxX
Obrazek
Battlefield: Bad Company 2- XxDAYMIANxX
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2011, 19:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
start->uruchom->regedit (można także wpisać w wierszu poleceń komendę "regedit")

Gdy już mamy uruchomiony program to idziemy do:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronics Arts/Battlefield 2142 i modyfikujemy plik Version.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2011, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, 16:28
Posty: 4
Thx ale zmienic nazwe folderu (bf 2142 v1.51) czy otworzyc plik ktory jest w tym folderze?

_________________
DaYmian
[DELUXE EDYTION]Battlefield 2- Daymian666644
Obrazek
[DELUXE EDYTION]Battlefield 2142- XxDAYMIANxX
Obrazek
Battlefield: Bad Company 2- XxDAYMIANxX
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2011, 21:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 733
Jak byś trochę poczytał na forum to byś zauważył że ja już pisałem o tym :)

WoWo_Soldier napisał(a):
w Win 7 x64
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2142 > Version - klikamy 2x i wpisujemy 1.50 > OK. I instalujemy patcha 1.51

w Win 7 x32 / XP
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2142 > Version - klikamy 2x i wpisujemy 1.50 > OK. I instalujemy patcha 1.51

Oczywiście do rejestru wchodzimy przez polecenie "regedit"


może teraz jest jaśniej, jeśli nie to zostaną nam screeny :P

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|

Von-haj futa !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2011, 21:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
Obrazek

Chyba zdjęcie wszystko wyjaśni.
Tak na wszelki wypadek mówię, że mam Windows XP, więc jeśli masz nowszy windows to całkiem możliwe, że możesz posiadać trochę inną ścieżkę w rejestrze.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2011, 21:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2010, 16:28
Posty: 4
THX!!!!! WIELKIE DZIEKI!!! okazalo sie ze to jest w ea games a nie w electronic arts ! ale i tak dzieki za pomoc!!!!!!

_________________
DaYmian
[DELUXE EDYTION]Battlefield 2- Daymian666644
Obrazek
[DELUXE EDYTION]Battlefield 2142- XxDAYMIANxX
Obrazek
Battlefield: Bad Company 2- XxDAYMIANxX
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL