Teraz jest 19 lut 2017, 20:39

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zeller
PostNapisane: 19 maja 2011, 17:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 112
Lokalizacja: Poznań
Przepraszam, że zakładam kolejny temat, ale poczytałem trochę i nadal nie wiem jaj zlikwidować czerwone tło :?: .
Jeśli ktoś kto ma bez tła mógłby wrzucić screena z ustawieniami to byłbym wdzięczny.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zeller
PostNapisane: 19 maja 2011, 20:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Wyłącz w ustawieniach efekt poświaty, lub jakiś inny efekt, dawno nie grałem, więc nazwa na 99% jest przekręcona.
Był już o tym temat, więc jeżeli coś przekręciłem to użyj tego search.php

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zeller
PostNapisane: 19 maja 2011, 21:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lis 2003, 12:16
Posty: 87
Lokalizacja: Katowice
zmień lunetę na podstawową


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zeller
PostNapisane: 20 maja 2011, 08:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 112
Lokalizacja: Poznań
A gdzie zmienić lunetę?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zeller
PostNapisane: 20 maja 2011, 12:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
Zmiana lunety = zmiana snajperki. Chyba nie o to chodzi.

Któreś ustawienie w grafice ma wpływa na poświatę zellera (tekstury?), więc musisz się trochę pobawić.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zeller
PostNapisane: 20 maja 2011, 13:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
SikoraPL napisał(a):
A gdzie zmienić lunetę?

A nie można było wejść w ustawienia? Jak mówiłem jest to jakiś efekt, i po jego wyłączeniu problem znika.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Zeller
PostNapisane: 22 maja 2011, 08:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 112
Lokalizacja: Poznań
Dziękuję wszystkim za ponoc. Problem rozwiązanym

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL