Teraz jest 22 lis 2017, 00:47

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lip 2011, 14:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Pytanie: Mam zainstalowanego battlefielda na komputerze stacjonarnym, posiadam także laptopa. Czy była by możliwość zrobienia by przekopiować battlefielda na lapka i żeby móc grać na dwóch jednocześnie?

_________________
Obrazek
Obrazek


Ostatnio edytowano 2 lip 2011, 22:01 przez SikoraPL, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ?
PostNapisane: 2 lip 2011, 14:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Musisz mieć 2 cd keye żeby grać na 2 sprzętach.
PS Następnym razem zrób w miarę sensowną nazwę tematu.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 2 kompy
PostNapisane: 2 lip 2011, 22:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Czyli legalnie można tylko kupić kolejnego 2142. Tak?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 2 kompy
PostNapisane: 2 lip 2011, 22:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2612
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Jest taka możliwość na localu albo serwerach bez PB.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 2 kompy
PostNapisane: 3 lip 2011, 12:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
SikoraPL napisał(a):
Czyli legalnie można tylko kupić kolejnego 2142. Tak?

Tak.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2011, 14:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
I jeszcze jedno czy wraz z patchem 1.51 nie trzeba miec płyty by odpalic gre?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2011, 15:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2612
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Na 1.51 leci bez płyty.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lip 2011, 15:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Dzięki. :D

Do zamknięcia.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL