Teraz jest 28 kwi 2017, 23:54

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Przyciski
PostNapisane: 18 sie 2011, 16:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Witam, zakupiłem ostatnio mysz i mam 2 przyciski do zaprogramowania. Nie mam pomysłu za co miały by odpowiadać. Chciałbym dowiedzieć się jakie klawisze wy byście proponowali?

Z Góry Dzięki

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Przyciski
PostNapisane: 18 sie 2011, 21:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
W bf2142 dużo do wyboru nie masz, noża nie użyjesz, granatu nie rzucisz.
Możesz ustawić pod jednym poprzednią broń, lecz jest to mało przydatne bo masz klawisze 1 2 3 4 5 6, lecz czasem może się przydać.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Przyciski
PostNapisane: 20 sie 2011, 21:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2009, 19:46
Posty: 338
@up
Ale w sumie wybór noża i granatu jest już pewnie możliwy.

Można by ustawić sobie aktywację osłon w pojazdach.

_________________
http://www.2142-stats.com/Maties+stats.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Przyciski
PostNapisane: 21 sie 2011, 02:47 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3918
Lokalizacja: Łódź/Białystok
Krox napisał(a):
W bf2142 dużo do wyboru nie masz, noża nie użyjesz, granatu nie rzucisz.
Możesz ustawić pod jednym poprzednią broń, lecz jest to mało przydatne bo masz klawisze 1 2 3 4 5 6, lecz czasem może się przydać.


Jeśli to myszka "dla graczy" czy inna z dobrym oprogramowaniem, to nie ma najmniejszego problemu zrobić proste makro na rzucanie granatów / dźganie nożem w stylu bad company

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Przyciski
PostNapisane: 22 sie 2011, 13:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
E tam makra jak mam logitech g5 refresh i nawet sterów nie zainstalowałem bo mi wystarcza że mogę przypisać klawisze do danego przycisku na myszce. Pozatym nie które stery i programy do makr są nie dozwolone i pb kika za nie z dopiskiem disallowed program xD

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Przyciski
PostNapisane: 23 sie 2011, 21:40 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Ja pod myszką ma zmianę kamery, przydaje się w pojazdach.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Przyciski
PostNapisane: 26 sie 2011, 15:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
_Dominiko_PL napisał(a):
Krox napisał(a):
W bf2142 dużo do wyboru nie masz, noża nie użyjesz, granatu nie rzucisz.
Możesz ustawić pod jednym poprzednią broń, lecz jest to mało przydatne bo masz klawisze 1 2 3 4 5 6, lecz czasem może się przydać.


Jeśli to myszka "dla graczy" czy inna z dobrym oprogramowaniem, to nie ma najmniejszego problemu zrobić proste makro na rzucanie granatów / dźganie nożem w stylu bad company

Nie słyszałem o czymś takim, ponieważ od bardzo dawna używam zwykłego chińczyka. Wybaczcie, mój błąd.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL