Teraz jest 22 lip 2017, 03:00

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lis 2013, 15:59 
Offline

Dołączył(a): 28 lis 2013, 15:54
Posty: 3
Witam mam do was pytanie, wsumie to juz dawno zakupilem Battlefield 2142 i niestety przez nie dbalosc plyta jest w tragicznym stanie. Wiec mam do was pytanie czy jest taka mozliwosc ze wyslaliscie by mi spakowanego Battlefielda 2142 w formie rar. A ja bym sobie go spokojnie zainstalowal ze swoim kodem.



Sorry za nie uzywanie znakow i raczej podalem ten temat w zlej kategori.


Zgory thanks.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc
PostNapisane: 28 lis 2013, 18:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
[...Porada usunięta, groziła konsekwencjami prawnymi...] I czy przypadkiem przez origin samo gry nie pobierze?

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 1 gru 2013, 17:06 przez Sokar44, łącznie edytowano 2 razy
Usunięta zła porada


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lis 2013, 02:57 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1087
Możesz też napisać do pomocy EA, zarejestrują Ci grę na origin i wtedy możesz ją legalnie pobrać gotową z łatkami.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 gru 2013, 16:26 
Offline

Dołączył(a): 28 lis 2013, 15:54
Posty: 3
Po 30 minutowej próbie zdobycia @maila Origin i Ea postanowiłem poprosić was o podanie mi ich @maila, Sory jednak jestem za głupi na znalezienie tak prostej rzeczy. Coś tam próbowałem zrobić tam wszedłem na strone https://activate.ea.com/activategame.do ale okazało się że Battlefield 2142 jest za stary na taką opcje więc zostaje tylko kontakt @mailem albo przez telefon znacie go jak tak to podajce.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2013, 15:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
A jak wpiszesz CD-Key w origin to nie podłącza Ci gry?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2013, 22:26 
Offline

Dołączył(a): 28 lis 2013, 15:54
Posty: 3
Gra niestety jest za stara nie zadziałają: Crisis. Crysis Warhead (tak to się chyba pisze) Battlefield 2 Battlefield 2142 i sims 1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2013, 15:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Ja połączyłem jakoś.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL