Teraz jest 22 lis 2017, 00:52

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 kwi 2015, 00:00 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2015, 23:34
Posty: 2
Tak jak w temacie, ale dodam że jestem kiepski w kwestiach technicznych, więc proszę odpowiedzi łopatologicznie. :>


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2015, 06:38 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1088
2142 Battlelog, czyli https://bl2142.co gdzie działają dane logowania z https://battlelog.co - jedno konto w grze BF2 i BF2142.
Narazie wszystko jest w wersji beta, więc nie ma oficjalnego pobierania, jednak testowałem i działa (są 3 serwery ze średnio 15 graczami), choć czasami gra się sypnie w przeglądarce.


Na serwerze Dethklok Clan dość często lecą nieoficjalne mapy, tutaj można je pobrać: Map Pack V2 (ModDB)

Istniała druga metoda, która pozwalała łączyć się tylko na serwer Dethklok jednak nie ma sensu jej omawiać skoro można łączyć się na ich serwer przez battleloga.

PS Oczywiście gra wymaga wersji 1.51


Serwery jakie są w wyszukiwarce:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatni ALLIANCE Gunship Server nie zawsze widoczny, ale można połączyć się z nim bezpośrednio po IP: 188.64.132.62:17570

Dla kogoś kto zna program GameRanger, on również pozwala na grę w 2142
GameRanger - viewtopic.php?f=52&t=50760

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2015, 13:09 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2015, 23:34
Posty: 2
Łał :o , DZIĘKI WIELKIE nie myślałem że znajdę coś lub kogoś kto mi pomoże i sory za złe miejsce na temat :>


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lis 2015, 11:53 
Offline

Dołączył(a): 16 lis 2015, 11:50
Posty: 1
da się i ja sobie gram ostro :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 sty 2016, 12:04 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2016, 11:51
Posty: 4
o jaaa, zarejsertrowałem się tu z myślą o zadaniu tego pytania, a tu niespodzianka - jest już odpowiedź :D Więc też dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2016, 20:27 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2009, 11:07
Posty: 416
Jest jakiś server Europejski? Jakiś ruski chociaż, już ping 80 da się przeboleć, jak tak to lecę grać!!

_________________
RIP: Battlefield Play4Free † 20. Dec. 2011


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2016, 18:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Przeczytaj może jedyne w zeszłym roku napisane posty w tej sekcji. To nie boli.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2016, 22:16 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2009, 11:07
Posty: 416
Z lipca.... do tego czasu już serwerów w ogóle może nie być. Dlatego skoro ciągle gracie to się po prostu pytam czy jest jakiś server UE albo RU nie chce mi się wszystkiego instalować tylko po to by zobaczyć czy jest jakiś server.

_________________
RIP: Battlefield Play4Free † 20. Dec. 2011


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL