Teraz jest 20 kwi 2025, 14:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 08:22 

EEeee tam.... na zwykłym modemie to takie żeczy są na porządku dziennym :lol: , jestem 2 kroki za kolesiem on sie rozglada ale nie w moją stronę i stoi w miejscu - ja oczywiście strzelam cały magazyznek poszedł, koleś dopiero się skapnął chyba że coś do nie go strzela odwrócił się do mnie (ja reload magazynka) 2 strzały i po mnie :lol: albo samo celowanie na modemie jeez tragedia musisz dawać taaakie wyprzedzenie że masakra, niemówiąc już o connection problema cały czas, kolesie zamiast chodzić to nie raz "przeskakują" jednym słowem PEŁEN WYPAS :lol: :wink: zresztą czego można się spodziewać po 4-6 kb/s hehe żeby ta prędkość byłą utrzymana jeszcze to byłby raj w porównaniu do skoków ok 0 kb/s w góre :evil: . Od maja mam dopiero stałe łącze i jestem mega zadowolony , co prawda zdaży się od czasu do czasu podobny numer ale przy zwykłym modemie 56K to mały pikuś :wink:

P.S. Jakbym wcześniej nie siedział na modemie od 1998 roku z tpsą :evil: to pewnie bym był nieźle wkurzony w takich sytuacjach, a to dlatego że "najważniejsza xurwa jest - zaprawa!!" :lol: :wink:

Mahalo.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 15:35 
Moderator forum

Patrzyłem co takiego dzieje się na drodze sygnału z Multimedii do mnie. TPSA rządzi - przy przejściu z Wawy do Krakowa packet loss 30 % i skoki pinga od 30 do 400 co jakiś czas. I te sk... mówią że dostarczaja najlepsze w Polsce usługi.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2004, 14:16 
Moderator forum

Hynol napisał(a):
Patrzyłem co takiego dzieje się na drodze sygnału z Multimedii do mnie. TPSA rządzi - przy przejściu z Wawy do Krakowa packet loss 30 % i skoki pinga od 30 do 400 co jakiś czas. I te sk... mówią że dostarczaja najlepsze w Polsce usługi.

No i ponownie:

Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=134ms TTL=118
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=129ms TTL=118
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=148ms TTL=118

I pomyśleć - taki duży kraj i brak alternatywnego ISP'a...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2