Teraz jest 30 lis 2024, 13:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2003, 23:11 

Spoko, nie będzie rościł, ma wiele fajnych powiedzonek, ale z reguły po imprezie nikt nic nie pamięta :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 00:45 
Moderator forum

To na fajne imprezy chadzasz. Tam gdzie ja ostatnio bywam nie dość, że wszyscy wszystko pamiętają, to jeszcze pojawiają się potem na necie zdjęcia, a nawet niekiedy filmy... Strach się bać ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 08:14 

Wczoraj byłem na pokazie przedpremierowym i powiem że miłe zaskoczenie mnie spotkało - film mimo iż zebrał złe recenzje nie jest zły,momentami jest nawet genialny...
Osobiście wydawało mi się że Wachowscy nic ciekawego co do fabuły nie wymyślą a tu taka niespodzianka...nie zasypiać przed końcem filmu :D
Sceny walk efekciarskie chociaż z deczka przegięte...o ile w jednyce prali się w miarę realistycznie (czasem ktoś zdobył się na jakiś wyczyn) to w dwójce nie ma ŻADNEJ fizyki - Neo fruwa w ciągu walki a agenci dostając raz z kija latają jeszcze dalej :D
Scena pościgu MIÓD polecam :D
No to tyle....teraz mogę już zacząć ściągać by to jeszcze raz obejrzeć na moim kompie :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 08:16 

A może jakiś zbłąkany link..... może mały adres ze zdjęciami ?? ...... Też kiedyś wpadliśmy na pomysł sfilmowania imprezy, ale skutek nie był taki jakiego chcieliśmy, tym bardziej, że koleś z kamerą nagle znalazł się nie tam gdzie powinien :) i zepsuł się obiektyw wraz z okiem filmującego :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 12:39 

U mojej babci na mazurach w miasteczku o nazwie Orzysz w te wakacje
Gladiatora wyswietlali :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 23:14 

Ha! Matrix wymiata! Podobno w matrixie neo miał grać brad pitt czy jak on tam ma ...

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 10:49 

11.06.2003 - może dziś na to pójde, albo polece grać w noge. sam nie wiem bo mówią że padaka ten film. :lol:
12.06.2003 - niedowiary, żeby tak popsuć taki fajny film :shock: , przecież I cz. była całkiem fajna. ale II cz. te dialogi :oops: , częściowo fabuła :cry: , gra aktorska :? , to było takie dno :evil: . nie wierzyłem jak koleszkowie mi powiedzieli że wyszli w połowie filmu, teraz im wierze bo sam chciałem wyjść.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2