Teraz jest 6 sty 2025, 07:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2005, 12:01 

Okota napisał(a):
opf jest tragiczny jesli chodzi o kwestje podlaczania sie do trybu multiplayer... :cry:

Nie da się ukryć. Dlatego pozostali tylko hardcore'owcy :D

Wyjątkiem są coopy, gdzie takie rozwiązanie, jak w OFP jest bardzo pożądane. No, ale jak to już było pisane wyżej, miejmy nadzieję, że w OFP2 decyzja w tej kwestii będzie należała do admina.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2005, 16:20 

to moze byc doskonala gra o ile nie zawalą sprawy interfejsu, awiecie jak z wymaganiami?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:38 

Sorx, że odświeżam temat ale też dodam coś od siebie.

OFP to jedyna gra w swoim rodzaju i nawet BF jej nie przebije bo to nie ten rodzaj gier :wink:

Pod koniec roku autorzy OFP wydają grę Armed Assault, coś jakby odświeżony OFP na dzisiejsze standarty pod nowoczesne grafy itd.
OFP2 jest planowany na 4 kwartał 2006r. a to dlatego, iż będzie to gra nowej generacji. Co to znaczy? Nie wiadomo ale można się wiele spodziewać. Oczywiście nie chodzi tutaj o konsole bo teraz ma zostać wydane OFP na XBOXa ale ja sobie nie wyobrażam sobie tej gry na konsole :P

Środowisko OFP1 jest już bardzo małe ale wciąż się trzyma, teraz zostaną wydane ostatnie mody, które były tworzone przez te lata (ok. 5 lat) od wydania OFP.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 00:54 

AA to WŁAŚCIWY OFP2... Niestety wydawca zatrzymał prawa do tytułu i musieli go zmienić... :evil: Nad OFP spędziłem 2 lata... Oczywiście, na zabawie z addonami i edytorkiem :wink: W jego MP się nie bawiłem (tylko z botami) jako że posiadałem wtedy tylko modem... 8)
Nie mogę się doczekać kontynuacji...
Aaaa i jeszcze jedno... jakiś czas temu powstawał polski mod do OFP o wojnie Polska vs Białoruś - mały spór graniczny... nie wiem czy już wyszedł, czy autorzy jeszcze go robią, czy też zarzucili prace... ale pomysł taki był... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 10:09 

Madrian napisał(a):
AA to WŁAŚCIWY OFP2

No niewiem, o AA nikt nie wiedział do czasu tegorocznych E3 gdzie podali, że takie coś robią. Co prawda już żadna kolejna gra ze stajni Bohemia Interactive Studio nie będzie się już nazywać Operation Flashpoint bo jak już wspomniano Codemaster ma prawa do nazwy i zrezygnowal ze współpracy z BISem.

Madrian napisał(a):
Aaaa i jeszcze jedno... jakiś czas temu powstawał polski mod do OFP o wojnie Polska vs Białoruś - mały spór graniczny... nie wiem czy już wyszedł, czy autorzy jeszcze go robią, czy też zarzucili prace... ale pomysł taki był... :wink:

Mod Silent War - obecnie jest on cały czas w produkcji, poniżej dałem kilka linków jeżeli cie to zainteresuje.

Opis jak zaistniał pomysł na taki mod i jego plany

Oficjalna strona modu

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 10:13 

Kupuje... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 10:29 

Jeżeli ktoś by chciał zobaczyć coś z gry to polecam obejrzeć trailer niedawno wydanego moda do OFP, który był tworzony 2 lata i zmienia każde aspekty gry. Naprawdę kino niezłej akcji :D

Link

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2