Teraz jest 3 gru 2024, 22:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Piraty
PostNapisane: 7 lis 2005, 01:34 

Hmmmm coś wam powiem, wiele razy były zakładane wątki odnośnie piratów. Jednak każdy był zamykany, pytam sie czemu? Niewygodny temat? Pokaże wam teraz coś:

Były pytania......:

1. Czy masz oryginalną windę
2. Czy masz legal mp3
3. Czy masz legal oprogramowanie
4. Czy masz legalne filmy, divixy itd.

.............. I były odpowiedzi : CELOWO PRZEJASKRAWIŁEM, ABY POKAZAĆ WAM CO NAPISALIŚCIE

1. Taaaaak oczywiście, i to 10 sztuk każdej wersji i to w 10 językach!
2. Mam mało mp3, słucham muzy z netu, mam oryginalne krążki
3. Taaaaaaaaaaaaaa! zamiast Office, używam Star Office. Wszytko inne mam freeware!
4. Jasssssssssne! Oglądam tylko z legalnych DVD, chodze do kina itd.

A ja wam coś powiem, wielki bullshit! jestem pewnien że przynajmniej pełowa tych co sie wypisali nienapisała całej prawdy, sprubóję to pokazać :

1. (Odn windowsa) Ludzie, skąd macie te windowsy, skoro nawet niektóre firmy skladające kompy dają nielegal ? (a wiem że niewszyscy skladali sami). Następnie, kazdy ma legalna windę w domu? Sam postawił kompa i "biegł" do skepu po oryginała? I ja mam w to uwierzyć? 5 % moich znajomych (a mam ich dużo) ma oryginalne windy, reszta kopiowane itd.

2. (Odn mp3) Ludzie, bez jaj każdy ma mp3. Niektórzy więcej inni mniej, połowa z was ciąga z emula mp3 i za nic sie nie przyzna, napewno każdy z was ma przynajmniej 10 mp3 (I to nie kurde legalnych)

3. (Odn oprogramowania) Ja mam uwierzyć że każdy rezygnuje z profesionalnego i przyjaznego Office'a i korzysta z gównianego Star Office tylko dlatego "bo jest legalne, a ja niejestem be" ? Nikt z was niema ciąganego mks vira (przecierz "świerze" numerki sa na emulu) ? Każdy ma legalne Power DVD 7 (starsze dawali z kartami, wiem bo sam dostałem) ? Przy tym punkcie przykładów mogą być dziesiątki.

4. (Odn filmów) No tu mnie rozbiliście, nigdy nie mieliście żadnego divixa? Nigdy nie oglądaliscie filmu od kumpla (zanim na DVD sie pojawił) No bez jaj, niewierze!

Rozumiem że wy musicie być za wizją "wystrzelania" wszystkich piraciarzy, poniewarz czycha nad wami EA Polska i boicie się o swoje oficjalne forum.

Teraz prosiłbym o kulturalną i rzeczowa odpowiedź bez jeżdżenia pomnie jaki to ja skur***l nie jestem. Proszę o NIE zamykanie tego tematu. Chce z wami porozmawiac na ten "bolesny" (chyba?) dla was temat, wolno razmawiac na temat piractwa prawda? Zauważcie że ja nikogo nie wyzwałem, nie prosze o żadne Cd-Keye, niepotrzebuję pomocy w crackowaniu Bfa żebym mógł z wami grać, i zupełnie niewidze żadnego powodu żeby temat kasowac i zamykać.

JuBy jara na okrągło!

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 01:58 
Moderator forum

Pogadać sobie możesz na GG. Następnym razem zadaj sobie tyle trudu, wysil zakurzone szare komórki i przeczytaj zasady panujące na forum. Żeby Ci ułatwić:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=9932

Cyt. I, 1:
Cytuj:
Są pytania, których po prostu się nie zadaje.
Nie rozmawiamy tu o piratach !!!

Temat był już wałkowany milion razy na wszelkich możliwych forach i usenet'cie. Kwestia zawartości czyjegoś HDD zupełnie mnie nie interesuje do czasu aż zaczyna się z tym afiszować i udowadniać wszem i wobec wyższość widelca nad łyżką.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2