nie no demko rzeczywiście *******
dodali kilka ciekawych elementów gdzie przynajmniej nie na wybieraniu koloru auta ma polegać zabawa

klimat z "usankcjonowaniem" ucieczki przed glinami + te hiding spots to bombowa sprawa
tryb zwalniania czasu jest całkiem ciekawy choć za bardzo ułatwia sprawę np przy omijaniu blokad drogowych czy jak masz zakręt hardkorowy np 150 stopni

to slo-mo pomaga w niego ślicznie wejść i w sumie odbiera to troche smaczek starych NFS'ów gdzie każdy zakręt się liczył i nierzadko sie powtarzało cały wyścig przez jeden zajebany pod kątem prostym wygibas, a tutaj zwalniasz, nawijasz dupe w poślizg, odpuszczasz slo-mo i jedziesz jak po sznurku... :/
no i co ważniejsze wreszcie znowu mogłem sobie pojeździć za dnia bo już od tego nocnego jeżdzenia w serii Underground mnie oczy bolały
mam nadzieje ze trafią się jakieś muscle cary porządne a nie ciągle to japońskie ścierwo
no i cieszy mnie powrót BMW

szkoda tylko ze w demku nie można tymże pojeździć...
niby wszystko przehulałem co było dostepne a tylko Mustang, Porshe, Viper, Lexus i VW mi był dany do jeżdzenia a niby też BMW trademarki licencjonowano w intro...
no nic, teraz tylko czekać na pełną wersję
juz NFS:U2 mi sie cieło na kompie i miałem jakieś akcje w stylu zwis kompa z przegrzania grafy ale myślę że nad tytułami z serii NFS warto się pomęczyć