Teraz jest 3 gru 2024, 01:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:56 

Wojtas mozesz cos jeszcze napisac o samej rozgrywce :?: Tryb itp. Coraz bardziej sie zastanawiam czy nie zainwestowac :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 00:23 

Idealne porownanie Project reality w klimatach drugiej wojny swiatowej:))

Ostatnio edytowano 25 mar 2006, 00:26 przez Czarny_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 02:51 

Wygląda ciekawie. Żałuję, że wcześniej nie zainteresowałem się serią battlefield :(

BTW: Czarny_PL co ty chłopie sam siebie cytujesz?? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 11:05 
Moderator forum

Jesłi chodzi o rozgrywke to jak juz wspomniałem jest że tak powiem bardziej statyczna ( w tym dobrym sensie).Tu trzeba sie skradać i wychylac zza węgła a nie wybiegać...Sa oznaczone rzeczy które trzeba robic (obrona czegos tam lub atak na cos) w rogrywce wiec nie mozna robic sobie co sie podoba...
Kiedy wali do Ciebie artyleria przez blura nic nie widzisz,tak samo jak ktos koło ciebie napiera z karabinu maszynowego albo strzela do Ciebie :)..(niezle to oddaje klimat wojny)Jest dużo smaczków które poznaje sie podczas grania...jest kilkadziesiat stronicowy tutorial do samej gry który jest naprawde pomocny i bez którego gra sie trudniej(np jest wyjasnione jak celować)
Walki ciezkim sprzetem fachowe...mozna jeżdzic samemu i byc i kierowca jak i celowniczym, lub w parze i wtedy jest podział...niezła sprawa to rykoszety zarówno z karabinu jak i działa...zdziwiłem sie jak udało mi sie zastrzelic kolesia rykoszetem który schował sie na werandzie...położył sie za murkiem a ja celujac w dach werandy z karabinu zabiłem delikwenta...pole widzenia w bitwach czołgowych jest ogromne widac ze sa to duze połacie terenu a nie jakies tam skrawki...(troche chaotycznie to wszystko opisuje z racji tego ze jestem jeszcze na gazie po wczorajszej bibce wiec sry :))

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2