Teraz jest 27 lis 2024, 19:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 20:07 

@uncles blues kiedy pojawi sie demo ?

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 21:11 

maniu napisał(a):
oby w tym roku :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 21:25 

maniu napisał(a):

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Po tym jak Gearbox zaprezentował BiA:HH na E3 dostał 2 poważne zlecenia na "next-gen'y":
- Aliens - następna część o Obcych
- Heat - gra oparta na wspaniałym filmie sensacyjnym o tym samym tytule (w Polsce - Gorączka).
A jak wiadomo Gearbox to mała firma. Trochę porozciągały im się terminy. Poza tym w zasadzie ostatnio brak jakichkolwiek informacji o BiA:HH.

Spekuluje się, że premiera Brothers in Arms: Hell's Highway może być na początku 2008.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 22:03 

Cytuj:
Spekuluje się, że premiera Brothers in Arms: Hell's Highway może być na początku 2008.

WTF!!!no nie zartuj!!!! nie mam wiecej pytan :x :x :x :x :x :x

aliena zapowiedziano niecaly miesiac temu wiec nie wiem jak by ten tylu mial przyczynic sie o tak drastyczne przesuniecie premiery bia:hh a z tego co ja wiem to hell higwey jest juz w zawansowanym stadium rzeczywiscie strasznie cicho sie zrobilo o bia wiec chcialem sie spytac ciebie czy cos wiesz konkretnego na temat premiery gry/dema itd...

a jednak wiesz ,,premiera moze byc w 2008,, phiiiii

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 01:17 

kocham "braci" za to że jest oparta na prawdziwych wydarzeniach i że do złudzenia przypomina najlepszy serial "Kompanie Braci" :D Mam nadzieję, że mój sprzęt udźwignie Piekilną Autostrade (choć patrząć na tą scene w której 88 rąbneła w dach kamienicy to wątpie :shock: :P ) :wink: Mogli by jeszcze zrobić coś w Ardenach podczas ofensywy niemieckiej :)

P.S. Na YouTube znalazłem ten sam filmik w 2 częściach (jakość gorsza ale przynajmniej nie buforuje się godzine :shock: )
http://www.youtube.com/watch?v=Fgf7rQBv ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=E2F4Q1_2 ... ed&search=

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 23:49 

Wku#$@@#iłem się już na maksa na fpp.pl więc wypiąłem na nich dupę i zaczynam z nowym serwisem. :D Jak narazie tylko schemat gotowy, ale można już wchodzić i sprawdzać czy sa newsy. Zapraszam też na forum.

Cytuj:
Zapraszam możecie wejść, skomentować newsa a NAWET zagłosować w ankiecie... :lol: Możecie też wejść na forum.

:arrow: http://bia101.yoyo.pl/

Schemat serwisu już taki zostanie, musze tylko teraz czymś menu zapełnić... :roll:

BTW:
adres tymczasowy. jak strona będzie naprawdę gotowa i ruszy kampania przed premierą BiA: Hell's Highway to postaram się o spopnsoring. Może u polskiego wydawcy? :roll:

BTW:
życzcie mi powidzenia!

BTW2:
Jakby ktoś chciał pomóc. Napisać coś niekoniecznie o Bia, a na przyklad o ksiązkach z IIWŚ albo filmach - cokolwiek to zapraszam do współpracy. Każda pomoc mile widziana! :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 09:06 

fpp.pl z tego co ja wiem nie jest juz prowadzony od 2005r strasznie przywiazalem sie do tego serwisu :( umarl smiercia naturalna

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2007, 11:30 

Uncle Blues napisał(a):
Wczoraj wieczorem na forum Gearbox'u odezwał się sam Randy Pitchford, prezes dewelopera BiA:HH. I z tego co mówi wynika, że plotki o 25 maja (Blues:ktos usłyszał od kogoś w Ubisoft Benelux, że Gearbox nie może nic mówić DO 25 maja) trochę prawdy w sobie miały!
:hellyeah:
Zresztą przeczytajcie sami:

tu: http://gbxforums.gearboxsoftware.com/sh ... hp?t=63873

albo tu:
Randy Pitchford napisał(a):
Hi,

I know we've been quiet for a long time. Perhaps too long.

The fact is that the BiA Hell's Highway team has been working hard. The team has the ambition to make the best game they've ever worked on and to make the best next-generation Brothers in Arms game they can imagine. The hard work is paying off. I can tell you that the game is, in a nutshell, amazing. We're ready to start talking again. We're ready to start showing the game.

Get ready!

Colonel Antal and I are spending the entire month at press events meeting with journalists from all over the world. By the end of May, news and information should start trickling out. Then, the trickle will turn into a stream. I'm going to be on the road pretty much non-stop until the last week of May.

When I get back, I intend to offer some exclusive information right here on the Gearbox Forums. I don't know what I'm going to talk about yet or if we're going to show any screenshots or video, but we'll do something.

I'm also going to start getting more active in BiA forums again. It's going to be hard for me while I'm travelling, but after the press tour you can expect to see me visit at least once a week for awhile. I don't recommend sending my any private messages - I get so many, I'm not likely to be able to reply, let alone read them all. I do scan the forums, however, and I expect I'll be able to dialogue on the forums with some of you who are most hardcore

Thanks for the interest and support. I'm confident BiA HH will not only be worth the wait, but will be the best WW2 action game ever released. It's certainly the best game I've ever been involved with.

Cheers!

-Randy Pitchford

Co tby tu powiedzieć? Wreszcie będą newsy. Wreszcie dowiemy się więcej o tej niesamowitej grze. Vivat Gearbox! Vivat Hell's Highway! :hellyeah:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 21:30 

myslalem,ze prace nad ta gra zostaly przerwane chyba przez 100lat nie bylo nic slychac o tej grze zadnego movika screena wywiadu itd...
a jednak pojawilo sie jakies info odnosnie gry gameplay z UbiDays 2007

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,171;core.html
http://gry.wp.pl/core.html?x=nowinki,10,34081

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 10:21 

Na X360 wygląda to tak jak lubię tj. tpp + fpp. Na PC pewnie zostawią tylko fpp tak jak to zrobili z Graw :/

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 12:54 

albo mi sie zdaje ale grafika w nowym bia jest taka jakas sztuczna cukierkowa jak w poprzednich czesciach kolory takie jaskrawe sztuczne plastikowe

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2007, 02:15 

http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2007, 13:56 

te gameplaye sa z xboxa360 i dlaczego ten koles przeladowuje sobie w kazdym momencie garanda?

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2007, 14:01 

maniu napisał(a):
te gameplaye sa z xboxa360 i dlaczego ten koles przeladowuje sobie w kazdym momencie garanda?
Właśnie nie wiem, jak widac nadal sie nie nauczyli że garanda nie da sie przeladowywac w dowolnym momencie. Liczyłem że w BiA3 tego nie będzie...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2