killme napisał(a):
No Arcy troche zes sie osmieszyl, ten tekst to nic innego jak Paktofonika utwór "Gdyby" (dla nie wiedzacych, Polski zespol Hip Hopowy ktory zostal juz rozwiazany) . Takie topici powinny byc kasowane zeby nie odstraszac nowych i pokazywac inteligencji niektorych z uzytkownikow. Inna rzecz to taka, ze forum chyba zamula, i topici tego typu powinny byc wywalane, co odciazy dzialanie. Oczywiscie jest to moje zdanie, prosze mnei nei bic, jestem nowy ^^
A i widze ze Topic troche stary jest, no ale "zbulwersowal" mnie troche
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
/edit
jeszcze jedno, podmieniles pare slowek, badz, wykasowales te prawdziwe, np :
"gdyby nowe klany powstawaly" a tak naprawde powinno byc "gdyby ryby głos tez mialy"
Mogles chociaz napisac z jakiego zrodla korzystasz.
O boze ...rób tak dalej a postawie ciebie obok irekw i yankesa ;/....
Wielki pan HiPhoPoFFec !! sie oburzył !! niechaj zagrzmią pioruny z ciemnych niebios!!!! teraz czekka nas kara...
no to co że sobie napisał klika razy "gdyby" ???? to co ?? juz jest uber- sciągaczem i zdrajca ??? pfff
i czemu kasowane ???? po to to jest w dziale "hyde park" żeby odpoczać i wyluzować po ciezkim dniu (czyt. odpowiadania na temat "gdzie jest lódz podowodna")
A co do ośmieszenia...to popatrz do okoła....bo nikt inny sie z arcego nie śmieje..tylko z ciebie
geeeez o_O