Ja juz nic nie rozumiem...
Ech Garet,a może byś wprowadził zakaz pisania postów po 24.00?????
IMO-DP ma racje,"ktos" tu mąci,bo albo Hide park jest pół serio(czyli komus cos do łba wlezie i pisze nie bacząc na konsekwencje-zakładając ze nie obraza nikogo of course....!),albo kazdy musi sie trzymac za język(och! bo moja reputacja upadnie
).
Zaloze sie ze wielu z uzytkowników forum(czyt. członków sceny),chciało by sobie coś wklepać ale obawia sie skutków,so coś tu jest nie tak...to jest forum i pewna SWOBODA być musi....
PS.Nie mówie ze zle czasem komus pojechac...z tym ze czasem trzeba rozkminic granice pomiędzy chamówą a gnojeniem....jak jestescie tacy mocni to złapcie za słowo takiego Kal el np...tez sie czasem walnie pisząc jakiegos posta...i cisza...
"och!bo jeszcze zripostuje i zrobi ze mnie idiotę
",ale po takim maciejku to zjerzdżacie z pełnym entuzjazmem ,niemal euforią,czego skutkiem chlopaczyna produkuje coraz więcej "spamowatych" postów mając nadzieję ze do Was trafi wreszcie i zyska Waszą przychylność.....mnie tez wqrwił- to fakt,bo sie zaczął za bardzo "wozic" pomimo ze nawet nie należy do sceny,nigdy go na żadnym serwie nie widziałem bynajmniej,zresztą sam pisał....
Mi tam nikt nie przeszkadza na forum(oprucz Irek W-przegioł!!!)
A nawet jesli czasem popadam z Kims w konflikt na forum to zupełnie zapominam o tymze zdarzeniu na Polu Bitwy
A niektórzy(i są tacy!!!!)przenoszą to nawet tam!!!!Ich sprawa...
Semper fidelis *^&%*($&(&^