Pograłem sobie co nieco w coda 5, wróciłem na chwile do 4 i znowu do 5 - wnioski mam takie(multi):
1. W codzie 5 jest dokumentnie spie..olony system respawnu - raz zdażyło mi się odradzać przed jakimś kamperem 12 razy z rzędu!
2. Zlikwidowano częściowo problem noobków z GLem (bo jest na końcu listy specjalisty broni)
3. Czołgi - lekko chybiony pomysł ale da się przyzwyczaić - a poza tym jest ewidentny bug który pokazuje że zadaje damage czołgowi z... pistoletu?
4. Zombie mode - pomysł jest genialny ale po krótkim czasie ma się dość tej samej i jednej mapki, i proces instalowania nowej jest co najmniej dziwny...
5. Co-op - też fajne, ale przez to że misje w singlu są bez porównania do tych z coda 4, sam tryb też wypada tak sobie.\
6. No i na koniec - beznadziejne odgłosy broni :/ Szczególnie FG42 albo Browning .50 - jak karabinek ASG zamiast potężnego działka
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tyle moich uwag - ale generalnie gra się fajnie, bo mapki na multi też nie są złe. Wg najlepsze to Castle, Hangar, Airfield, Cliffside i ew. Roundhouse