Witam
Na początku z góry przepraszam, za zabranie czasu jeśli ktoś nie jest zainteresowany.
Byłabym wdzięczna za pomoc w badaniu - za wejście na stronę i rzetelne wypełnienie ankiety.
O co w tym chodzi:
Od dłuższego już czasu piszę pracę na temat gier online i graczy. Do tej pory oferowałam w zamian za uczciwe wypełnienie ankiety - badanie osobowości za darmo - niestety - oficjalne autorytety zabroniły mi tego.
Jednak dalej rozumiem, że ktoś poświęca swój czas dla mnie i chciałabym się odwdzięczyć. Dlatego po zakończeniu ankiety podaję informacje związane z zabezpieczeniem komputera. Mimo że proste i poniekąd podstawowe, i znane większości, to mogą być jednak - i taką mam nadzieję - pomocne i użyteczne dla tych, którzy pomogli mi. (informacje mają charakter prywatny i zostały dla mego użytku napisane przez fachowca - zgodził się na ich wykorzystanie).
Dlaczego dodaję te praktyczne informacje? - po prostu - uważam, że za uczciwą i życzliwą pomoc powinno się jakoś odwdzięczyć, jeśli się tylko da. Nie mam pieniędzy, więc robię to w takiej formie. Dziękuję

wszystkim, którzy zdecydują się mi pomóc.
Dodatkowo wypełnienie ankiety pozwoli być może na pewne refleksje...
Informacja dla Administratorów - jeżeli umieściłam mój post w złym miejscu - to przepraszam - starałam się znaleźć dla niego najlepsze miejsce zgodnie z regulaminem. W takim razie proszę o nie kasowanie, a przeniesienie.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
link do ankiety:
http://imind.info/ankieta/index.php?s=7