Teraz jest 27 lis 2024, 09:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 20:26 

OK, mam oryginal, i co mam dzonic do biura obslugi i powiedziec ze mam problem z crackiem no-cd ? Smieszny jestes ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 21:42 

Zadzwoń najpierw do swojego lekarza psychiatry :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 22:15 

Jest tu jakis admin, prosilem o skasowanie tego tematu i usuniecie mojego uzytkownika ... szczerze mowiac z idiotami gadac nie bede :)

Pozdro for All normal humans on this board :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 22:17 

ShaggY napisał(a):
Zadzwoń najpierw do swojego lekarza psychiatry :lol:
(ja już byłem)

P.S. sorka za krótki post

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 22:20 

Grip napisał(a):
KaLoH napisał(a):
To, ze instanieja to wiem, ale moj problem polegal na tym, ze instalujac gre z "oryginalnych" plyt i wgrywajac patcha NO-CD gra nie chciala sie odpalic (nie wyskakiwalo okno wloz org. cd itp) ... przy wgraniu pliku mod.dll .... ale coz, jest to pewnie problem natury technicznej lub sprzetowej ... wy wiecie lepiej, lubicie osadzac ludzi, jednak w tym przypadku jestes w bledzie Shaggy !

Cytuj:
ale przeznaczone sa tylko dla oryginalnych posiadaczy gry

A to ciekawe, ze cracki przeznaczone sa dla uzytkownikow oryginalnych wersji :roll:

ps. Dolaczam screen mojego "pirackiego" opakowania, niestety bez cd, ktorych narazie nie posiadam :(
Obrazek
Pozdrawiam
KaLoH

Taa...Znalazles zdjecie na allegro (zeby nie bylo ze sobie wymyslam- http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11416587 )i sie podniecasz... Wiec nie wciskaj kitoof ze polska scena bf'a to sciema jak chyba sam nie rozumiesh znaczenia slowa "prawdomownosc"... I co kolega jeszcze nie wrocil z wakacji (w srodku roku- dziwne) z twoimi CDkami??? A moze zaraz nam powiesh ze potrzebujesh No-CD bo jak sie bawiles w piaskownicy to ci Zenek przejechal lopatka po sidiku i teraz jest taka Beee rysa? Nie no jest SPOX przynajmniej troche ludu mialo z ciebie beke... W real'u tesh takie texty sypiesh?

ja też z kądś wiedziałem o tej fotce:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2