Teraz jest 4 gru 2024, 11:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Quake 4
PostNapisane: 21 paź 2005, 23:29 

Grał juz ktos w Quake 4,jezeli tak to niech podzieli sie opinia na temat tejze gry.Pytam dlatego iz na Xfire widze pare osob zacinajacych w ta gierke :wink:

Pozdro 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2005, 23:52 

w cb jest juz przygotowana drabinka do q4 ;]

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 01:03 

filmik tak naprawde nie ukazuje nic z tej gry.... alpha byla dostepna jeszcze na poczatku tego roku :wink:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 04:51 

ogladalem kilka trailerow i pokazow Q4 i smiem twierdzic ze bedzie to taka sama kupa jak Doom 3... powod ?? identyczna mechanika gry... w Doom 3 wcale nie powalal na kolana.. a szczegolnie wkurzaly te wszedobylskie metaliczne odblaski.. ( chcieli zrobic gre swiatla i cienia.. ale przedobrzyli ).. tyle do powiedzenia... moim zdaniem niczym wspanialym nas ten Q4 nie zaskoczy...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 10:06 

nie wiem co ci sie w doomie nie podobalo :? grafika super sama gra fajna.... a q4 moze być fajny :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 10:14 

szczerze:
DO DUPY!!!
W SP czuje się jak bym grał w moda do d00ma
W MP czuje się jak bym biegał z arbuzami pod pachami :/
Nieprzemawia wogóle do mnei ta gra.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 10:15 

No muszę powiedzieć, że panowie z Raven się postarali. Q4 jest duuuzo grywalniejszy niż Doom3. Grafika praktycznie nie uległa zmianie, wymagania też, ale gameplay się poprawił. Praktycznie przez większość gry biegamy w teamie i możemy wykorzystywać funkcję poszczególnych żolnierzy, np od medyka dostajemy apteczki, od technika doładowanie zbroi, a czasami nawet upgrade broni. Jest trochę jaśniej niż w D3, choć zdarza się, że miejscami jest ciemno jak w dupie. Blaster i karabin mają latarki. Sama rozgrywka jest baardzo szybka, przeciwników jest cała masa i są głupi ale tego nie widać bo giną w 2 sekundy :wink: . Fabuła całkiem ciekawa, zwłaszcza po tym jak głowny bohater ulega "przeobrażeniu" :wink: . Aha no i multi IMO skopane, nieudany klon multiplayera z Q3.

screeny dla tych co nie widzieli:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:41 

Nigdy zadna gra nie zrobi juz takiego BUM'u jak Q1... To byl klimat... Nie szlo przez to spac :D.
Byla jeszcze jedna taka gra, co gdy w nia gralem w singla, siedzac w zamknietym pokoju, sam, przy zgaszonym swietle po chwili robilo mi sie nie swojo i odechciewalo mi sie w nia grac :twisted: . Wcale nie pisze tu o strachu... To po prostu byl BLOOD!
Nie wspomne juz o kaszanie jaka sie dziala w multiplayaju, jak czasami ze 3 kumpli z kompami wjechalo na dom, to byl koniec! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:56 

o dzizas ile laczy w szkole wychaczyłem przez q1 ....a te lan party u kolegi w domu ehhh .... te wspomnienia

bajdełej : można kupic te Q4 czy dopiero bedzie ?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:58 

mcmt napisał(a):
Nigdy zadna gra nie zrobi juz takiego BUM'u jak Q1... To byl klimat... Nie szlo przez to spac :D.

ta. q1 to bylo COS. takze zapominany przeskok w sterowaniu - myszka byla wczesniej nieuzywana prawie przez graczy DooMa czy DN3d (ktorego nie trawilem), a w Q1 okazala sie konieczna. Pamietam ze na jakims turnieju ktoras nagroda byl kulkowy Logitech Pilot (teraz okolo 20 zl-wtedy wersja box, mocno ponad 100).
Q4 przelomem nie bedzie zwlaszcza ze korzysta z silnika D3, a z tego typu gier ostatniego roku najbardziej podobal mi sie klimat SW Republic Commando.

Ostatnio edytowano 23 paź 2005, 09:41 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 12:02 

OMG własnie skonczyłem tego kłeja, zajeło mi to niecałe 8 godzin! , pff jeszcze do tego beznadziejne zakończenie, spodziewałem się czegoś lepszego. Gra jest dobra ale zawiodłem się mimo wszystko. Dla mnie 7/10.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 14:37 

Tin napisał(a):

Premiera polskiej wersji zapowiedziana jest na grudzień (99 PLN).
Wcześniej, bo od 25 października, będzie w sprzedaży wersja angielska. Za 249 PLN :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 18:23 

Rip van Winkle napisał(a):
Tin napisał(a):

Premiera polskiej wersji zapowiedziana jest na grudzień (99 PLN).
Wcześniej, bo od 25 października, będzie w sprzedaży wersja angielska. Za 249 PLN :lol:

I to jest cena promocyjna ;).

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 00:42 

Szczerze mowiac Q4 to to samo co Q2. Czyli zero myslenia, tylko opruznienie magazynka przeladowanie i tak w kulko.
Na dzisiejsze czasy to moim zdaniem zamalo.
Ale ktos powie jest druzyna ale co z tego, jak np: w ST:RC sie dowodzilo itd. no fakt tu niejest sie dowodca, ale mi to nie przypadlo do gustu.
Takie jest moje zdanie. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2005, 03:06 

Jestem w trakcie grania i jeśli ktoś lubi i pamięta stare DooMy (tylko 1 i 2, trójka to shit) to gra jest re-we-la-cyj-na.

PS. Z jednej strony pisze się w FAQ dla nowych, że ceny gier są niskie i co do BF2 to liczy się tylko oryginał, piraty won. A z drugiej strony wymienia się wrażenia z grania w pirata Q4. Trochę konsekwencji?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2