Teraz jest 30 lis 2024, 22:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lip 2007, 18:59 

Link do filmu który, już kiedyś widziałem a dzisiaj przez przypadek natknąłem sie na wersje której nie trzeba ściągać.

Co o tym sądzicie ?

http://video.google.pl/videoplay?docid=1364247616051038290

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 19:29 

Widze moje klimaty :)
Ja tam od zawsze wiem, ze cos bylo tam nie tak i jeszcze w wielu miejscach i nikt mi nie wmowi klamstw, otoz rzady krajow robily tyle razy idiotow ze swoich obywateli, ze nikomu tam nie mozna wiezyc.
Wybaczcie moja zla skladnie ale dzis tak po prostu pisze.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 19:55 

Widzialem ten dokument pare tygodni temu i musze powiedziec, ze rzuca on ciekawe spojrzenie na te wszystkie wydarzenia z 2001 roku. Wiele spraw jest faktycznie bardzo niejasnych a moze nawet podejrzanych, jednak wez pod uwage, ze ten filmik byl tworzony glownie przez osoby anty-rzadowe i niektore przedstawione fragmenty moga byc z deczka ubajerowane.

Wedlug mnie prawda lezy gdzies posrodku. A to, ze rzad robi obywateli w konia (moze nie na taka skale) jest chyba niestety chlebem powszednim na calym swiecie...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 20:32 

RedStar napisał(a):
Wiele spraw jest faktycznie bardzo niejasnych a moze nawet podejrzanych, jednak wez pod uwage, ze ten filmik byl tworzony glownie przez osoby anty-rzadowe i niektore przedstawione fragmenty moga byc z deczka ubajerowane.

Wiem, dlatego tym filmem sie nie sugeruje, po prostu jest ciekawy zwłaszcza w połączeniu z Fahrenheit 9/11 Michael'a Moore'a.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 20:39 

Najciekawsze informacje są o tym paszporcie który niby wyleciał na ulice z wybuchu, a czarne skrzynki zostały zniszczone :stupid: :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 22:08 

Oglądałem to i uwazam że ktoś niezła grę polityczną musiał prowadzić żeby poświęcić tyle istnień ludzkich :|. A oczywiście chodziło im pewnie o Iracką Rope ;/

P.s O ile oczywiście ich dokumentowanie faktów jest prawdziwe. Bo być może to naprawde terroryści wbili się w WTC a ktoś anty rządowy chciał zrobić bałagan w rządzie :D no nie wiem to bardzo trudna sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 22:11 

RedStar napisał(a):
Wedlug mnie prawda lezy gdzies posrodku. A to, ze rzad robi obywateli w konia (moze nie na taka skale) jest chyba niestety chlebem powszednim na calym swiecie...

Zgadzam się w 100%, nic dodać nic ując...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 22:41 

Piotr3k napisał(a):
z Fahrenheit 9/11 Michael'a Moore'a.

moore montuje co mu sie podoba, do jego 'dekumentow' nie mozna podchodzic powaznie

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 23:04 

Tak, co do spisku 11/09 polecam to :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 23:10 

http://video.google.pl/videoplay?docid=7831973674297464

o wiele ciekawszy i trzymający w napięciu dokument dotyczący 911, co najciekawsze został on pokazany tylko raz (bodajże w telewizji Fox), teraz można go oglądać tylko w necie.

Moja teoria dotycząca 11 września jest taka, jakieś państwo mało przyjazne USA wystrzeliło pocisk w Pentagon, samoloty pasażerskie zostały podmienione na jakieś wojskowe transportowce wypełnione materiałami wybuchowymi (porwane samoloty pewnie spoczywają na dnie oceanu), rząd USA nawalił i próbuje to ukryć. Do ataku przyznaje się Al-Kaida i wszyscy są zadowoleni: rząd USA, terroryści i ten to naprawdę ten atak przeprowadził. Możliwe też atak rzeczywiście przeprowadziła Al-Kaida, tylko skąd wzięli by samoloty wojskowe i rakiety dalekiego zasięgu, mogła to być też jednak bomba.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2007, 01:02 

Oba filmy porażające i pokazujące jak doskonale USA potrafi manipulować ludźmi.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2007, 01:10 

dudus81 napisał(a):
Oba filmy porażające i pokazujące jak doskonale USA potrafi manipulować ludźmi.

Ludzmi manipulują media i władza zresztą wystarczy popatrzeć co się dzieje...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2007, 09:20 

A czemu rzad czy wladze USA mialyby byc lepsze np od Stalina, ten mordowal miliony to czemu w kraju demokratycznym nie mozna by poswiecic paru tysiecy aby osiagnac swoje cele lub tez usprawiedliwiac sie w ten sposob ze dziala sie na rzecz dobra narodu, po 9/11 USA ma pretekst zeby wojowac z calym swiatem w imieniu ochrony przed terrorystamii tak im jest wygodnie, a czlowiek pozostanine czlowiekiem niezaleznie od przekonan ideologicznych. Pod przykrywka demokracji mozna wiele dzialac bo ludzie wierza ze jest to najsaprawieldiwszy system na swiecie i ze demokratyczne wybrane wladze nie moglyby dzialac na niekorzysc swojego narodu. poprostu w takich systemach totalitarnych wiadomo kto wydal rozkaz zeby np. zlikwidowac opozycje polityczna, usunac przeciwnikow, zrobic czystke etniczna itp. , a w systemie demokratycznym trzeba kombinowac zeby opinia publiczna spala spokojnie.
Jak widac z pierwszego dokumentu jest wiele niejasnosci i kontrowersji i naprawde to zniszczenie WTC wyglada jakby przyczyna jego znisznecia nie byl samolot ale wlasnei wyburzenie ze pomoca ladunkow wybuchowych. Dobry dokument daje do myslenia

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2007, 10:14 

Może za 50 lat, dowiemy się jak było naprawdę. Był taki film pokazujący, wybory na prezydenta USA, gdzie fałszowano różne wiadomości po to, aby odwrócić uwagę od skandalu z udziałem jednego z kandydatów. I tutaj było podobnie. Tylko po to żeby rozpocząć wojnę w Iraku i Afganistanie, poświęcono ponad 5000 istnień ludzkich.

jeszcze jeden artykuł: http://forum.di.com.pl/archive/index.php/t-418.html

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2007, 11:37 

http://www.paranormalne.pl/index.php?s= ... wforum=134

Tylko nie czytajcie wszystkiego bo jednak nie wszyscy pisza tam z sensem ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2