Teraz jest 5 gru 2024, 04:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 16:26 
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Maniac napisał(a):
no co za wredny farming :D z heli :P chyba ich musze wyrzucic z klanu, zbanowac w ESL i CB, a dotego jeszcze usunac z listy kontaktow w GG :P... N/C :D, dobra a tak btw : to czemu panowie z Wildy?, jest tam takze pan z FSPQR i pani :) z enclave ;].

Musisz ich Maniac wywalic z klanu!!!!! Pierdzieleni cziterzy! Dawaj im zakaz na latanie Blackhawkiem :lol:

Darth widze ze historia kolem sie toczy i nareszcie nauczyles sie smiac z siebie. Sam swego czasu wymysliles kare z ktorej teraz ironizujesz i ktora to kiedys niby nie byla traktowana powaznie przez ciebie..... kara za oszukiwanie innych graczy bylo to ze reprezentat z druzyny nie mogl latac heli bojowymi...jak juz to tylko chinookiem :lol: .To tak gwoli przypomnienia dla mlodszych graczy...widze ze sie zmieniasz :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 19:26 
Oldboy Battlefield.pl

...ewolucja Wojtas, ewolucja :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 22:09 

RedStar napisał(a):
Jestem na tym skrinie? czy dostane zaszczyt i dolacze do grona "Wiesniaków , Chamów i Teamkill'owców" ?

Zaszczycilem tego zaszczytu jeje jestem super:D, szkoda ze wpisal mnie jeden z tych w temacie :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 12:47 

Heheh Gnat chce zamiesci male sprostowanie. Nie napisalem ze posadzam kogos o cheat! Zdziwilem sie tylko takim teamworkiem przy tak malej ilosci killow bo jak widac na screenie to oni mieli ich niewiele.

BTW to "flag skipping" zostal uznany juz dawno za lamerstwo, ja sam pare razy na tych zajebistych mapach 64 ludkowych na Asterze skakalem po flagach ale Kobra/Apaczem bo latanie BH mnie nie robi(widok FPP-mala widocznosc, widok TPP kiepskie sterowanie jak dla mnie wiec zostawiam to innym, lepsiejszym pilotom)

Employ Complex, Advanced Blackhawk Flag Capture Strategies! - Learn to take advantage of the impressive battle tactic known as "flag skipping," where you fly a transport chopper from one flag to the next, capturing them and instantly moving to the next.
Reszta TU

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 14:21 

Wojtas napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Maniac napisał(a):
no co za wredny farming :D z heli :P chyba ich musze wyrzucic z klanu, zbanowac w ESL i CB, a dotego jeszcze usunac z listy kontaktow w GG :P... N/C :D, dobra a tak btw : to czemu panowie z Wildy?, jest tam takze pan z FSPQR i pani :) z enclave ;].

Musisz ich Maniac wywalic z klanu!!!!! Pierdzieleni cziterzy! Dawaj im zakaz na latanie Blackhawkiem :lol:

Darth widze ze historia kolem sie toczy i nareszcie nauczyles sie smiac z siebie. Sam swego czasu wymysliles kare z ktorej teraz ironizujesz i ktora to kiedys niby nie byla traktowana powaznie przez ciebie..... kara za oszukiwanie innych graczy bylo to ze reprezentat z druzyny nie mogl latac heli bojowymi...jak juz to tylko chinookiem :lol: .To tak gwoli przypomnienia dla mlodszych graczy...widze ze sie zmieniasz :lol:

wojtas nie wiem czy wiesz :P ale chinookiem mozna bylo spokojnie sciagac heli i rozwalac wszystko co po ziemi biega ;), czasem byl nawet lepszy niz mi8 :P :]

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 21:21 
Maskotka BF.pl

G-sus napisał(a):
Heheh Gnat chce zamiesci male sprostowanie. Nie napisalem ze posadzam kogos o cheat! Zdziwilem sie tylko takim teamworkiem przy tak malej ilosci killow bo jak widac na screenie to oni mieli ich niewiele.

BTW to "flag skipping" zostal uznany juz dawno za lamerstwo, ja sam pare razy na tych zajebistych mapach 64 ludkowych na Asterze skakalem po flagach ale Kobra/Apaczem bo latanie BH mnie nie robi(widok FPP-mala widocznosc, widok TPP kiepskie sterowanie jak dla mnie wiec zostawiam to innym, lepsiejszym pilotom)

Sorry bardzo, ale na tyle osób w teamie aż dziw, że nikt z naszych nie był w stanie u3mać żadnej flagi - my je zdobywaliśmy, reszta mogła chociaz zostać i je bronić skoro mieli problemy ze zdobywaniem jakichkolwiek flag...

Następnym razem nie tylko będziemy te flagi zdobywać, ale też bronić, a nawet będziemy organizować wycieczki krajoznawcze helim, co by ludziki z naszego teamu zbytnio się nie nudzili w czasie rundy :roll: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 22:35 

wqrzaja mnie chamiki/balwany co wymuszaja teamkilla przed startem samolotu jak nie zdaza dobiec - staja przed samolotem, tk, bo chcialem polatac, punish x/

wielu takich cFaniakow jest :/ miedzy innymi PriisMasta

ayayay skad tu tyle losi O.o

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:00 

nastepnym wiesniakiem i chamem ktorego chcialbym dodac jest QbekPL czy Qubek nie pamietam jak mu bylo... podklada sie po chamsku pod startujace samoloty

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:10 

No Repuls dzis z tym coś bylo Kłucił sie Chyba z Panami z Wildy chłopaczek :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:19 

Repulse napisał(a):
nastepnym wiesniakiem i chamem ktorego chcialbym dodac jest QbekPL czy Qubek nie pamietam jak mu bylo... podklada sie po chamsku pod startujace samoloty

Nierozumiem takich ludzi, przeciez oni maja deatha,jeszcze nie spotkalem sie z nikim kto by odstapil samolot takiej osobie, a wlasnie oni na to licza.
Sam po odczekaniu kilkunastu sekund, przestaje mnie obchodzic co sie z nim staje, naszczescie jest pare peniaczy wsrod takich i uckiekaja, no ale nie kazdy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:36 

Px2-AtTi|a napisał(a):
Nierozumiem takich ludzi, przeciez oni maja deatha,jeszcze nie spotkalem sie z nikim kto by odstapil samolot takiej osobie, a wlasnie oni na to licza.
(...)

Nie sądzę, raczej na to nie liczą. Wydaję mi się, że chcą Cię ukarać za to, że wsiadłeś do samolotu przed nimi i podarować - 4 punkty plus punish.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 18:10 
Maskotka BF.pl

Praetorius napisał(a):
Px2-AtTi|a napisał(a):
(...)

Nie sądzę, raczej na to nie liczą. Wydaję mi się, że chcą Cię ukarać za to, że wsiadłeś do samolotu przed nimi i podarować - 4 punkty plus punish.

dokladnie tak, skoro oni nie mogą wejść do pojazdu, to dopilnują żebyś drogo zaplacil za to, że 'zabraleś' im ten pojazd...

pocieszające jest jedynie to, że idiotyzm i debilizm nie są zaraźliwe... a że są uciążliwe, to już każdy chyba się przekonal...

btw. jeśli widzicie takiego osobnika zróbcie mu parę screenów i wyślijcie adminowi servera (albo wszystkim adminom polskich serverków) z info co koleś wyprawia - po takiej akcji koleś - o ile nie dostanie od razu banana - będzie pod dokladną obserwacją i jak nie poprawi swojego zachowania, to będzie mial bana...
Warto odnotowywać takie akcje i informować o nich adminów - aby mogli dzialać - dzięki temu będzie mniej buraków na serwerach...

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 18:15 

lady vicky napisał(a):
pocieszające jest jedynie to, że idiotyzm i debilizm nie są zaraźliwe... a że są uciążliwe, to już każdy chyba się przekonal...

no można się kłucić :lol: (niestety) bo patrząc na to co się dzieje na sewrwach to wnioskuje że ta zaraza się rozprzestrzenia i to bardzo szybko :? mi tez puszczają nerwy kiedy widze gostka który rozwala mnie z eryxa tylko dla tego ze saamochodzik był pełny i on nie mógł wejść :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 18:26 
Maskotka BF.pl

KFC-PL napisał(a):
lady vicky napisał(a):

no można się kłucić :lol: (niestety) bo patrząc na to co się dzieje na sewrwach to wnioskuje że ta zaraza się rozprzestrzenia i to bardzo szybko :? mi tez puszczają nerwy kiedy widze gostka który rozwala mnie z eryxa tylko dla tego ze saamochodzik był pełny i on nie mógł wejść :roll:

hehe, a u siebie zaobserwowaleś jakieś objawy debilizmu? :wink: :lol:
może kwarantanna? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 19:03 

Wojtas napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Maniac napisał(a):

Zgadza sie Wojtas :) Nauczylem sie tez smiac z innych :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2