Teraz jest 17 lut 2025, 15:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 10:32 
Moderator forum

Nie wiem czym sie można zachwycać w grze GoW na XBOX 360...pograłem troche i nie przyciagneła mojej uwagi. Fakt grafika fajna ale jak dla mnie zbyt sterylne to wszystko...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:07 

Co kto lubi. Prawdziwa zabawa zaczyna się na live.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 15:35 

Wojtas racja co do tej sterylnosci. Nie lubie w ogole tego typu grafiki. Wyglada jakby bylo zmodyfikowanym doomem;] A co do Live..hmm fajne to fajne, ale to kwestia gustu. Bardzo trudne, to na pewno. Wole dynamiczniejsze rozpierduchy;]

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2007, 00:58 

gargantus napisał(a):
Wojtas racja co do tej sterylnosci. Nie lubie w ogole tego typu grafiki. Wyglada jakby bylo zmodyfikowanym doomem;] A co do Live..hmm fajne to fajne, ale to kwestia gustu. Bardzo trudne, to na pewno. Wole dynamiczniejsze rozpierduchy;]

Pierwszy raz spotykam się z zarzutem, że GoW jest "sterylny"; generalnie widać cały ten syf, gruzy i brud. Przyznam, że momentami jakość tekstur rozczarowuje, a interakcja z otoczeniem jest dość mierna, ale połowa sukcesu tej gierki to świetny design poziomów i postaci. IMO, rzecz jasna.

Co do dynamicznej rozpierduchy - jest niezły Crackdown, a za jakiś czas będzie i Halo 3. Grałem trochę w betę tego drugiego, szybka i radosna sieczka w multi :)

Po Mercenaries 2 wiele sobie obiecuję, ale konkurencją dla GoW nie będzie. Chociażby dlatego, że pojawi się zapewne dopiero w przyszłym roku. No i styl gry będzie odmienny (tzw. open-ended).

Jeszcze o interakcji z otoczeniem - tutaj czeka nas mała rewolucja w postaciach: SW:Force Unleashed, Fracture oraz BF:Bad Company. Poczekamy, zobaczymy.

Preview Fallouta 3, czyli jak to sobie Bethesda odważnie poczyna: http://previews.teamxbox.com/xbox-360/1 ... lout-3/p1/

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 03:13 

hmm.. i zamiast klawy padem?? No nie wiem....

W Gran Turismo albo Tekkena to czemu nie.... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 12:57 

Ev0 napisał(a):

Nic nie stoi na przeszkodzie zeby do konsoli podlaczyc mysz i klawiature - UT3 bedzie jedna z pierwszych gier supportujacych taka kombinacje.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 14:29 

Ev0 napisał(a):

Do sterowania padem w FPS już przywykłem (Halo2, GoW, GRAW, GRAW2, R6V...); ba, w Bioshocku wyłączyłem nawet auto aiming :lol:
Co innego RTS - można się pochlastać (vide CnC3). Dlatego ciekaw jestem zapowiadanej na przykładzie Halo Wars "rewolucji" w sterowaniu padem oraz interfejsu w End War.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2007, 00:30 

Słońce zachodzi dla wszytkich systemów do gier w Piatki i Soboty wieczorem :D ( a dla niektorych przez 7/7 dni - wpolczucia Gore pijusie ;) )

W Niedziele na kacu mozna pograc na sieci w demo nudnego bf 2142, czyli kampic, teamkillowac, poprostu total luz, to do czego gry maja sluzyc ! Dla obroncow moralnosci, czy innych pro gejmerow- zabawa przednia i to naprawde przyjemne jest poprosic o lądowanie gracza ktory bardzo sie stara i wraca po kazdego kto go poprosi, i zamiast wskoczyc na poklad to do AA i ciach 5 x TK yeaaa.
Potem takie typy sie respawnuja i juz maja zryte mozgi i po kilku min. z bazy nic nie startuje ani nie wyjezdza :) To jest zabawa :) Jak kick dziala przy - 100 ! i nikt do nikogo nie ma pretensji.
20 min. odstresowki i gra spelnia swoja rolę :)

A co do PS3 to jakas zenada jak dotąd.
Czekam na jakiegos system sell'era, w stylu MGS 4, FF XIII, Heavenly Sword ( ciekawe... ) , Wipeout n-gen, GT w ktorym w koncu bedzie mozna rozwalic autko... a najlepiej zabic kierowce, tj. nie zapinam pasow, rozpedzam sie do 200 mph, wale w slup i real driving symulator tak przelicza kolizje ze kukielka wypada przez przednia szybe rozbryzgujac sie na trasie. Wtedy " normalny gracz" bedzie szanowal jazde, a "chory" zabijal kierowce o płot, o drezwo, o furki nadjezdzajace z nadprzeciwka...

Na razie wole laptopa ktory mi pociągnie spokojnie obecnie kazda gre na PC w srednich detalach ( oblivion), anizeli PS3 i HD 720 P. Szkoda kasy, czasu i wygody.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2007, 01:38 

qubix napisał(a):
...mozna rozwalic autko... a najlepiej zabic kierowce, tj. nie zapinam pasow, rozpedzam sie do 200 mph, wale w slup i real driving symulator tak przelicza kolizje ze kukielka wypada przez przednia szybe rozbryzgujac sie na trasie. Wtedy " normalny gracz" bedzie szanowal jazde, a "chory" zabijal kierowce o płot, o drezwo, o furki nadjezdzajace z nadprzeciwka...

Oj taak... a ja czekam na moment kiedy powstanie "Battlefield Real"
albo cuś w podobie gdzie nie bedzie respu i takich tam pierdół
ale bedzie sie ginąc na prawde :roll:
To bedzie GRA-jeden strał i trup przy kompie.
Nastapi wszechchobecna MEGAKAMPA hie,hie,hie.

qubix napisał(a):
...Na razie wole laptopa ktory mi pociągnie spokojnie obecnie kazda gre na PC w srednich detalach ( oblivion), anizeli PS3 i HD 720 P. Szkoda kasy, czasu i wygody.

...oj, cos ja sie nie moge do lapków przekonac.

A jaki ma Twoj lapek czas reakcji matrycki?
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2007, 11:11 

Sciagnijcie sobie demo FIFY08, a potem porownajcie z filmami z wersji PS3/X360...

Jezeli wam sie nie chce - Grafika i animacje sa niemal identyczne jak w 07 - odradzam zakup. Na nextgenach nowy engine, animacje i wsio lepsze...

Polityka EA w przypadku PC jest zalosna... Sami sobie zmniejszaja ilosc potencjalnych klientow na FIFE. PES2008 bedzie taki sam dla wszystkich i wyjdzie wszedzie tego samego dnia. Ale to juz zmartwienie EA, ja i tak wole PESa :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2007, 14:01 

Od zawsze istnialy klany skupiajace zwolennikow PC i konsol i tego nie zmmienimy:)

Kiedys troche sie bawilem zarowno PS1 jak i PS2 iaostatnio XBOXem 360
ktory jest rewelką ale pozostane przy PCie.
Mimo to nie zapomne pierwszego przezycia jakim był Syphon Filter 1 i 3
w ktore orałem do upadlego przez całą noc bo nie mialem jak zasejwować
oraz MGS-praojciec dzisiejszego "Splinter Cell'a". perełka wśród gier tego typu.

Co do EA -fakt prowadzi dziwna polityke tak jakby mialo przestac robic gry na PC.... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 00:18 

blachor napisał(a):
Sciagnijcie sobie demo FIFY08, a potem porownajcie z filmami z wersji PS3/X360...

Przesadzasz :)
Reguła jest prosta- w wiekszosci przypadkow gry multiplatformowe ( pod dana gen + PC ) NICZYM widocznym sie nie roznia.

Taki Oblivion np; na kompie za 2,5/ 3 k bedzie wygladal tak samo jak na xbox360, czy na PS3. Tak samo jak NFSy, MOTO GP, Ghost recony i inne...

Pozatym po co grac w fife 08 jak w drodze jest pro evo 7 ( IMO 6stka jest beznadziejna- arcadowy styl rozgrywki do tej gry nie pasuje) oby poprawiona wzgledem poprzednika.

Wogole to lepiej nie ogladaj trailerow do gierek na konsole z zapartym tchem bo mozesz sie podniecic niepotrzebnie pre- renderowanym shitem. Szkoda energii.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 00:40 

qubix napisał(a):
Wogole to lepiej nie ogladaj trailerow do gierek na konsole z zapartym tchem bo mozesz sie podniecic niepotrzebnie pre- renderowanym shitem. Szkoda energii.

...i padaczka gotowa :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 11:54 

qubix napisał(a):
blachor napisał(a):

Przesadzasz :)
Reguła jest prosta- w wiekszosci przypadkow gry multiplatformowe ( pod dana gen + PC ) NICZYM widocznym sie nie roznia.

Taki Oblivion np; na kompie za 2,5/ 3 k bedzie wygladal tak samo jak na xbox360, czy na PS3. Tak samo jak NFSy, MOTO GP, Ghost recony i inne...

Pozatym po co grac w fife 08 jak w drodze jest pro evo 7 ( IMO 6stka jest beznadziejna- arcadowy styl rozgrywki do tej gry nie pasuje) oby poprawiona wzgledem poprzednika.

Mowisz jakbym byl jakims gosciem ktory dostal komputer pol roku temu sie podnieca renderami. Obejrzyj najpierw sobie filmy z GC '07 gdzie juz mozna bylo sobie w FIFE08 pograc a pozniej wmawiaj mi ze 'niepodtrzebnie sie podniecam'. I nie mow mi o konfiguracjach kompa bo wersja PC bedzie wlasnie wygladala tak jak 07.
Oczywiscie ze FIFA08 (nawet ta konsolowa) nie dorowna prawdopodobnie nigdy PESowi 2008, ale ja widze ze w stosunku do poprzedniego roku FIFA (i znow na konsole :) ) zrobila wiekszy postep niz PES (chociaz tutaj nie ma wiele do poprawiania to przydalaby sie, oprocz grafiki, wreszcie chociaz licencjonowana Premiership i porzadne, licencjonowane rozgrywki, i jeszcze lepsze animacje).
I nie wiem czemu przytaczasz tu inne gry, bo chodzi mi tylko o FIFE...

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 11:58 

cóż co kto lubi.... ale trafnie to ująłeś... na kompie za 3 tysiące Oblivion będzie wyglądał tak samo jak na Xboxie czy PS3... tylko jedno ale... konsola typu XBOX360 to 1400zł....(w droższej wersji) a PS3 2000zł... kupujesz ją bez obawy iż za pół roku gry będą ci sie ciąć.... i to jest ten ból

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2