Teraz jest 30 lis 2024, 14:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 22:54 

Z dzisiejszego wieczoru, mapa Guadalcanal.

1. Wioska ta w środku mapy, właśnie odbiliśmy flagę, słyszę, że nadlatują dwa Zero więc schowałem się do chałupki. Widze jak pierwszy z nich przelatuje tuż tuż nad ziemią naparzając z karabinu. Niestety za nisko leciał i przyłoił w worki z piaskiem. Dokładnie pół sekundy później lecący zaraz za nim przywala w jego wrak. Widok jakby na skrzyżowaniu ktoś komuś wjechał "w dupę" :-)

2. Respawn po przeciwnej stronie wyspy, przy wieżyczce tam gdzie pojawia się czołg i jeep. Dobrawek zaskoczył nas - przyjechał ukradzionym Shermanem, załatwił z 4 ale dostał przy okazji z bliska z bazooki i czolg bardzo mocno się przechylił, prawie prawie spadając ze skały. Następnie dostał jeszcze 2 razy i nagle ni z tego ni z owego wyleciał z tego czołgu jak z trampoliny, dokładnie pionowo w górę. Oczywiście niczym się nie przęjął i otworzył spadochron i ustrzelil jeszcze jednego z nas. Ale ostatecznie ktoś go dobił z karabinu przy tym spadaniu :-)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2003, 18:42 

jA COŚ TAKIEGO CO ZROBIŁ DOBRAWEK NAZYWAM BERKSERK. mI SIĘ TEŻ COŚ TAKIEGO ZDAŻYŁO KILKA RAZY(ZABIŁEM CHYBA 5 ZANIM MNIE DORWALI-GŁOWNIE Z PIOSTOLETU I NOŻA BO BIEGAM SAPEREM. )

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2003, 17:45 

Mhm...
Przycelowałem gosciowi z bazooki i odpaliłem ale on przycelował z maszynowego i oboje poszlismy w objecia PANI ŚMIERĆ.
Na ekranie obaj mielismy zaliczone trafienie, komunikaty pojawiły się jednocześnie :!:
deuga ciekawa jechałem z górki na Guadalcanal w strone flagi tej pojedynczej na środku wyspy leciał samolot i nie chcialem wysiadac , wstrzymywałem sie z tym do konca na brzegu urwiska wcisnąłem E .....
i poleciałem dalej obok jeep'a skoncvzyło sie to słowami NO MORE
- Czy komuś sięzdarzyło połączyć z serwerem i po 3 sekundach ekran koncowy ??

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2003, 17:56 

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
- Czy komuś sięzdarzyło połączyć z serwerem i po 3 sekundach ekran koncowy ??

Zdarzyło się,po 2 sekundach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2003, 23:47 

ej! Spadaj z tym psotem! Piszesz nie na temat!

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2003, 15:39 

Ciekawe zdarzenie dzisiaj z testowania DC 0.3m
wpadłem do Black HAwka ( Opposition ) w przebraniu Coalition , lecz patrze tam już ktośjest . Zająłem m-ce na ławeczce i gdy bylismy w powietrzu wypaliłem z flinty - pilot DEAD a ja "E" i swobodne opadanie , lecz nagle znowu w helikopterze i tak 3 razy w koncu jak otworzyłem spadochron to helikopter pociagnął mnie w dół (kilka metrów ) i poległem jak przystało na kamikaze hihihihi

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2003, 15:32 

najpiękniejsza śmierć? nie wiem czy to bedzie sie kwalifikować i czy to znajdzie tu uznanie ale myśle że samobujczy atak inżynierem na czołg który zaczyna masakrować twój oddział, wszystko dookoła ciebie dzieje sie tak szybko. wiesz że po podłożeniu tych 2 ładunków (jak oczywiście ci sie uda)nie dasz rady uciec żeby je zdetonować z bezpiecznego miejsca i będzie za późno dla twoich chłopaków. zdarzyło mi sie to pare razy.

PostNapisane: 6 cze 2003, 18:55 

Raz miałem niezłe,
Ide sobie na Marked Garden(jak to się pisze?) asaltem(a to jak :lol: ), podchodze do mostu od strony aliantów i padam na ziemię "z". Widze 4 niemców którzy właśnie zajmują mój punkt. Skoro byłem Asaltem to wychyliłem się szybko i momentalnie by zkościć wszystkich a tu w jednym momencie........................
......
......(napięcie wzrasta co nie)
......
.............S R U !! Jeepek z niemcem w środku zjechał za jednym razem 4 swojich i dosłownie i w przenoźni urzyna mi łeb.

Gen. Stanisłw Maczek

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 21:38 

OMG ide iznynierem minowac maly most ide a tam zapieprza jeepek ze szkopem no to ja sru szybko mine mialem szczecie zabilem typa ale jeepek lotem koszacym mnie :lol: :lol:

OMG ten sam most gram jako allied zasuwam jeepkiem do ich bazy a z przeciwnego konca jeep ze szkopem no to ja wyskakuje zeby nie zginac,
ale on tez wyskoczyl i jego jeep przejechal mnie a moj jego :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2003, 23:13 

OMG
Jestem sniperem w wieży kościoła i strzelam kto tylko się na chwile zatrzyma a tu nagle "ktośtam[ExPack]Kaser"
To bylo naprawde chamskie bo mógl użyć zwyklej broni albo noża ale użyl ExPack-a :twisted:

PostNapisane: 28 cze 2003, 22:22 

Ja zauważyłem od dłuższego czasu, że większą przyjemność sprawia mi strącanie samolotów z bazooki niż polowanie na czołgi... Raz się udaje troszkę więcej nie... Jednak pamiętam że za pierwszym razem gdy strąciłem samolot z bazookie aż podskoczyłem z radości i w tym momencie skrzydło wraku dało mi jednoznacznie do zrozumienia że chyba straciłem głowę :lol:

Od tej pory padam....

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2003, 14:29 

kangur... to takie stinger missle i pancerszrek w jednym. wkurzała mnie bezradność do samolotów i zaczołem strzelać do nisko przelatujacych. jak narazie w mojej krótkiej grze strąciłem 3 samoloty ze "stingera".

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2003, 10:13 

Hmmm Moja najpiekniejsza smierc :?: Raczej nie najpiekniejsza.Wsiadlem do transportowca,juz nie pamietam jaka mapa.razem ze mna wsiadlo 5 kolesi,oczywiscie ja prowadzilem.Dajemy czadu przez pustynie,juz prawie dojezdzamy do flagi.i czo sie stalo,,,,,,,,,, :cry: przed flaga stal jeden ale to jeden JEB...Y slupek.No i wszyscy polecielismy do gory.Mialem okolo -5 w plecy.Goscie pokochali mnie na maxa.Jakos nie chcieli bym dalej prowadzil :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 01:40 

Zawsze interesowałem się odkopywaniem starych mumi :P

Moja śmierć: El Alamein mam Stuke, ale mocno dymi więc postanawaim naprawic (zresztą nie mam już bomb) ląduje na lotnisku naprawiam a jak już naprawiłem i miałem wsiąść spitfarier niszczy stuke i zabija mnie :D i po co ja się trudziłem :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 09:01 

przy robieniu stuntów samolotem wyskoczyłem zeń po czym tenże samolot przywalił w moje wiszące w powietrzu cielsko.

ew. po zestrzeleniu lecącego prostu na mnie Messera wrak przywalił mi prosto w dziób :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2