Teraz jest 16 lis 2024, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1084 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 69, 70, 71, 72, 73  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 07:43 

Exil bo jest strasznie powolny? :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 09:23 

marteen napisał(a):
Terapuls napisał(a):
Ja z kolei wybrałbym ET:QW. CoD4, czyli kolejna część kolejnej gry z czasów WWII. Już zwariować można od tego "klimatu".

Tylko, że ta gra nazywa się Call of Duty 4:Modern Combat i z WWII nie ma nic wspólnego.

Fakt, strzeliłem zonka. CoD4 nie toczy się w czasach WWII. Mea culpa :oops: Po bliższym przyjrzeniu się temu tytułowi muszę jednak przyznać rację tym, którzy twierdzą że ta gra jest warta uwagi. Tym niemniej osobiście bardziej pociąga mnie futurystyczny klimat ET:QW :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2007, 11:05 

Geez... O strategii turowej pisząc miałem na myśli Cywilizację którą ktoś wspomniał i porównywał do WiC'a... (nie pomnę kto teraz ;)).

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 16:42 

Zakupilem ta gre jakis tydzien temu. Jestem nia bardzo rozczarowany, pieniadze wyrzucone w bloto. Jesli sie ktos zastanawia nad kupnem BF 2142 czy ETQW od razu lepiej kupic to pierwsze. Pomine juz polonizajce ktora jest strasznie denne, i odglosy wydawane przez zolnierzy sa zalosne, ah ten chinski czy arabski z BF'a 2 wymiatal. Sama rozgrywka jest bardzo dynamiczna, kazda prawie bronia mozna zestrzelic helikopter, czy czolg. O headshotach praktycznie tutaj nie ma mowy, ze znajperki. Grafika jest bardzo ladna, Klimat nawet moze byc, ale sama rozgrywka do dupy. Porpostu pierwsze po 5 min gry juz wiedzialem ze nie ma tego czegos co BF 2. A jak wam sie podoba nowy ET?? Czy tylko ja jestem tak negatywnie nastawiony?
Zapomnialem dodac, ze rowniez bardzo mi sie podoba wspolpraca z druzona, misje itp, itd. Ale ta dynamika, to ze wszyscy tak szybko zapieprzaja, juz nie...

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2007, 20:18 

Wojt napisał(a):
Pomine juz polonizajce ktora jest strasznie denne, i odglosy wydawane przez zolnierzy sa zalosne, ah ten chinski czy arabski z BF'a 2 wymiatal.

język można podmienić w bardzo prosty sposób http://quakewars.pl/forum/viewtopic.php?t=571&start=0

Wojt napisał(a):
O headshotach praktycznie tutaj nie ma mowy, ze znajperki.

trzeba się nauczyć strzelać

Wojt napisał(a):
Porpostu pierwsze po 5 min gry juz wiedzialem ze nie ma tego czegos co BF 2.

to chyba dobrze nie ? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2007, 00:06 

Wojt napisał(a):
Zakupilem ta gre jakis tydzien temu. Jestem nia bardzo rozczarowany, pieniadze wyrzucone w bloto. Jesli sie ktos zastanawia nad kupnem BF 2142 czy ETQW od razu lepiej kupic to pierwsze. Pomine juz polonizajce ktora jest strasznie denne, i odglosy wydawane przez zolnierzy sa zalosne, ah ten chinski czy arabski z BF'a 2 wymiatal. Sama rozgrywka jest bardzo dynamiczna, kazda prawie bronia mozna zestrzelic helikopter, czy czolg. O headshotach praktycznie tutaj nie ma mowy, ze znajperki. Grafika jest bardzo ladna, Klimat nawet moze byc, ale sama rozgrywka do dupy. Porpostu pierwsze po 5 min gry juz wiedzialem ze nie ma tego czegos co BF 2. A jak wam sie podoba nowy ET?? Czy tylko ja jestem tak negatywnie nastawiony?
Zapomnialem dodac, ze rowniez bardzo mi sie podoba wspolpraca z druzona, misje itp, itd. Ale ta dynamika, to ze wszyscy tak szybko zapieprzaja, juz nie...

:!: ja tą grę kupiłem 3 tygodnie temu i nie jestem nią absolutnie rozczarowany. Jak dla mnie jest równa z Battlefieldem 2

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2007, 06:39 

Dla mnie pod pewnymi względami jest nawet lepsza od Battlefielda, pod innymi mu dorównuje. Z całą pewnością nie uważam aby dynamika rozgrywki była w ET:QW jej wadą, wręcz przeciwnie. To gra bardziej arkadowa niż BF, więc narzekanie na dynamikę jest bezcelowe. Cóż, moja teoria znów się potwierdziła, jako że kolejny gracz serii BF "zawiódł się" na Quake Wars, ponieważ stwierdził, że to nie jest BF3... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 12:07 

CDA dało Quake Wars 7+

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 12:47 

Czyli w normie ocena ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 14:08 

kosa20493 napisał(a):
ja tą grę kupiłem 3 tygodnie temu i nie jestem nią absolutnie rozczarowany. Jak dla mnie jest równa z Battlefieldem 2

lol? bo ani jednej ani drugiej nie ogarniasz !? to sa calkiem inne gry , pod kazdym wzgledem, .. no maja statsy to je laczy :)

tylko jak ci klimat nie pasuje to i ocena nie pomoze ;)

cod4 rulez do czasu bf3

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2007, 14:29 

MaZZeo napisał(a):
CDA dało Quake Wars 7+

ta a pogram w nią 2 godziny, większość u stroggów :roll:

http://quakewars.pl/forum/viewtopic.php?t=751&start=45

tak przy okazji Eld recenzował BF2 (mam ten numer) i takie tam głupoty powypisywał że szok, a screeny pochodziły z SP :P Eld nie nadaje się na recenzowanie FPSów, sport i MMO to jego działka

PostNapisane: 13 sie 2008, 21:40 

Odkopałem temat bo bardzo mnie ciekawią opinie na temat pogromcy Batllefielda 2 jak to przed premierą się mówiło. Patrząc na Games Monitorze to raczej średnio zniszczył BF2, a nawet ma problem z łyknięciem weterana serii.
ETQW- Total Players: 1,104 / 13,199 (8.36%)
BF2- Total Players: 18,562 / 130,099 (14.27%)
BF1942 Total Players: 1,569 / 18,227 (8.61%)

PostNapisane: 14 sie 2008, 03:49 

a no prawda jest taka że choć zapowiadało się świetnie to imo trochę nie wypaliło. Po pierwsze wyszła za późno no i akurat wtedy gdy wyszedł Crysis i CoD4. Po drugie jakoś szybko nudno się robi, imo nie ma tego czegoś co ma stare ET :P

PostNapisane: 9 lis 2008, 14:48 

Może ktoś by chciał grać w FULL ET:QuakeWars (oryginał oczywiste) i ma zamiar kupić bo mam na sprzedaż bądź wymianę za BF2.

PostNapisane: 24 mar 2009, 20:29 

odkopię temat ;p. ETQW w CDA - 7+ BF2142 w CDA - 7+!!!. Nie będę komentował. BF2142 kupiłem niedawno i grą jestem zachwycony. Zasługuje na 9. Co do ETQW 7+ jest jak najbardziej zasłużone

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1084 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 69, 70, 71, 72, 73  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2