Teraz jest 19 lis 2024, 01:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 21:30 

Nie mam nic przeciwko Lechii w 1 lidze.
Kolejny ciekawy mecz przy Bułgarskiej :]

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 21:54 

kary15 napisał(a):
niech obie polonie w nadchodzących meczach dadzą dupy i Lechia będzie w I lidze! oby... ;) :P

hmmm... Polonie z dużej litery. Możesz być kibicem jakiejkolwiek drużyny na świecie ale szacunek dla pozostałych ekip musisz zachować na forum.

Arjen7 napisał(a):
Nie mam nic przeciwko Lechii w 1 lidze.
Kolejny ciekawy mecz przy Bułgarskiej :]

Mecz z Lechem to by było coś :) Atrakcje kibicowskie gwarantowane no i w końcu skończyło by się tułanie po wiochach... :?

Szansa na awans jest duża...

Komisja Odwoławcza PZPN nie zajmie się odwołaniem Polonii Bytom od kary odjęcia trzech punktów, jaką na bytomski klub nałożył Wydział Dyscypliny PZPN. KO przestała bowiem istnieć, a organ mający powstać w jej miejsce nie został jeszcze powołany.
"W piątek odbyło się coś w rodzaju pożegnalnego posiedzenia KO. Nowy podmiot zajmujący się odwołaniami zostanie dopiero powołany przez zarząd związku i wtedy będzie mógł zająć się naszą sprawą. Uzyskaliśmy zapewnienie, że stanie się to w możliwie najkrótszym terminie" - powiedział prezes Polonii Damian Bartyla.

Walcząca o awans do pierwszej ligi Polonia została ukarana za zaległości finansowe wobec piłkarzy. Jak twierdzi prezes, nie będzie podstaw do utrzymania kary, bowiem klub dogaduje się z zawodnikami.

Zgodnie z nowym statutem PZPN, który ma się uprawomocnić 29 maja, Komisja Odwoławcza przestaje istnieć. Zastąpi ją Trybunał Piłkarski, który ma zostać powołany 13 czerwca podczas obrad zarządu związku.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 22:00 

Gryniu napisał(a):
kary15 napisał(a):
niech obie polonie w nadchodzących meczach [cenzura] /est i Lechia będzie w I lidze! oby... ;) :P

hmmm... Polonie z dużej litery. Możesz być kibicem jakiejkolwiek drużyny na świecie ale szacunek dla pozostałych ekip musisz zachować na forum.

Niech i tak będzie ;) :P

Gryniu napisał(a):
Komisja Odwoławcza PZPN nie zajmie się odwołaniem Polonii Bytom od kary odjęcia trzech punktów

Hej! Ale proszę mnie nie mieszać w żadne afery! Ja jestem niewinny (joke) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 07:28 

srututu a to My bedziemy w pomarańczy :D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 07:44 

O Was nie wspomniałem bo będziecie tylko oddawać punkty :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 11:38 

Wrocławscy prokuratorzy mają dowody na co najmniej dwa przypadki ustawienia meczu przez Zagłębie Lubin. Ale liczba spotkań kupionych przez lubinian w sezonie 2003/2004 może jednak być tak duża, że w nie będzie innej możliwości, niż wyrzucenie aktualnego mistrza Polski z ekstraklasy.
Te dwa zarzuty przedstawili zatrzymanemu niedawno byłemu prezesowi lubinian Jerzemu F. wrocławscy prokuratorzy Krzysztof Grzeszczak i Robert Tomankiewicz. Bardzo możliwe jednak, że śledczy już teraz wiedzą o większej liczbie spotkań, ustawionych przez walczące trzy lata temu o awans do pierwszej ligi Zagłębie.

Opowiedział o nich Jerzy F., lub któryś z sędziów. Może chodzić nawet o kilkanaście meczów, bowiem prawie wszyscy arbitrzy, którzy wtedy gwizdali lubinianom, zostali już zatrzymani, bądź sami się zgłosili do wrocławskiej prokuratury. Do dziś sędziuje zaledwie czterech. Co ciekawe, jest wśród nich... prowadzący sobotni mecz Legia - Zagłębie Hubert Siejewicz.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 12:40 

nie badz taki pewny Arjen :| na forum ostro kozaczysz a jakos ta oprawa z Legią ktora miala byc oprawa wszechczasow byla hmmm przecietna i do tego wysmiana przez Legie buhaha :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 17:59 

Mogę :twisted:
Oprawa wcale nie miała być wszech czasów a jeżeli została wyśmiana to pewnie z zazdrości. I to samo uczucie wyczuwam w Twoim poście.
Poza tym na dzień dzisiejszy chyba żaden inny klub nie był by w stanie tego powtórzyć... lub jeszcze lepiej... przebić.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 19:18 

ja nie mam czego zazdroscic bo wczoraj to My pokazalismy klase....... a zreszta nie bede sie sprzeczac bo przeciez mieszkam na Bialorusi (buhahaha) pozdro dla zakompleksionych

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 21:26 

No wy to jesteście kozacy, średnia na mecz 4000 kibiców? Jak Lech do Was przyjedzie to usłyszycie TO :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 07:47 

hmmm nie ammy warunkow zeby bylo wiecej, ale Wy to tez macie sie czym chwialic........... 26 tys na Legii a na ostatnim meczu ledwo 13 tys....... :lol: i tak naprawde to ze przkrzyczeliscie Korone to nic o was nie swiadczy......... my tez to zrobilismy ............

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 07:59 

Cytuj:
ledwo 13 tys

Zastanów się nad tym co napisałeś :lol:

A jeżeli już wchodzimy w szczegóły to na Odrze było nas 15k, 13k było na Górniku Łęczna.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 12:10 
Oldboy Battlefield.pl

hyhy... fajna dyskusja się zaczęła, o to kto ma większego... yyy, większą.... publikę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 12:53 

Może coś o zbliżających się meczach kadry byśmy podyskutowali??? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 13:29 

Nas na 4 ligę przyszło 8 tysięcy :P i tym oto optymistycznym akcentem zakończę wasze spory :)

Zresztą sprawa na Lechu wygląda dość klarownie przez to, że całe województwo jest za Lechem :omg:

walka o awans do OE trwa :!:

¤ Lechia Gdańsk-Ruch Chorzów, niedziela --- 3 czerwca 17.00

Mecz o być albo nie być Lechii w ekstraklasie. Mobilizacja kibicowska i zapał jakiego nie było od przeszło 20 LAT !! Emocje większe niż na meczu z Widzewem gdzie Lechia potrafiła wygrać z liderem. Mecz tym razem o dużo większą stawkę.... będzie się działo...

I jak mogłem zapomnieć... awansu do II ligi gratulujemy
GKSowi Jastrzębie
Zniczowi Pruszków
Turowi Turek lub Warcie Poznań (choć myślę jednak, że to Tur awansuje i może Kaszubia Kościerzyna wywalczy baraż do II ligi (choć byłby to cud) w sumie gra tam mój kumpel wypożyczony z Lechii więc będę trzymał kciuki...
oraz
Motorowi Lublin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2