Cytuj:
Heh dosłownie w poprzednim poście pisaleś o czytaniu ze zrozumieniem a teraz co? Wymyśliłeś pare super-śmiesznych porównań i chciałeś je koniecznie wcisnąć do posta? Bo w żaden sposób nie odnoszą sie do tego co napisałem.
E? Sa super smieszne tak jak super smieszne sa twoje argumenty ;} I maja sens. Juz tlumacze...ty napisales, ze kazdy moze byc pro graczem-wystarczy czas. To ja ci napisalem, ze wedlug tej samej logiki kazdy moze byc pro kierowca - wystarczy czas. Skoro takie myslenie to jednak prawda to dlaczego to sie nie sprawdza w realu? Predyspozycje powiesz? No ale do gier tez trzeba miec refleks, dobry sluch,wzrok i intelekt. Trzeba tez miec predyspozycje.
Cytuj:
Czy widziałeś gdzieś argument typu "sport jest dla wybrańców a w gry może grać każdy"? Napisałeś że JUHA nie mógłby zostać dobrym e-gamerem w bf2 to pytam Cie czym musi sie wyróżniać by nim zostać?
Predyspozycjami i postawa tak jak i prawdziwy sportowiec.
Cytuj:
Ja oceniam go z tego co juz robi, a przynajmniej zamierza zrobic... oraz z tego co zrobil do tej pory (przeciez nie od tych wyborow zasiada w sejmie). Na scenie politycznej jest juz od dluzszego czasu. Pilkarzy rowniez oceniasz po tym co zrobili do tej pory. Skad wiadome, ze za 2 lata nie zdobeda Mistrzostwa Europy Question Nie wiadome, ale po pilkarzach jedziesz bo oceniasz to co zrobili do tej pory. ja Giertycha rowniez oceniam za jego wczesniejsze lata, a nie za to co bedzie za 4 lata.
Kolejny "mondry" argument...Pokaz mi gdzie ja napisalem, ze nasi pilkarze nie maja zadnych szans za pare lat? Poki co sa do bani ale nie zakladam, ze tak bedzie zawsze. Giertycha tez nie lubie ale moze za rok nagle uzdrowi nasza edukacje. MOZE. teraz tylko jak bardzo wierzym yw to moze. Jest malutka szansa na to, ze on tego dokona. Tak samo malutka szana na to, ze zdobedziemy jakeis mistrzostwo...
Cytuj:
I w tym rzecz. Napiszcie petycje o dofinansowanie e-gamingu (lub jak to nazwiecie), a ja podpisze, ale nie podpisze petycji, gdzie chcecie uznac e-gaming za sport. Dofinansowac e-gaming=tak. E-gaming jako sport juz nie.
Dalej nie rozumiesz. ZEBY DOFINANSOWAC NALEZY ZALEGALIZOWAC. A to oznacza dodanie do przepisow. Jak juz pisalem niech dodadza na zasadzie "Sport lub e-gaming to..." i tez bede happy.
Cytuj:
Tak samo ja nie moge byc zawodowym pilkarzem, a mimo wszystko pilka nozna to dla mnie jest sport. Tez nie zarabiam, wiec idac Twoim tropem powinienem bojkotowac pilke nozna bo przeciez wyznaje zasade "jak ja nie moge, to drugiemu nie dam"... Rolling Eyes I jak to tak, ze pilkarze zarabiaja, a ja nie moge Question Jak nic pisze petycje, zeby pilki noznej nie uznawac od tej pory jako sport Rolling Eyes
LOL Ale przeciez to "strona na tak" pisze argumenty "Skoro xxx jest sportem to czemu nie gry?" Skoro nie bojkotuejsz szachow,brydza to dlaczego bojkotujesz gry?
Cytuj:
Najpierw przeczytaj to o czym sam piszesz bo jak widac, sam chyba nie rozumiesz swoich slow. Sam lapiesz za male kruczki to postanowilem sie pobawic tak jak Ty. Ja poprostu zaczalem stosowac Twoja taktyke i odbilem Twoja pileczke. Skoro piszesz, ze wyksztalconych juz dawno tu nie ma to poprostu pokazalem Ci, ze sa nadal. Badz konsekwetny albo wyrazaj sie jasniej i dokladniej bo albo "wyksztalconych juz dawno nie ma" albo sa. Ja udowodnilem, ze sa.
O MOJ BOZE. Jak tam z mysleniem? Ale ok. Po kolei..
L: "Wyksztalconych juz tu nie ma"
J: "Znam kilku wiec sa"
L: "Zostaly nieliczne jdnostki, ktore mialy farta"
J: "Ha CZYLI JEDNAK! KLAMIESZ!"
To tym sposobem mozemy i tak:
J: "Giertych rozwala nam edukacje!"
L: "Wciaz sa szkoly i sam mowisz, ze wciaz sa ludzie wyksztalceni"
J: "To ludzie, ktorzy uczyli sie juz przed Giertychem"
L: "Ale proces edukacji jest ciagly"
Jako wiec, ze przed Giertychem byly juz pierwsze klasy podstawowki to na najblizsze 15 lat mamy madrych ludzi zapewnionych :}
Albo jeszcze lepiej:
J: "Nasza reprezentacja jest do bani"
L: "przeciez mamy swietnego Boruca czy Dudka"
J: "Ale to tylko 2 ludzi z ogolu!"
L: "Klamco jeden! Sa? Sa!"
czy tez:
J: "W tym kraju nie ma dobrej pracy ;["
L: "Ja znam osoby pracujace!"
J: "Ale to sa ci, ktorym sie udalo i zarabiaja wiecej niz smieszne 1000zl"
L: "Placzesz sie w zeznaniach. Pokazalem ci, ze jest praca i to dobrze platna!"
Tak samo glupie gadanie o ogolnieniach. Co z tego, ze znasz kilku wyksztalconych, ktorzy tu zostali bo maja warunki? Ja znam takich co wyjechali bo nie mieli ich. Jako, ze w sejmie o tym debatowali moge zakaldac, ze takich jak twoich znajomych jest malo.