Teraz jest 6 sty 2025, 06:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 12:36 

po to dalem ten link by wszycy mogli pograc chociasz w namiastke WoW za darmo a gre wystarczy sciagnac z netu za darmo. :wink: niezly OT :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 12:44 

Ja osobiscie polecam Guild Wars mam ta gre od premiery i naprawde jest zajefajna, wojny gildi wygladaja cudnie, dobre zroznicowanie terenu piekne czary oraz grafika bardziej zblizona do lineage 2 a nawet ladniejsza......

Serwery sa bez lagowe system sam sie patchuje, i mozna grac nawet na modemie bez lagow w ta gierke (sprawdzalem).......

Bardzo duzo klanow, jezeli chodzi o rajdy to az tak wielkich jak w wowie to niema bo w party miesci sie tylko 8 osob, lvli jest mniej bo tylko 20 ale nie jest je tak latwo ubic jak sie wydaje.......

Lecz w momencie kiedy masz 20 lvl i bardzo dobra postac i udasz sie w party do underworld albo fissure of fow, to masz wyciagniete jakies 5 godziny z zycia zeby rozwalic wszystko co tam jest i wypelnic wszystkie tamtejsze questy a nagrody sa naprawde rewelacyjne......

handel rozwiniety ale musicie byc czujni bo Polscy handlowcy czesto naciagaja rodakow :)

Co sie tyczy wowa, jezeli chodzi o prv serwerki to jest to straszna kicha w porownaniu do org. Niema wiekrzosci potworow, z klasy elite. Bosow tez nie jest wiele...

Spawny ptworkow nie sa poustawiane tak jak powinny byc, i nie widzialem jeszcze ani jednego serwera prv tetniacego zyciem jak serwery prv linage 2 gdzie bylo okolo 3000 tysiecy graczy....

Podsumowujac: jezeli ktos chce zobaczyc namiastke tego co go czeka w WoW to moze sprobowac na prv a jezeli go nie stac lub woli cos co jest wedlug mnie o wiele lepszego (a jestem fanem MMORPG gralem chyba we wszystkie bety) to polecam Guild Wars bez abonamentu grasz caly czas. W styczniu wychodzi dodatek ktory uwaga !!! bedzie kosztowal plus minus 45 zl.....

Jezeli chodzi o nabijanie sobie pkt w bfie w sposob dla mnie smieszny, to jestem na niee. Takich ludzi trzeba tepic ale powiem wam ze to nie Polacy wpadli na ten pomysl, juz wczesniej na serwerak UK i US oraz DE widzialem takich aparatow :) mysle ze powinnismy ich zniszczyc :D pozrdowienia

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:34 

@Buleczka - jak wyglada pvp w GW? jak party ma tylko 8 os., to jak wygladaja wojny gildi? napisz wiecej plz, bo 03.08. zabilem swojego warlock'a 60lvl i duzo czasu sie zrobilo (choc sporo osob mowi, ze GW to nie mmorpg ;-))

@Crist - za swoje konto dalem 70PLN, pracuje i stac mnie na nieokradanie tworcow gry. 50pln miesiecznie to 1,7pln/dzien, trzy dni to jedno piwo w kanajpie, miesiac grania to jedna impreza 'na miescie' i to bez szalenstw, powrot "z buta". tak duzo?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:50 

Czy kotś słyszał może zapowiedzi o MMORPG pod tytułem: D&D world?? Brat mi coś mówił jak z nim gadałem że w angli dość dużo osób o tym piszczy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:53 
Maskotka BF.pl

zmieńcie topic, bo większość postów tutaj nijak się ma do tematu...

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:03 

ByBly napisał(a):
Jeśli chodzi o MMORPG to wolałbym już spróbować Guild Wars niż WoW. Tam przynajmniej nie ma kretyńskiego abonamentu i podstawka jest tańsza :P. Dla mnie ta gra jest po prostu nie warta świeczki (za taką cenę powinna jeszcze śpiewać i tańczyć). Co do Guild Wars, napewno bym spróbował, ale niestety czasu nie ma :P.

He he ja juz se mysle ze na gwiazdke chce GW :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:09 

capri - i te sporo osob ma racje (przynajmniej czesciowo), poniewaz wyjscie z miasta tworzy oddzielna instancje dla kazdego party. dlatego gw sporo sie rozni od 'klasycznych' mmorpgow. dla mnie sporym plusem jest rozbudowana fabula (jak na tego typu gry) i wlasnie wojny gildii, ktore odbywaja sie w kazdym wiekszym miescie na specjalnych arenach. ogolnie gw blizej do nwn niz wowa, ale mimo tego gra sie imo fajnie :wink: poczekaj, az w tym temacie wypowie sie Splinter, bo lamka grala w wowa duzo dluzej ode mnie i pewnie podejdzie do tematu z innej strony :P

vicky - moderatorzy zawsze moga z postow o mmorpgach wydzielic nowy temat i przeniesc go do hyde parku, wiec nie widze problemu w offtopicu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:19 

Oho, wolaja.

WoW to mmorpg, a GW nie. I tyle.

Oleum noobie, areny przy miastach nie maja nic wspolnego z wojnami gildi. Jakbysmy wreszcie zalozyli postacie pvp, to moze bysmy cos z tego pvp widzieli.
GW jest takie ladny rpg, z fabula (w pelni liniowa) etc, grany w kilka osob. Jest ciekawy, gra sie fajnie. Po WoWie odrzuca mnie system itemow w GW. A pvp jeszcze niezaznalismy, to sie nie wypowiem. Ale mmorpeg to nei jest.

Pirackie serwery WoWa to bezsens, przynajmniej dopoki nie bedzie tam 1500+ osob. Znaczy, nawet z 2000ppl WoW bez instancji bedzie niczym, a instancji nie bedzie.

capri, btw - jaki serwer gildia nick? Wprawdzie konto juz frozen, ale moze kiedys sie spotkalismy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 17:38 

serwer US SH
gildia polska: Outcasts (po wejsciu ver EU wow sporo ludzi przeszlo na nia a reszta rozeszla sie po EN gildiach)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 17:44 

jak juz tak ladnie zofftopikowalismy (hmmm.. jest takie slowo? =]), to jeszcze kilka pytan odnosnie GW:
- sprecyzuj "system itemow w GW" - to jest to, co mnie troche 'bolalo' w WoW, wiec mam malego stracha
- tempo levelowania do 20lvl - uwielbiam ekspowac ;-), wiec jak bedzie za szybko to zle, jak za wolno to tez kicha ^^
- teoretycznie i 'ze slyszenia '(bo nie gracie pvp) - jak to wyglada?

moj char to undead warlock Coper na serwie US realm Shattered Hand
gildie: Outcasts (polska gildia), potem The Myrmidons (wiekszosc amerykanow, ale spotkalem typow z Rumuni i Wloch)

@lady - lepszy produktywny offtop niz bezsensowne flame w glownym watku :P

a tak BTW: to tam pozostal syf, a moder niech troche opanuje slownictwo IMHO 8)

[edit]
ooo... snail sie znalazl - razem z nim i Yog'iem przemierzalismy kraine Azeroth :twisted:
[/edit]

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 18:02 

Po pierwsze 50 zł miesięcznie to pikuś jakieś 3 tys ulotek rozniesiesz i masz 50 zł.... trudne prawda ?

Po drugie mycek nie pierd... o tym ze pirackie nie duzo roznia sie od oryginalnych.
Wady:
- nie ma instancji które sa jedna z flagowych cech wow'a
- nie ma battlegroundow
- nie ma honoru
- pvp śmierdzi bo nie ma nawet terytoriów oznaczonych
- 3/4 skilli dziala z czego 1/2 niepoprawnie łiiiii.....
- graja tam same ( no offence ) przygłupy choc znajdzie sie zawsze jakis konkretny gracz
- rajdy ? a co to to to ?
- żadnych wiekszych bossow dropiących głowne itemki w wowie
- questy taaaaa szkoda gadac
- co chwile łapiesz nerwa z jakiegos powodu lagi etc.
- wiecej nie chce mi sie myśleć to powyzej to na szybko

Zalety:
- nie płacisz 50 zł

uh uh no to chyba ide pograc na pirackim .....

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 18:13 

Na lvl 10 kupilem sobie max dmg axe. Oczywiscie pozniej sa drogie magiczne etc, ale dmg i wyglad ten sam. Brakuje tego lazenia po instancjach coby dorwac mlotek i radosci jak wreszcie wygrasz rolla :wink:
A expowania, hmmm, nie ma :P . Idziesz robic q, co pchnie fabule do przodu. 20lv to z dzien dwa /played :wink:
O pvp nic nie powiem, coby nie sklamac :wink: A ponoc to czesc pvp jest prawdziwym GW, wiec moje wrazenia mogabyc bardzo nieprawdziwe :wink:
Ogolnie w GW gralismy tylko kilka dni, pozniej razem z Kasparem dorwalismy sie do traiala Eve i GW poszlo w odstawke :wink: . Teraz mysle, czyby nie wlaczyc, ale sam nie wiem co tam robic. Expic sie nie da, niebieskiego dropa z miskow kolo moonglade nie dostane, nie poprzegladam ah.

Spotkac sie nie moglismy, my na bl biegalismy. Ale Yogsa kojarze z forum mmorpega, gdzie btw nigdy nie sie nie zarejestrowalem :wink:
Gildia ejw, obecnie nieistniejaca.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 20:26 

heh... MMORPG :)
Obecnie gram w Supreme Destiny (kolejny twór ludzi z e-games). Polecam, jest to MU&Diablo. Prawie połowa graczy to skośnoocy...

Ale czekam aż wyjdzie angielska wersja DKonline, bo grafika narazie bije na łeb, na szyje grafike z WoWa a nawet L2...

P.s. WoW i GW sa do bani... jest wiele ciekawszych gier MMORPG za które nie trzeba płacic... Placi sie za gry takie jak BF, a MMORPG to tylko dodatek do wolnego czasu :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 21:07 

Najlepszy MMORPG jaki gralem i gram od prawie 4 lat jest Diablo 2 LoD i chyba żadna gra nie przyciągneła mnie tak długo. Jest to chyba najlepszy wybór raz się płaci i grasz ile chcesz. Największymi zaletami są moim zdaniem duża ilość przedmotów, super exp, wiele możliwosci rozwiniecia postaci, słowa runniczne itp. Jednym słowem wszystko co trzeba w MMORPG.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 23:49 

@Kaserek - MU i Diablo to nie mmorpegi, zwykle hacknslash. Zabij xxx mobow, zeby wejsc na xxx lvl, zarob xxx kasy na zabijaniu xxx mobow, zeby kupic xxx bron. A ten gracz co biegnie obok tylko przeszkadza, bo zabija twoje moby. L2, D2, MU etc etc to zwykle hacknslashe. I nie dziwie sie, ze za takie cos nikt nie chcialby placic. I nie wiem jak ty, ale ja za bfa nie place :wink:
@PRYM - j/w. Z tego co slyszalem, to i tak kazdy biega w tej samej zbroi etc, bo inaczej nie da sie wygrac pvp. Ale tylko slyszalem :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2