Ja osobiscie polecam Guild Wars mam ta gre od premiery i naprawde jest zajefajna, wojny gildi wygladaja cudnie, dobre zroznicowanie terenu piekne czary oraz grafika bardziej zblizona do lineage 2 a nawet ladniejsza......
Serwery sa bez lagowe system sam sie patchuje, i mozna grac nawet na modemie bez lagow w ta gierke (sprawdzalem).......
Bardzo duzo klanow, jezeli chodzi o rajdy to az tak wielkich jak w wowie to niema bo w party miesci sie tylko 8 osob, lvli jest mniej bo tylko 20 ale nie jest je tak latwo ubic jak sie wydaje.......
Lecz w momencie kiedy masz 20 lvl i bardzo dobra postac i udasz sie w party do underworld albo fissure of fow, to masz wyciagniete jakies 5 godziny z zycia zeby rozwalic wszystko co tam jest i wypelnic wszystkie tamtejsze questy a nagrody sa naprawde rewelacyjne......
handel rozwiniety ale musicie byc czujni bo Polscy handlowcy czesto naciagaja rodakow
Co sie tyczy wowa, jezeli chodzi o prv serwerki to jest to straszna kicha w porownaniu do org. Niema wiekrzosci potworow, z klasy elite. Bosow tez nie jest wiele...
Spawny ptworkow nie sa poustawiane tak jak powinny byc, i nie widzialem jeszcze ani jednego serwera prv tetniacego zyciem jak serwery prv linage 2 gdzie bylo okolo 3000 tysiecy graczy....
Podsumowujac: jezeli ktos chce zobaczyc namiastke tego co go czeka w WoW to moze sprobowac na prv a jezeli go nie stac lub woli cos co jest wedlug mnie o wiele lepszego (a jestem fanem MMORPG gralem chyba we wszystkie bety) to polecam Guild Wars bez abonamentu grasz caly czas. W styczniu wychodzi dodatek ktory uwaga !!! bedzie kosztowal plus minus 45 zl.....
Jezeli chodzi o nabijanie sobie pkt w bfie w sposob dla mnie smieszny, to jestem na niee. Takich ludzi trzeba tepic ale powiem wam ze to nie Polacy wpadli na ten pomysl, juz wczesniej na serwerak UK i US oraz DE widzialem takich aparatow

mysle ze powinnismy ich zniszczyc

pozrdowienia