Senny koszmar napisał(a):
Ja polecam Ci "Zaginine tajemnice technologii III rzeszy" Garyego Hylanda. Książka bardzo ciekawa i zżarła mi prawie trzy dni życia zanim ją przeczytałem. Opisuje ona tajne niemieckie projekty II wojny światowej. Myślicie, że w Roswell (jedynej bazie amerykańskiej jednostki bombowej zdolnej do przenoszenia ładunków nuklearnych) w 1947 roku rozbił się statek kosmiczny? Nieprawda, to tajny projekt trzech współpracujących ze sobą państw które już od czasów II WŚ mogą zbudować pojazd o napędzie elektro-magnetycznym, ukrywanym w największej tajemnicy.Już w latach 60 XX wieku niemieccy konstruktorzy zdolni byli do zbudowania pojazdu, którym można było dotrzeć do innych niż Ziemia planet Układu słonecznego. Czy na księżycu naprawdę pierwsi byli Amerykanie? Czy na Marsie naprawdę nie był żaden człowiek? Czy wszystkie dziwne zjawiska latających dysków to UFO czy może tajne rządowe projekty??? Książkę naprawdę gorąco polecam i warte przeczytania są również „Ostatnia szansa Luftwaffe” oraz „UFO z Roswell”.
czy ty coś piłeś?? czy te książki są z seri poczytaj mi mamo ??? a moze bajeczki tatusia?? bo dawno sie tak niepolałem ??? o kurna to ładne książki czytacie

A ja osobiście polece :
Trylogie H. Sienkiewicza!! wyrwała mi dużo więcej niż 3 dni a pozatym jest lekturą(a ja w LO nie chciałem jej czytac dopiero teraz zmądrzałem - tylko mi tu głąby niepisać że mozna obejżec film bo zap****ole film przy książce to jest picuś

)
aha polece jeszcze książki z serii : Strcraft!! wydawnictwa ISA naprawdę przednia zabawa a na dodatek jeszcze w swiecie SC!
Zwierzak jak zawsze kulturka...... ehh n/c
Każdy czyta to co chce i nie zabardzo masz prawo się z tego naśmiewać czy krytykować. Brakiem tolerancji objawia się brak inteligencji... i spasuj naprawde..
a co do książki to może coś dla fanów piłki kopanej a mianowicie biografia Ronaldo hehe