Teraz jest 4 gru 2024, 11:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:13 

o ile sie nie mysle w opisie kanalu "hyde park" jest napisane:
Forum o wszystkim co nie ma w sobie 'bf' ;] a jest to temat "ciekawe sposoby pozbycia sie wroga" i dotyczy stricte BF2 wiec nie rozumiem, czemu ktos przeniosl tutaj ten topic.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 12:14 

no właśnie było w ogólnych. I se tak szukam szukam wreszcie użyłem funkcji szukaj (już myślałem że napisałem to w forum o Bf1942 czy BfV :P )

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 19:49 

nie wiem czy to ciekawy sposób zabicia wrogów ale napisze:
biegne gostkiem od zaopatrzenia, wybiegam zza rogu a tu 5 mec-ów stoje jak wryty a oni wszyscy patrzą na mnie i nawet nie drgną :P jeden z nich biegnie w moją stronę, mija mnie a reszta za nim, nóż w dłoń i biegne za nimi, czterech dostało kose w plecy a ostatni mi uciekł :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 18:17 

heh jak ja coś napiszę to wam szczęki i inne czesci ciała opadną :P Dalian Plant; Lotniskowiec; obrzuciłem BH C4 i tak czekam w ukryciu bo jakiś wróg się po lotniskowcu się kręci, nagle przelatuje samolot wroga, ja guziczek naciskam i BOOM! samolot do wody. HEHEHE tuż nad BH przelaywał :P szkoda że Frapsa nie miałem wtedy bo bym nagrał :( :P:P

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 19:19 

fakt faktem.. pilot mysliwca byl dupa wolowa... ale na jednej z map.. ( taka z czterema silosami po srodku chinski - amerykanska ) przelatywal miedzy silosami zeby zrzucic dwie bombki.. lecial tak wolno.. ze mowie: "ehhh.. strzele se z eryxa.. moze ucieknie :)".. a tu BUUUUM !! :).. samolot z eryxa rozwalony.... wyobrazacie sobie mine doswiadczonego pilota ktory by tak zginal w pelnym biegu ?? :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 19:31 

hmmm huston mamy problem :twisted: . Dzis na jakimś tam serverze na Karkandzie. Biegne z oddziałem a tu wybiega 1 koleś nas było 6 tak się pztrzymy. Nikt nic nie robi. No to chlas strzelam i reszta ognia. :lol: 6 kolesi na 1 buhehe

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2005, 22:43 

Hehe Kubra Dam; wąwóz niedaleko lotniska USMC, był taki zakręt, i na dnie jechał jeep, który skręcił i zniknął mi z pola widzenia, zniżyłem lot i ostry skręt za jeepem, mało co się o ścianę (wąwozu) nie rozbiłem, i zrzuciłem bomby byle jak i po kilku sekundach (leciałem z dopalaczem, trochę lekko w órę i bomby długo spadały) komunikat że kogoś zabiłem.
PS. Od pierwszego posta w tym temacie, strasznie często rozwalam wszelkie startujące, lub już latające heli za pomocą rakietek gunnera :).

Ostatnio edytowano 21 wrz 2005, 16:28 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 02:57 

Mój sposób... niestety, nie ja go wymyśliłem, ale padłem jego ofiarą... zostałem zgnieciony... skrzynką z zaopatrzeniem :twisted: Baardzo się zdziwiłem... tym bardziej, że to była "swoiska" skrzynka... :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 09:09 

Mój sposób to lot nad ziemią BH i rozjeżdżanie nim przechodniów :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 17:05 

Nie wiem czy się da, bo nie próbowałem, a może by tak kogoś ściąć śmigiełkiem :P. Przy okazji najlepszym sposobem jest ... C4 na odrzutowcu. Albo C4 na BH :P.

Ostatnio edytowano 21 wrz 2005, 16:25 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 17:21 

teddy_beer_maniac napisał(a):
Nie wiem czy się da, bo nie próbowałem, a może by tak kogoś ściąć śmigiełkiem :P.

Chyba sie nie da :?.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 18:34 

maTTi napisał(a):
teddy_beer_maniac napisał(a):
Nie wiem czy się da, bo nie próbowałem, a może by tak kogoś ściąć śmigiełkiem :P.

Chyba sie nie da :?.

Da się! Raz zostałem ścięty przez tylnie śmigło Cobry :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 19:45 

a) nie śmigłem tylko ogonem (czy jak to się nazywa) znając życie
b) nie róbcie offtopicu, bo nie chcę żeby moderator mi temat zamknął :P

Ostatnio edytowano 17 paź 2005, 14:53 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 20:02 

Inny przypadek. Jestem sniperem w bazie amerykańców jako chinczyk. Stoje patrze a tu koleś biegnie na mnie i strzela no to szybko za róg claymore na glebe i biegne za następny ze sniperką. Patrze koleś wybiega 3 strzały i koles gryzie glebe. Nie celowałem bo było starcie może na 0,5 metra.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 14:59 

Odwierzę temacik, Sharqiu Peninsula; 1. Stoję na tym niedokończonym budynku i widzę heli co leci w stronę budynku z helipadem noto SRAW i leci, leci, leci, leci i PL teddy_beer_maniac [SRAW] blablabla. 2. Strzelam z SRAW'a trafiam w heli, ale heli leci dalej, trafia mnie snajper, więc chowam się za drzewem, nagle na górkę wbiega przeciwnik iiiii zabiłem go SRAW'em wogóle nie celując :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2