Teraz jest 3 gru 2024, 01:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 21:05 

Heh, Kesey - fajna maszynka :) Miałes sie pochwalić jak kupisz :cry:

http://prgk-42.terror.org.pl/SliDe/1308269.jpg

http://prgk-42.terror.org.pl/SliDe/P608008.jpg

8)

Osobiscie nie polecam zadnych 125 albo mniejszych, bo (ze tak powiem) pierdza. W motocyklach oprocz fajnego wygladu i mocy liczy sie tez glos. Nie mowie ze musza wypadac szyby jak sie przejedzie, jednak subtelna nutka bassu cieszy ucho. :lol: A na takiej "pyr pyr pyr" to wstyd po miescie jezdzic
:lol:

Ps. "motor" (albo jak kto woli "motór" ) to macie w kosiarce, a to sie nazywa "motocykl" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 21:55 

a ty jeszcze męczysz tego GS-a? Boga w sercu nie masz :lol:
miałeś przycelować w coś mocniejszego... no bo prawko już w końcu zrobiłeś - nie? :wink:

Ale fakt faktem co pisze Slide, że 125-ki są troszkę śmieszne, bo wygląda to jako tako jeszcze ale brzmi naprawdę komicznie :) Nie to że jestem jakiś fifarafa - tylko patrząc na ceny 125-ek powiedzmy 5-cio letnich szczena mi opada - za co tyle kasy? paranoja, lepiej poczekać i przyoszczędzić nawet cały sezon i znaleźć takiego Slide'owego GS'a :wink:
Poza tym te bzyczki z reguły są ostro katowane przez niewyżytych małolatów i trzeba cały ten syf porządnie odcedzić żeby znaleźć coś co jeszcze ze 2 latka pojeździ.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:07 

Mam zamiar go sprzedac na wiosne i zaopatrzyc sie w cos mocniejszego. Zobacze jeszcze jak bedzie z kasa. Znajomy mial trzymac przez zime kawe ninje 1100 ale sprzedal na jesieni. Szkoda, bo taki sprzet to juz cos 8)

Wracajac do tych 125. Nie warto inwestowac w A1. Za jakis czas zabraknie wam mocy i trzeba bedzie wydac takie same pieniadze na kat. A i jeszcze rozejrzec sie za nowym sprzetem. Za tyle kasy po ile chodzi np. NSR125, mozna kupic jakas 500tke w na prawde dobrym stanie, starsza, ale jednak 60-70KM pod d*pa to nie 20. :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 21:17 

Kuźwa noooo... nie wytrzymam.. siedzę przed nią i się gapię jak zaczarowany popijając piwko, bardziej wypolerować już nie mogę bo świeci się jak psu jajca.. chyba się zahibernuję do wiosny... :(

Cytuj:
Petycja do Zimy
Droga Zimo! My, motocykliści, mamy Cię serdecznie dość. Rozumiemy, że tak jak po jednym piwie, należy wypić drugie, tak po Jesieni nadchodzisz Ty. To nieuniknione. Jednakże, bądźże człowiekiem, idź sobie już. Co za dużo to nie zdrowo. Zobacz ile osób jest z Twojego powodu nieszczęśliwych. I małe wiewiórki, co nie mogą poskakać po drzewach, i zmarznięte ptaszki, chowające się w rynnach i ci biedni motocykliści, którzy muszą stać w korkach lub autobusach.

Dlatego prosimy Cię wszyscy - oddal się na zasłużoną emeryturę i pozwól nadejść Wiośnie. Nie trzymaj się stołka jak nasi politycy. Po prostu odejdź. Dziękujemy ci i papa - miłej drogi.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 23:15 

Kesey świeta prawda z tą petycją

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 12:09 

.. ja mialem kilka lat temu OGARA. ach ta jazda bez hamulców, linka od gazu zamiast manetki. co chwile zalana świeca,to byly czasy :D ...

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 18:39 

Hej!
Na poczatku jezdzilem skuterkiem Piaggio 5lat, pozniej zapisalem sie na kurs kat. A, zeby w kupic "wiekszy skuter". Jednak podczas kursu zalapalem bakcyla do motocykli "biegowych". Stalem sie zwolennikiem armatury. Trafilo na Yamahe Virago 535, przede wszystkim ze wzgledow ceny oraz przyjaznosci dla poczatkujacych (2 lata to trwalo). W ubieglym sezonie zamienilem na Yamahe V-Star 650 i bedzie to moj motocykl na najblizsze lata. http://www.corellia.neostrada.pl/vstar.jpg
Pozdrawiam

PS. Przedni blotnik juz wymienilem na czarny ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 22:49 

Piekna maszynka, ma w sobie "to cos" :) Poza tym dzwieki z takich chopperow to miod dla uszu ;]

ps. Ja mialem WSK z papierami no ale sprzedalem, musisz poszukac, na pewno cos znajdziesz.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 00:38 

toganja napisał(a):
.. ja mialem kilka lat temu OGARA. ach ta jazda bez hamulców, linka od gazu zamiast manetki. co chwile zalana świeca,to byly czasy :D ...

panie ostatnio jak jeszcze nie było sniegu to katowałem ogara :twisted: aż wał korbowy pękł w 3 miejscach 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2