Teraz jest 3 gru 2024, 18:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 17:26 

Powiem tyle ze realizmu nie ma tam gdzie powinien byc natomaist w niektorych rzeczach przesadzili.
Zajechalem panterka teciaka od tylu. Dopiero po 4 strzale w dupe padl :O bullshit. Palace sie czolgi moga spokojnie pojezdzic jeszcze z minute czy dluzej. bullshit. Ogolnie w walkach pancernych realizmu nie ma - jeszcze nie udalo mi sie zdjac czolg pierwszym strzalem

Walka piechoty jest troche mozolna i oczywiscie malo dynamiczna. Brak minimalnego zooma przy iron sights powoduje ze troche ciezko sie celuje na odleglosci powyzej 30m ale da rade ogarnac. tylko ze zolnierze strasznie drewnianie chodza.
Czasem wieje nuda gdy dostaniesz od kampera , idziesz z respa z 30 i znow obrywasz :/

Grywalnosc slabsza niz u BF2
Gierka to pogrania czasem, koniecznie z paczka znajomych (z Tsem czy innym narzedziem do komunikacji) gra solo praktycznie mija sie z celem

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 17:41 

Ile LipTon zapłaciłeś żeby się rozczarować? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 18:14 

LipToN Earl Grey napisał(a):
Ogolnie w walkach pancernych realizmu nie ma - jeszcze nie udalo mi sie zdjac czolg pierwszym strzalem

Walka piechoty jest troche mozolna i oczywiscie malo dynamiczna. Brak minimalnego zooma przy iron sights powoduje ze troche ciezko sie celuje na odleglosci powyzej 30m ale da rade ogarnac. tylko ze zolnierze strasznie drewnianie chodza.
Czasem wieje nuda gdy dostaniesz od kampera , idziesz z respa z 30 i znow obrywasz

he? razi cie brak realizmu w walkach czolgow (choc i tak jest wiekszy niz w przypadku fh) a z drugiej strony narzekasz na realizm piechoty? najwyrazniej oczekiwales czegos jak dod + czolgi i zawiodles sie, moim zdaniem bardzo dobrze :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 21:03 

0zł? Przeciez zeby sciagnac RO trzeba zaplacic... tak jak z BF2:EF... :roll:

No chyba, że masz beta wersję, która nie było oficjalnie dostępna, ale która niektorzy piraci sciagali z netu... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 22:11 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
No chyba, że masz beta wersję

chyba nie ma, skoro gral na serwerach "retail" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 22:32 

to chyba jest złodziejem w takim razie... :roll: :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 22:45 
Moderator forum

Sciagam steamem gierke,ale na razie mam 15 % i troche kiepsko idzie...bez sensu jest mowic o grze grajac w jej bete i siejac ferment...ja zaplacilem 30 dolarow (razem z podatkiem) i mysle ze nie bede tego zalował widzac filmiki z gry...

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 23:08 

Wojtas napisał(a):
Sciagam steamem gierke,ale na razie mam 15 % i troche kiepsko idzie...bez sensu jest mowic o grze grajac w jej bete i siejac ferment

szczerze mowiac beta niewiele rozni sie od wersji finalnej :P
a czy gra jest dobra zalezy od gustu. jezeli ktos gral wczesniej w moda to spokojnie moze kupowac. jezeli nie, radze poczekac na demo, zeby nie bylo potem placzu, ze gra jest "malo dynamiczna" :P
btw dla mnie grywalnosc tej gry jest wieksza niz bf2, duzo wiecej jest "niezapomnianych akcji" :), zreszta bf2 czeka sobie na polce na jakies popularne mody tzn glownie fh2 :)

Ostatnio edytowano 20 mar 2006, 23:14 przez hmmm, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 23:35 

ojej wezwij policje w takim razie, chcesz moj adres ?

:lol: :lol: :lol:

Nie nie chcę. Tylko dziwi mnie to, że tak się cieszysz. Ja na twoim miejscu bym spłonał rumieńcem wstydu. :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2006, 23:46 
Moderator forum

A będzie dostępne demo? Bo ja się piratami brzydze, a 30$ na gre w którą nie będe grał nie wydam. I prosze się za bardzo nie chwalić tym że się gra na lewej wersji - zakaz rozmowy o wersjach nielegalnych odnosi sie nie tylko do BFów.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 00:48 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
ojej wezwij policje w takim razie, chcesz moj adres ?

:lol: :lol: :lol:

Nie nie chcę. Tylko dziwi mnie to, że tak się cieszysz. Ja na twoim miejscu bym spłonał rumieńcem wstydu. :?

najpierw wole obadac co i jak a potem ewentualnie wydac 30$ :) jesli jestes kasiasty to pewnie dla ciebie to zaden problem tyle wydac dla innych juz nie

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 17:53 
Moderator forum

Gierka jest całkiem niezła...jest parę motywów które uatrakcyjniaja nam rogrywke...najważniejsza róznica w stosunku do bf1942 to to ze nie ma krzyzyka (celownik)celowanie polega na tym iz musimy korzystac z muszki i szczerbinki :) mi takie rozwiazanie bardzo sie podoba...np z kara98 i mosina strzelajac trzeba pamietac o przeładowaniu naciskajac jeszcze raz strzał :)...dzwieki sa rewelacyjnie oddane,lepsze chyba najlepsze odgłosy ze wszystkich gier o 2 wojnie..tak jak w BF2 jest przycisk sprintu..ogólnie jestem pod dobrym wrazeniem...gra jest wciagająca i ma klimat lepszy niz bf1942...zobaczymy kiedy mi sie znudzi...jest mozliwosc wystrzelenia broni z reki dla przeciwnika :D ...wiec snajper na dachu moze nagle byc snajperem z pistoletem podrecznym:). tak jak w bf2 przy wiekszym wybuchu ekran sie rozmazuje na chwile,to samo sie dzieje gdy jestemy ostrzeliwani z broni maszynowej i kiedy my sami strzelamy z broni automatycznej...gra jest bardziej ze tak powiem taktyczna..nie mozna biegac na hurrra bo to nie przynosi korzysci,za to trzeba spokojnie wychlic sie zza węgła wybadać sytuacje i dopiero wtedy isc dalej...jednym słowem prawdziwa druga wojna swiatowa...aha nie ma pojedynkow assalutowych trwajacych w nieskonczonosc...tu jest tak jesli Ty spudłowałes to jesli masz szczescie przezyjesz i bedziesz miał czas i szanse na jeden strzał...ciezkim sprzetem jeszcze nie jezdziłem :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 18:21 

No.... brzmi na Project Reality w realiach II wojny! Czyli to co wujkowie lubią najbardziej! :P Ile mówicie?... 30 USD... jak już przyjdzie do mnie nowa grafika to policzę pieniążki i zobacze czy uda się coś wygospodarować... :twisted:

BTW: JEdno mnie tylko nurtuje... Filmik o snajperze, niby wszystko pięknie, ale... ale ten snajper caly czas w 2 miejscach siedzial! Czyżby mapy w tym RO byly az tak male?! :| Proszę o szybkie dementi! Albo powiedzenie mi tej trudnej prawdy... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 19:11 
Moderator forum

Mapy nie sa male...wiec bez obaw :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 19:19 

:D no to zbieram pieniążki! szkoda tylko ze nie bede mogl sobie postawic pudelka na polce... bo wszystkie te glupie notatki zawsze gubie... :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2