Cytuj:
Moi drodzy! Stało się! Tak jak obiecywano w mailu, wszyscy Ci którzy mają opłacone konto na fileplanet w weekend mogli rozpocząć pre-load dema i proszę bardzo! Niestety nawet potężne serwery fileplanet nie wytrzymują obciążenia i transfer mocno skacze....
Jak się okazuje demo waży "zaledwie" 1,11gb a premiera dema? W dalszym ciągu niewiadomo... ale ja już swoją kopię na HDD mam, ha!
Image
UPDATE:: Grałem w demo (oficjalnie się nieda, gdyż jest zaszyfrowane) po godzienie udało mi się odblokować i ale do tego stopnia że po załadowaniu mapy skirmish widziałem przez 5 sekund swoje MCV i wywala do Windowsa... ale grałem! ;p
Demo będzie dostępne od godziny 19.00!! Będzie dostępne dla WSZYSTKICH, ale pewnie transfer w pierwszych godzinach będzie kiepski
zrodlo:
http://www.cc-series.pl/?do,show
osobiscie wolalbym jakby to byl RED ALERT 3 (znow posterowac wojskami sovietow i zbudowac bombe atomowa jak za starego red alerta2 z 2000

) mhhhhhhhh ale tym leciutkim klimacikiem futurystycznej wojny z jakimis kosmicznymi czolgami samolocikami i innymi obcymi nie pogardze w tyberium wars 3 przynajmniej nie wyglada to tak totalnie futurystycznie jak w Supreme Commander