Teraz jest 11 kwi 2025, 18:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 23:26 

1.Data premiery wydania gry w Polsce została przełożona na inny termin (pierwszy tydzień listopada) :evil:
2.Jesli jest ktoś chętny na przesłuchanie poszczególnych komentarzy w polskim wykonaniu – to tu : http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_ ... =&gk=money (najlepiej odtworzyć programem DKZ) 8)
3.Jeżeli posiadacie konto na torrenty.org to jest już do zassania PES6 (ta wersja jest autentyczna, ponieważ w Niemczech także wydano wersję PL [widocznie z błędami] ) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2006, 20:32 

ja sciagam wersje angielska, a polska na 80% zakupie coby sobie po necie pociułać :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2006, 20:48 

JaRule napisał(a):
)
3.Jeżeli posiadacie konto na torrenty.org to jest już do zassania PES6 (ta wersja jest autentyczna, ponieważ w Niemczech także wydano wersję PL [widocznie z błędami] ) ;)

takie informacje to zachowaj dla siebie ;/ na tym forum nawet jeśli używamy piratów to tępimy to oficjalnie :)

Ostatnio edytowano 28 paź 2006, 10:19 przez Exil, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 07:33 

Exil napisał(a):
JaRule napisał(a):
)

takie informacje to zachowaj dla siebie ;/ na tym forum nawet jeśli używamy piratów to nie tępimy to oficjalnie :)

Toś się popisał składniowo i nie tylko...

JaRule ja bym uwazal bo jesio Cie zbanuja hahaha :)

Zostawcie te syfy i wracać mi do BF42 ^^ "naby" ;)

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 18:19 

Odchodząc od tematu. W Bf’42 raczej już nie gram, bo samemu to nie gra. Jest taki niemiecki serwer 48 slotowy gdzie gra sporo osób, to od czasu do czasu wpadnę. Ale gra w pojedynkę to nie to samo (pozostaje mi tylko samolot)

W środku tematu :wink: . Mam nadzieję, że nikt nie zablokuje mi mojego gniazdka, z powodu wpadki CD-projektu. To, że niektórym osobą chce się grać w ich ulubiona grę (mi) to tylko wina wydawcy.

Wracając do tematu. Już sobie gram w PES’a 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 21:56 

Odkopałem zapomniany temat i teraz question - Gra ktos z Was online w PES'a ?
Jesli tak to dajcie cyne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 18:25 

Raz zobaczyłem jak wygląda ta gra. Grafika naprawdę świetna (nie wiem jak z grywalnością), ale jej nieintuicyjna konfiguracja, obsługa oraz znikoma (w porównaniu z serią FIFA) ilośc drużyn sprawia, że wg mnie wciąż jej daleko do tej drugiej.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 20:32 

PES wymiata. Mam wersje "nie dającą mozliwosci grania online" ;) z ponoc polskim komentarzem w wersji beta (znaczy się jest żałosny i wyłączyłem go..). Poza tym giera wypas. Tak jak zapowiadano popsuli jeszcze bardziej bramkarzy w porownaniu z 5, ale teraz czesciej moze pasc bramka po jego błędzie. Nie jest juz tak łatwo puscic prostopadłą piłkę od Cafu na Gillardino wciskajac L1 i trojkat :). Jak zawsze o kilka razy lepszy od Fify...

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 21:49 

Ludzie, czy wy takze nie mozecie grac player vs player na jednym kompie (pad-klawa/ pad-pad)??

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 22:16 

kamillos napisał(a):
PES wymiata. Mam wersje "nie dającą mozliwosci grania online" ;) z ponoc polskim komentarzem w wersji beta (znaczy się jest żałosny i wyłączyłem go..). Poza tym giera wypas. Tak jak zapowiadano popsuli jeszcze bardziej bramkarzy w porownaniu z 5, ale teraz czesciej moze pasc bramka po jego błędzie. Nie jest juz tak łatwo puscic prostopadłą piłkę od Cafu na Gillardino wciskajac L1 i trojkat :). Jak zawsze o kilka razy lepszy od Fify...

oj nie opowiadaj herezji :) bramkarze potrafia wyjac czasami naprawde szczaly niemozliwe :) najczesciej te z cyklu szczal+R2 (pr0 technicznie)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 22:30 

blachor napisał(a):
oj nie opowiadaj herezji Smile bramkarze potrafia wyjac czasami naprawde szczaly niemozliwe Smile najczesciej te z cyklu szczal+R2 (pr0 technicznie)

To tez, ale w oczy rzucaja sie gole po rękach z lekkich strzałow :). Zagrałem sobie ostatniu dwumecz Milan - Celtic. To co wyprawiał Boruc było niesamowite. Miałem z 15 celnych strzałow w meczu i wygrywałem 1-0. Łatwiej jest strzelac z daleka, niż z bliska :D. Takie mam przynajmniej wrazenie po tym ile setek zmarnowałem piłkarzami klasy Gillardino-Pippo-Oli-Kaka :).

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 23:17 

kamillos napisał(a):
To tez, ale w oczy rzucaja sie gole po rękach z lekkich strzałow :). Zagrałem sobie ostatniu dwumecz Milan - Celtic. To co wyprawiał Boruc było niesamowite. Miałem z 15 celnych strzałow w meczu i wygrywałem 1-0. Łatwiej jest strzelac z daleka, niż z bliska :D. Takie mam przynajmniej wrazenie po tym ile setek zmarnowałem piłkarzami klasy Gillardino-Pippo-Oli-Kaka :).

ja tam pocinam atletico (mista,kezman,torres) i widze ze najwiecej goli puszczaja po glowkach :/ praktycznie 85% celnych glowek konczy sie golem - nawet te z 16 metrow <rofl>. ale jednak wole tych bramkarzy ktorzy sprawiaja wrazenie bardziej 'ludzkich' niz skryptowane roboty z fify.

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, 00:05 

Fajnie, fajnie ale czy ktos z Was gra online ? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, 00:54 

JaRule napisał(a):
Fajnie, fajnie ale czy ktos z Was gra online ? :wink:

nie :P mam taka sama sytuacja co kamilloz 8) moze w przyszlosci jak bedzie salata to kupie oryginal

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2007, 14:15 

troche reaktywuje dziada :)
pod koniec stycznia wyszedl SuperPatch V01 - najwiekszy i najlepszy patch do najwiekszej i najlepszej gry o pilce noznej:

http://pes5.livenet.pl/viewpage.php?page_id=9

podobno jest ostro zabugowany-nie wiem, nie sprawdzalem ale bede go narzucal na 'czysta' wersje PESa i zdam relacje jak sie sprawdza - chyba ze ktos juz tutaj posiada ta kobyle i opisze wrazenia.

FICZERY

Ligi

* English Premier League
* Ligue 1
* Serie A tim
* Eredivisie
* LFP
* Bundesliga

Option File

Produkcja:
PESREVOLUTION.de TEAM, Alexdino, Chimps wraz z quiffs, darknight74, FabioS, Andy, Asiat, Txuki2005, nt89. Zawiera atrybuty analizowane przez PLF&Del Piero

Kitsy

Produkcja:
OPM, Eleanor, Qiankun, Sakax2, Arip, Bonaventurastar, Kel, Spark

Twarze

* 1693 twarzy przyporządkowanych do 1693 graczy + 1691 włosów przyporządkowanych do 1691 graczy (Kitserver)
* 502 twarze w 0_text

Produkcja:
Mystiq, S'N, Norek, Mani3k, Mortin, Bartosz05, Joe Cole Ming, Vivas, CMP, PesSoccer, Miguelpes, Renzobo, Dap, Zhekson, Divex, BF2, Cigman, Devoutie, Mostafa

Piłki

* Najlepsze piłki do PES 6

Produkcja:
DAMned

Stadiony

* 223 stadionów dla 59 zespołów (Kitserver)
* 38 stadionów (0_text)

Produkcja:
mIGUEL, Forzaroma, Fretz, Maldini, Gwidon, Suat Cagdas, Linkin_Park, OPM, Knell, Cris, madangie10, Omekpo, Spacelord, Shawminator, Rocky05, Total, Valmir, NormanKSC, Txuki2005, SEI, FIFAECP.COM TEAM, mexjap666, Footballmatch.it TEAM, Raphaela Ruiz, Mkprods, Diegom_1, 30yamak, Mimoman, n4d4, Frenkie, nt89

Bandy

Produkcja:
liam_pes, OTZslayers, n4p4st4, mIGUEL, Arip, Ghibarian

Buty

* 253 korków przyporządkowanych do 3080 graczy (Bootserver)
* 12 korków (o_text)

Produkcja:
valmir, Capela, Chiztopher, Yogui, World Cup

Kitserver v6.4.0 by juce & Robbie

i jeszcze wiecej :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2