Teraz jest 1 mar 2025, 19:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 15:27 

Jim napisał(a):
robal napisał(a):
jebia z Matei

Ale czemu ktoś ma się z niego śmiać? Rasiak jest cienki i drętwy - to jest niezaprzeczalne. Ale jak Mateja ma rywalizować ze skoczkami, którzy potrafią zagrozić Małyszowi?
Pewnie zaraz napiszesz, że tak samo jest z Rasiakiem, ale niestety tak samo nie jest. Rasiak nie ma nawet krztyny talentu, a Mateja trochę tego talentu ma ;)

Nie znam sie na pilce noznej w ogole, nie interesuja mnie nawet mecze reprezentacji, ale z tego co wiem, podobno całkiem dobrze sobie radzi w zagranicznej lidze. Wydaje mi sie ze nalzy sie troche szacunku do czlowieka, to ze w ogole dostal sie do reprezentacji skokow, pilki noznej swiadczy ze musi byc dobry. Kazdy ma lepsze czy gorsze dni i nie nalezy go skreslac. Jak było z Małyszem na poczatku? Jeszcze te 5czy 6 lat temu. Nie wiem czy wygrał wtedy jakis konkurs, a jednak teraz jest najlepszym skoczkiem. Moze Mateja bedzie tez mial lepsze dni choc juz troche stary. Ode mnie juz szacun za sam zjazd ze skoczni - kto stał na górze skoczni ten wie jak to wszystko w dole wyglada, a gacie pełne strachu.

:(

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 15:29 

Małysz lata jak Spitfire :) myśle że będzie Best from The Best ;) :D !!

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 16:08 

Kamillos napisał(a):
Jim napisał(a):
Ale czemu ktoś ma się z niego śmiać? Rasiak jest cienki i drętwy - to jest niezaprzeczalne. Ale jak Mateja ma rywalizować ze skoczkami, którzy potrafią zagrozić Małyszowi?

[']

Ty chłopie chyba zatrzymales się z informacjami ze sportu na poziomie sierpnia, gdzie Mameja skakał w letnim cyklu, a Rasiak był na wakacjach... .
Grzesiu to obecnie NAJLEPSZY polski napastnik (dobijacz, egzekutor - nie mylic z napastnikiem, ktory potrafi rozgrywać itp.). Świadczy o tym ilosc goli, które strzelil w II lidze angielskiej (najwięcej spośrod polskich zawodników grających za granicą), mam nadzieję, że wkrótce udwodoni coś w reprezentacji i zamknie usta pseudo znawcom, takim jak Jim, który powtarza slogany z forum onetu.
pzdr.

Kamillos co ty pieprzysz? Rasiak może ma trochę talentu(no sorry za bardzo po nim pojechałem), ale co z tego, że strzelił dużo goli? A Eto w Barcelonie nie strzelał dużo goli? Ale co to były za gole? Przyłożenie nogi, strzelenie z 5 metrów? To nazywasz dobrą grą? Jedyne co muszę się zgodzić to to, że Rasiak dobrze gra głową, ale co z tego jak nie umie dobrze kopnąć piłki. Jak dla mnie Rasiak jest pomyłką w reprezentacji - ale może jestem po prostu jego przeciwnikiem, który dlatego tak o nim pisze. Ale cóż Polska to wolny kraj i mogę o nim napisać co chcę, a ty tego czytać nie musisz, bo nikt Cię do tego nie zmusza. Takie jest moje zdanie i go po prostu nie zmienisz, więc od pseudo znawców wyzywaj swoich kolegów i nie mów, że powtarzam slogany z onetu, bo widzę jak gość gra i to mi wystarczy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 16:21 

Cytuj:
i mateja :d w koncu ostatnio pierwszy raz dostal sie do drugiej 30 warte jest to odnotowania

tak, jego 4 punkty z calego sezonu dobrze rokują na przyszlosc

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 16:51 

mateja jest jeszcze mlody :D lata swietnej kariery przed nim :D

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 16:57 
Redaktor Battlefield.pl

maniu napisał(a):
mateja jest jeszcze mlody :D lata swietnej kariery przed nim :D

Pewnie chłopak w okolicach pięćdziesiątki obudzi :D. Skacze jak skacze, przynajmniej próbuje.A jak Małysz się rozpłakał, to od razu fotoreporterzy robili zdjęcia :twisted:. A później w takim FUKTcie będą pisać, że coś mu się nie wiedzie i płacze. Jak to szmatławce :D.

GG Adam! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 18:00 

Nie interesuje sie tym sportem ale cieszy mnie, ze ktos w ten sposob reklamuje nasz kraj ;]

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 22:37 

<brawo> dla małysza :)

p.s. kolejny nabity post :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 11:52 

robal napisał(a):
Jak było z Małyszem na poczatku? Jeszcze te 5 czy 6 lat temu.

Właśnie wtedy zaczął wygrywać Puchary Świata :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 17:24 

Lailonn napisał(a):
Nie interesuje sie tym sportem ale cieszy mnie, ze ktos w ten sposob reklamuje nasz kraj ;]

marna to pociecha, nie dosc ze to sport zimowy (niewielkie zainteresowanie na swiecie), to jeszcze jeden z bardziej niszowych (tak naprawde najwiecej ludzi oglada skoki narciarskie w Polsce). to tak jak osiagnelismy sukces w pilce recznej - nikt o tym nie slyszal, my juz zapomnielismy :)
ale juz nie bede pieprzyl smutow bo facet cos osiagnal, zrobil kase i pozycje :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 17:27 

blachor tu się mylisz nikt nie zapomni o naszych piłkarzach za czasów Bońka dal tego, że nigdy już czegoś takiego nie osiągniemy.

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 17:28 

Pawciu napisał(a):
blachor tu się mylisz nikt nie zapomni o naszych piłkarzach za czasów Bońka dal tego, że nigdy już czegoś takiego nie osiągniemy.

widze ze Tobie nie robi roznicy grac rękami czy nogami :) czytajmy posty ze zrozumieniem

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 17:33 

A o Kubicy to już zapomnieliście? :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 17:37 
Moderator forum

eee tam dopóki Kubica będzie w tym bMW Szajser Team, to nie będę go oglądał :) Ferrari rlz ! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 19:01 
Zbanowany

RedStar napisał(a):
Cytuj:
i mateja :d w koncu ostatnio pierwszy raz dostal sie do drugiej 30 warte jest to odnotowania

tak, jego 4 punkty z calego sezonu dobrze rokują na przyszlosc

I cytat matei
"-I jak sadzisz jak Ci poszedl ten sezon?Myslisz o skonczeniu Kariery?
-Ten sezon nie byl moim najlepszym , a o skonczeniu kariery jeszcze pomysle..."
Juz widze jak ten burak bedzie za rok skakal a moi starzy beda gadali
"znow ta ciota skacze"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2