PhoeniX napisał(a):
Holman napisał(a):
caly czas sledze ta grupe, to byla sciema z tym 8k, koles nie jest wiarygodny, a tak btw trzeba tez pomyslec chwile zanim sie podzieli neo pod swoim nazwiskiem z jakimis niegodnymi zaufania ludzmi
Jak śledzisz tą grupe to pewnie wypatrzyłeś już mojego posta z pytaniem co po tych 12 miesiącach ? Dzwoniełem na infolinie i dokładnie to nie wiedzą, na grupie pytałem to jakichś 2 palantów tylko odpowiedziało i to też tak że niech ich penis strzeli
Może ktoś wie na 100% czy jest możliwość przedłużenia umowy po 12 miesiącach na kolejne 12 w cenie 149zł/miesiąc ? Czy po 12 miesiącach można jedynie przejśc na umowe czasu nieokreślonego za 199zł lub zrezygnować z Neo ? Czy przy przejściu z SDI na Neo+ płaci sie coś za terminal Sagema od tpsa ?
W infolinji jak dzwoniłem to siedziała jakaś ciutra co przy każdym pytaniu kazała mi czekac i przerwacała jakieś kartki w poszukiwaniu odpowiedzi tak że w sumie niewiele się dowiedziałem

tak zauwazylem posta, LOL stary ja pracowalem na tej infolinii rok temu jak neo startowalo, tam sa takie mlotki ze hej a burdel jest jescze wiekszy niz sie ogolnie wydaje
z tego co wiem na pierwsze 3 pytania nie ma odpowiedzi bo nikt w tepsa tego jeszcze nie ustalil i nie wie, a co do oplacania modemu przy przejsciu z sdi zapytam jutro kumpla bo wlasnie zmienia, ale wydaje mi sie ze trzeba zaplacic