Teraz jest 27 lis 2024, 09:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 14:56 

- Po 12 miesiacach cena bedzie ta sama lub nizsza, nie ma szansy zeby wrocili do ceny 199zl.

- Blade nie przeczytales artykulu (jakie 500tys.??):
"Przedstawiciele TP SA oświadczyli, że do tej pory sprzedali 60 tys. zestawów. Aby osiągnąć zaplanowane na koniec roku 270 tys., Telekomunikacja będzie musiała przyciągać 50 tys. nowych klientów miesięcznie."
A nie maja takiej sprzedazy jak zakladali, poniewaz 40-50% uzytkownikow Neo+ podzielilo lacze na 2-3 sasiadow. Wiec oprocz kolejnych (byc moze nizszych promocji w listopadzie/naswieta), mysle ze zabiora sie za weryfikacje uzytkownikow. Na alt.pl.neostrada moza przeczytac tekst gostka, ktory dostal rachunek na ponad 8 tys. zlotych od TPSA. Podobno konsultanci TPSA odwiedzili jego sasiadow, i tak wykryli ze im udostepnia Neo+. W zwiazku z tym dowalili mu (zgodnie z regulaminem) taka kare.

- (New)Ambo - oferta TPSA, czyli Neo+ jest np. w moim przypadku (miescie 30tys.) jedynym wyjsciem. Oprocz tego sa jak ja to nazywam "Wiejskie sieci multimedialne" , ktore proponuja za cene 50zl miesiecznie transfer 3-4 kb w dzien , 50kb w nocy. Grac sie na tym nie da. A maja taki transfer, bo lacza maja oczywiscie od TPSA, ktora pociaga za sznurki i odpowiednio im to reguluje.

Ostatnio edytowano 22 wrz 2003, 15:39 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 15:29 

CloneTrooper napisał(a):
to nazywam "Wiejskie sieci multimedialne" , ktore proponuja za cene 50zl miesiecznie transfer 3-4 kb w dzien , 50kb w nocy. Grac sie na tym nie da. A maja taki transfer, bo lacza maja oczywiscie od TPSA, ktora pociaga za sznurki i odpowiednio im to reguluje.

trafiłeś w sedno tak mam właśnie w dzień łącza są zapchane jak sam sk*****yn zapomnieć można o jakichkolwiek grach online w nocy jest lepiej ale i tak pingi 150-200 w góre nie da się grać chyba że grasz rano tak do 9.00 płace 38zł miech tesz się zastanawiam nad neo+ i transfer jest dobry,stały i z tego co słysze od userów pingi niskie...ehhh :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 16:00 

Zawsze mozna przeniesc sie do Niemiec http://nt.interia.pl/news?inf=428985 8) .

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 17:14 
Moderator forum

CloneTrooper napisał(a):
- Na alt.pl.neostrada moza przeczytac tekst gostka, ktory dostal rachunek na ponad 8 tys. zlotych od TPSA. Podobno konsultanci TPSA odwiedzili jego sasiadow, i tak wykryli ze im udostepnia Neo+. W zwiazku z tym dowalili mu (zgodnie z regulaminem) taka kare.

caly czas sledze ta grupe, to byla sciema z tym 8k, koles nie jest wiarygodny, a tak btw trzeba tez pomyslec chwile zanim sie podzieli neo pod swoim nazwiskiem z jakimis niegodnymi zaufania ludzmi

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 17:41 

a ja mieć sdi i nie mieć kłopotu z grą tylko źle ssa pliki

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 17:57 

marcinek napisał(a):
Zgadzam sie z Holmanem, a prawdopodobnie bedzie jeszcze tansza. Mojego kumpla starsza pracuje w tpsa i wspomniala mu ze jeszcze cena ma spasc do konca roku, wiec juz tak nie gadajcie, ze to takie zle. Kto moze zaoferowac 512/128 za 149 pln miesiecznie, odp NIKT. U mnie w klanie AA jest paru ludzi co maja osiedlowke i ping na polskich serwach maja okolo 200-350, ja mam 60-120, na zagranicznych serwach nie spada im ponizej 400 i co z tego ze placa 40-50 pln.

Widać twoi kumple mają lipne łącze.Bo ja mam światłowód i pingi mam bardzo niskie.Jedynie nie moge zassysać z programów p2p bo provider doszedł do wnioksu że łącze sie za bardzo zapycha dzieki temu wyciagam takie wyjebne transferki z www. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 18:03 

Aa zapomniałem powiedzieć że miałem tak samo jak oni dopóki nie założyli mi światłowodu. 8)

Tytuł: Neo+ i 80 kbit
PostNapisane: 22 wrz 2003, 18:08 

Oj zle informacje macie Panowie max speed to 62 kilobity/sec i z taka predkoscia mozna scigac np. w DC pod warunkiem ze osoba od ktorej sciagacie tez ma taka przepustowsoc. Co do ceny Neo to jest niska, wkoncu sdi to wydatek rzedu 130 zł miesiecznie. Mam NEo+ i jestem zadowolony podpisalem ostatnio aneks i calkiem git. Pozatym w graf pingi:
- cs min 35
- bf min 40

Pozatym 3 osoby i jaaaazda :D

Pozdrawiam

Ps. Pozatym NEO+ posiada zmienne ip. A plus dla tego ze mozna se kupe kasy nabic klikajac na allegro banere wystarczy co klikniecie restartowac połacznie. Za klikniecie jest 10 gr wiec 100 kliniec dziennie i jest przez miesiac 300 zł. Wystarczy zarejestrowac sie jako firma w allegro i co miesiac przychodzi do ciebie przekazik na 300 zł :D. JA osobiscie oplacam tylko swoje rachunki nie probowalem wyciagac 300 zł. JAk to mowia: jedz łyżką bo chochla mozna sie udławic.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2003, 20:40 
Oldboy Battlefield.pl

Neo smeo....
stanieje jeszcze na koniec roku bo dialog bedzie wprowadzal xDSL
a pozatym... ja mam w domu cos tanszego i leprzego :twisted:
Obrazek

PostNapisane: 22 wrz 2003, 22:22 

Gizmo napisał(a):
Ps. Pozatym NEO+ posiada zmienne ip. A plus dla tego ze mozna se kupe kasy nabic klikajac na allegro banere wystarczy co klikniecie restartowac połacznie. Za klikniecie jest 10 gr wiec 100 kliniec dziennie i jest przez miesiac 300 zł. Wystarczy zarejestrowac sie jako firma w allegro i co miesiac przychodzi do ciebie przekazik na 300 zł :D. JA osobiscie oplacam tylko swoje rachunki nie probowalem wyciagac 300 zł. JAk to mowia: jedz łyżką bo chochla mozna sie udławic.

Czysta teoria, w momencie jesli przeanalizuja logi z polaczen, dziekuja za wspolprace.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, 00:22 

marcinek napisał(a):
Zawsze mozna przeniesc sie do Niemiec http://nt.interia.pl/news?inf=428985 8) .

To sie kurde nie dziwie że jak facio za granicą ma lagi to nie wiem co sie dzieje i wydaje mu sie że komputer mu szwankuje :shock: .Chłopaki dostają delikatesy a my zadowalamy sie ochłapami.2 mbit za 140 zł miesięcznie ? w polsce taka usługa za taką cene to marzenie ściętej głowy. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, 00:41 

GIZMO!
62 kilobity to ma modem a nie neo+ :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, 00:44 

Mam net z kablówki 512/128kb za 90 PLN miesięcznie transfer wewnętrzny po sieci to 65 KB.
na zewnątrz osiągam 25/8 KB

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, 01:04 

Holman napisał(a):
caly czas sledze ta grupe, to byla sciema z tym 8k, koles nie jest wiarygodny, a tak btw trzeba tez pomyslec chwile zanim sie podzieli neo pod swoim nazwiskiem z jakimis niegodnymi zaufania ludzmi

Jak śledzisz tą grupe to pewnie wypatrzyłeś już mojego posta z pytaniem co po tych 12 miesiącach ? Dzwoniełem na infolinie i dokładnie to nie wiedzą, na grupie pytałem to jakichś 2 palantów tylko odpowiedziało i to też tak że niech ich penis strzeli :twisted:

Może ktoś wie na 100% czy jest możliwość przedłużenia umowy po 12 miesiącach na kolejne 12 w cenie 149zł/miesiąc ? Czy po 12 miesiącach można jedynie przejśc na umowe czasu nieokreślonego za 199zł lub zrezygnować z Neo ? Czy przy przejściu z SDI na Neo+ płaci sie coś za terminal Sagema od tpsa ?

W infolinji jak dzwoniłem to siedziała jakaś ciutra co przy każdym pytaniu kazała mi czekac i przerwacała jakieś kartki w poszukiwaniu odpowiedzi tak że w sumie niewiele się dowiedziałem :?

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, 01:17 
Moderator forum

PhoeniX napisał(a):
Holman napisał(a):

Jak śledzisz tą grupe to pewnie wypatrzyłeś już mojego posta z pytaniem co po tych 12 miesiącach ? Dzwoniełem na infolinie i dokładnie to nie wiedzą, na grupie pytałem to jakichś 2 palantów tylko odpowiedziało i to też tak że niech ich penis strzeli :twisted:

Może ktoś wie na 100% czy jest możliwość przedłużenia umowy po 12 miesiącach na kolejne 12 w cenie 149zł/miesiąc ? Czy po 12 miesiącach można jedynie przejśc na umowe czasu nieokreślonego za 199zł lub zrezygnować z Neo ? Czy przy przejściu z SDI na Neo+ płaci sie coś za terminal Sagema od tpsa ?

W infolinji jak dzwoniłem to siedziała jakaś ciutra co przy każdym pytaniu kazała mi czekac i przerwacała jakieś kartki w poszukiwaniu odpowiedzi tak że w sumie niewiele się dowiedziałem :?

tak zauwazylem posta, LOL stary ja pracowalem na tej infolinii rok temu jak neo startowalo, tam sa takie mlotki ze hej a burdel jest jescze wiekszy niz sie ogolnie wydaje

z tego co wiem na pierwsze 3 pytania nie ma odpowiedzi bo nikt w tepsa tego jeszcze nie ustalil i nie wie, a co do oplacania modemu przy przejsciu z sdi zapytam jutro kumpla bo wlasnie zmienia, ale wydaje mi sie ze trzeba zaplacic

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2